A Belenenses az elmúlt években stabil középcsapatnak számított, míg a Gil Vicente három évvel ezelőtt került vissza a legjobbak közé azóta stabilizálta helyzetét a középmezőnyben. Mi várható egy milyen meccsen?

Reménykedünk az unalomban

A két csapat trénere, Ricardo Soares (Gil Vicente) és Petit (Belenenses) jól ismerik egymást, eddig öt mérkőzést játszottak csapataikkal egymás ellen. Ezek közül három alkalommal 0-0, míg egy alkalommal 1-0-ra nyert Soares, szintén egy alkalommal Petit 2-1-re. Az ezekből a találkozókból is kiviláglik, hogy a defenzív játék dominált, elsősorban a biztos egy pont volt a cél mindkét edző számára. 

Petit munkájának lenyomata nagyon érződik a Belenenses játékán, ugyanis az egykori védekező középpályás a defenzív játékot preferálja, csapata úgy végzett tavaly a 10. helyen, hogy a legkevesebb gólt szerezte a bajnokságban, leparkolták a buszt a kapu elé, aminek az eredménye a legtöbb döntetlen a mezőnyben (13). Mi változott idén? Semmi. Hatékonyan szerelik az ellenfeleket, keveset birtokolják a labdát (mezőnyben a legalacsonyabb mutató, mindössze 40%-ban). 

Ha ehhez hozzávesszük, hogy alig alakítanak ki gólhelyzetet, akkor nem meglepő, hogy mindössze két gólt értek el, nincsen még idén győzelmük (két döntetlen, három vereség). Hazai pályán így kéne pontot szerezni a Gil Vicente ellen, akik idén már nyertek két találkozót, meglepően magas a labdabirtoklásuk (5. helyen vannak a mezőnyben), de ez többségében csak meddő fölényt ad számukra, igazán komoly helyzetig elvétve jutnak el. Mindezek alapján úgy gondolom, hogy a döntetlen nem rossz ötlet (3.20), ahogyan a kevés gól a találkozón. 

Borítókép: Sportfogadas.org

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Belenenses - Gil Vicente Tipp

    2 gól alatt (AH)
    2.08 Unibet