A Bayer Leverkusen megszerezte a Bundesliga idei bajnoki címét, de az ezüstéremért még nyitott a küzdelem, kellemetlen lenne a Bayern München számára, ha még arról is lecsúsznának. A bajorok eközben a Bajnokok Ligájában elődöntőbe jutottak, talán az fontosabb esemény volt mostanság számukra!

ápr 20. 18:30 Közvetítés: Unibet
Tipp: Union Berlin 1,5 gól alatt + Bayern München 2,5 gól alatt
Unibet
1.91

Union Berlin: Megint a góltalanság

Legutóbb az Augsburg - Union Berlin mérkőzés miatt került előtérbe a tavalyi meglepetéscsapat. A szezon eleji krízis után feltámadtak 2024-re, köszönhetően ez az edzőváltásnak is. A sikeredző, Urs Fischer távozása végül elkerülhetetlen volt, helyére Nenad Bjelica érkezett. A horvát szakemberrel a középmezőnyig meneteltek, majd kicsit megrekedtek, elmúlt három találkozón gól nélkül maradtak (mindössze 7 kaput eltaláló lövésük volt), de ebből nem érdemes jelentős következtetéseket levonni. 

Nenad Bjelica csapata ugyanis olyan gárdákkal játszott, akik jól védekeznek (Augsburg mellett a Frankfurt és a Leverkusen), így nem meglepő, ha az amúgy is gyengécske támadósor nem remekelt. A bajorok védelme nem muzsikált jól az elmúlt hónapokban, de nem tennénk rá óriási összeget, hogy majd az Union Berlin gólt szerez ellenük, viszont a jó védekezés talán ponthoz segítheti őket. 

Bayern München: Három fontos meccsük maradt

Ha minden jól megy, akkor a Bayern München számára három mérkőzés lesz majd kiemelt a szezon hátralévő részében: BL-elődöntők és a finálé. Ehhez a Real Madridot kell legyőzni, ami sosem egyszerű, de a BL-győzelem kárpótolná a bajorokat az egész szezonban tartó szenvedésért, ráadásul megszűnne a Harry Kane-átok. Az angol gólgép még sosem nyert semmilyen trófeát, pedig már lassan pályafutása végéhez közelít.

A bajnoki cím elúszott a Leverkusen remeklése miatt, de Joshua Kimmich megmentette a szezont az Arsenal ellen. A BL-visszavágó nem hozott kiemelkedően jó játékot, de Tuchel biztonságra törekedett, főleg a bajorok baloldalának problémái miatt (Davies, Coman és Gnabry sem volt bevethető). Az első félidőben átadták a kezdeményezést az Arsenalnak, amivel az angolok nem tudtak élni, majd a második félidő elején eldöntötte a meccset a Bayern München. 

Union Berlin - Bayern München tipp

Milyen tippünk lehetne egy olyan mérkőzésre, amely igazán csak az egyik fél számára fontos. A bajorok minden bizonnyal már el vannak foglalva a BL-meneteléssel, hiszen kiesett a címvédő Manchester City, ugyan a sorsolás nem könnyű, de megnövekedtek az esélyeik a végső győzelemre. A berliniek eközben menekülnek a kiesés elől, jól nem játszanak, de jobban, mint ősszel. Elmúlt három találkozójukon gólt nem szereztek, most is inkább majd a védekezésük dominál, ezzel próbálnak majd pontot szerezni. A gólok piacában látunk értéket, hogy sem a hazaiak, sem a vendégek nem fogják magukat megerőltetni. 

Union Berlin - Bayern München élő közvetítés

Hol nézhető a Union Berlin - Bayern München mérkőzés? Magyar kommentárral a Aréna 4 felületén, illetve az Unibet oldalán szombaton 18:30-tól. 

  • 1. FC Union Berlin - Bayern München tipp

    Union Berlin 1,5 gól alatt + Bayern München 2,5 gól alatt
    Unibet
    1.91

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés