Egy tanulmány szerint a nők sokkal jobban eltalálják a sportesemények eredményét, mint a férfiak.

Az idei adatait elemezte a 888 Holdings, és ezek alapján meglehetősen nagy különbség van sportfogadásban a két nem között. Miközben a nők nyereségesek, addig a férfiak veszteségesek. Korosztályokat is vizsgált a tanulmány, a 35 és 44 év közötti hölgyek a legsikeresebbek 129.60 %-os ROI-val. A ROI a Return on Investment angol kifejezés rövidítése, magyarul a befektetés megtérülésének mutatóját jelenti. Megmutatja, hogy a fogadásból nyert profit, mekkora százaléka a fogadásra szánt összes tétnek.

Sportfogadás (nők vs férfiak)

A nőknél két korhatár is nagyon jól teljesít, a 25 és 44 év közöttiek lényegében rommá verik sportfogadásban az azonos korú, inkább veszteséges férfiakat. A legnyereségesebbek férfiak 45 és 54 év közöttiek, ők javítanak sokat az össz eredményen. A tanulmány elkészítése után arra jutott a szakértő, hogy a nők nem érzelmi alapon fogadnak, míg a férfiak inkább a szívükre hallgatnak, az ésszerű, objektív döntések helyett. A tanulmányt készítő 888 Holding nem csak a sportfogadást vizsgálta, hanem a pókert és kaszinót is.

Most persze szépíthetjük, de a kaszinójátékokhoz szerencse kell, ráadásul ha mellénk is áll Fortuna, a házelőny gondoskodik róla, hogy a kaszinó azért jobban járjon hosszútávon. Ez látszik is a számokon, bukik itt már szinte mindenki, teljesen mindegy, hogy nő vagy férfi. Érdekesség viszont akad, egyetlen korosztály nem veszteséges, a fiatal lányok. Úgy néz ki, hogy a 18 és 24 év közötti nők mellett áll a legtöbb szerencse.

Kaszinójátékok (nők vs férfiak)

A férfiak önbecsülésének a pókerre vonatkozó adatok sem fognak tetszeni, ugyanis masszív bukás van itt is minden korosztálynál. Nyilván ennek lehet az is oka, hogy nagyobb számban játszanak férfiak, de az egyértelműen látszik, hogy a szerencsejáték-oldalaknak a fogadás is jó bevétel, de az igazi aranybánya a kaszinó, illetve a póker.

Ha minden "szakágat" figyelembe veszünk, akkor a legsikeresebbek szerencsejáték terén a 18 és 24 év közötti nők, míg a legveszteségesebbek az 55 év feletti hölgyek.

Póker (nők vs férfiak)

Cáfolj rá a rossz statisztikára az Unibetnél!

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés