Egy tanulmány szerint a nők sokkal jobban eltalálják a sportesemények eredményét, mint a férfiak.

Az idei adatait elemezte a 888 Holdings, és ezek alapján meglehetősen nagy különbség van sportfogadásban a két nem között. Miközben a nők nyereségesek, addig a férfiak veszteségesek. Korosztályokat is vizsgált a tanulmány, a 35 és 44 év közötti hölgyek a legsikeresebbek 129.60 %-os ROI-val. A ROI a Return on Investment angol kifejezés rövidítése, magyarul a befektetés megtérülésének mutatóját jelenti. Megmutatja, hogy a fogadásból nyert profit, mekkora százaléka a fogadásra szánt összes tétnek.

Sportfogadás (nők vs férfiak)

A nőknél két korhatár is nagyon jól teljesít, a 25 és 44 év közöttiek lényegében rommá verik sportfogadásban az azonos korú, inkább veszteséges férfiakat. A legnyereségesebbek férfiak 45 és 54 év közöttiek, ők javítanak sokat az össz eredményen. A tanulmány elkészítése után arra jutott a szakértő, hogy a nők nem érzelmi alapon fogadnak, míg a férfiak inkább a szívükre hallgatnak, az ésszerű, objektív döntések helyett. A tanulmányt készítő 888 Holding nem csak a sportfogadást vizsgálta, hanem a pókert és kaszinót is.

Most persze szépíthetjük, de a kaszinójátékokhoz szerencse kell, ráadásul ha mellénk is áll Fortuna, a házelőny gondoskodik róla, hogy a kaszinó azért jobban járjon hosszútávon. Ez látszik is a számokon, bukik itt már szinte mindenki, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi. Érdekesség viszont akad, egyetlen korosztály nem veszteséges, a fiatal lányok. Úgy néz ki, hogy a 18 és 24 év közötti nők mellett áll a legtöbb szerencse.

Kaszinójátékok (nők vs férfiak)

A férfiak önbecsülésének a pókerre vonatkozó adatok sem fognak tetszeni, ugyanis masszív bukás van itt is minden korosztálynál. Nyilván ennek lehet az is oka, hogy nagyobb számban játszanak férfiak, de az egyértelműen látszik, hogy a szerencsejáték-oldalaknak a fogadás is jó bevétel, de az igazi aranybánya a kaszinó, illetve a póker.

Ha minden "szakágat" figyelembe veszünk, akkor a legsikeresebbek szerencsejáték terén a 18 és 24 év közötti nők, míg a legveszteségesebbek az 55 év feletti hölgyek.

Póker (nők vs férfiak)

Cáfolj rá a rossz statisztikára az Unibetnél!

bet365 Kaszinó: Ingyen pörgetés növelő

Akár 100 ingyen pörgetéshez juthat.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org