Ép és fogyatékossággal élő gyermekek kedvére szeretni tenni a Szerencsejáték Zrt, mely A játék összeköt program keretében már a 14. játszóterét adta át Budafok-Tétényben.

A lottótársaság több olyan európai szervezetben is résztvevő, amik célja, hogy elősegítsék az Európai Unió területén lakó közel 80 millió fogyatékossággal élő személy, elsősorban gyermekek társadalmi integrációját. Az együttműködés értelmében a Szerencsejáték Zrt. vállalta, hogy bevételei egy részéből Magyarországon játszótér-építési programot indít.

Az ország különböző pontjain elérhető 13 játszótér mellé 2021. október 6-án Budapest XXII. kerületében, a Budafok-Tétény Elágazás Parkban került átadásra a legújabb közösségi tér. A 14-ik befogadó játszótér tematikájának középpontjában a rózsa áll, ami a kerület ikonikus virága. "Ez a közösségi tér egy hatalmas ajándék és kincs a kerületünk számára.” – mondta Karsay Ferenc Budafok-Tétény polgármestere.

A rendelkezésre álló területen az eszközök, növények, burkolatok, padok, ismeretterjesztő táblák, braille térkép úgy került kialakításra, hogy a játszótér egésze átlátható legyen, elkülönüljenek a nagymozgású terek és intim terek, legyenek visszavonulásra alkalmas sarkok, de emellett legyen elegendő hely mozgásra, futásra, kerekesszékkel való közlekedésre - írják a Szerencsejáték Zrt weboldalán megjelenő hírben.

Képek a játszótérről

125%-os üdvözlő bónusz 1000$-ig

A Sportbet.one fogadóirodánál akár 1000$-ig terjedő 100%-os első befizetési bónusz vár rád!

Sportbet.one regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés