Az Európa-bajnokságra kínált hosszú távú fogadási piacok közül az Unibet kínálata mellett tettük le a voksunkat és ebből szemezgettünk!

Magyarok, törökök, mezcsere és a skandinávok

Gavrilóval az Európa-bajnokságra kínált long term ajánlatokból válogattunk. Rengeteg eseményre lehet fogadni, mint például Kylian Mbappé Instagram követőinek száma a torna végén (kombinálva a franciák végső győzelmével), illetve Boris Johnson esetleges gratulációjára, vagy egy bizonyos mezcseréig, amiről mi is ejtettünk pár szót, hogy megéri-e rá pénzt áldozni. 

Terítéken elsősorban az A-, B- és az F-jelű csoportok voltak. Az utóbbi kapcsán természetesen a magyar válogatott esélyeit latolgattuk, Gavrilónak volt egy kiváló tippje a csoportkörre vonatkozóan, ami könnyedén lejöhet. Szó esik még a magyarok kapcsán a pontszerzés esélyéről, melyikre érdemes fogadni és miért. Az ellenfelek természetesen rendkívül erősek, de nem árt komolyan venni Rossi csapatát!

Az A-csoportból elsősorban Törökországra koncentráltunk, mivel az elmúlt hónapok során rendkívül sokat fejlődtek, kiváló formában Senol Günes együttese, akik még komoly meglepetést is okozhatnak. Mi is ebben bízunk, illetve abban, hogy a Svájc-Wales páros nem kapja el a fonalat a torna korai szakaszában (később meg már esélyük sem lesz rá). A podcastben még bővebben beszélünk a skandináv csapatokról is, hiszen két nemzet egy csoportba került, de eléggé különböző előjelekkel. Míg a finnek folyamatosan fejlődtek az elmúlt években, addig a dánoknál komoly válság volt edzők terén, nem lehet tudni, mire képesek ezen a tornán. A finneket mindenki alábecsüli - Gavrilóval próbáltuk kinyomozni ennek miértjét -, de tényleg jól teszik? Ezekre próbáltunk válaszolni és magas szorzókat ajánlani nektek!

Fogadj akár 30%-os nyereménynövelővel

Fogadj kötésben az Unibetnél és a multi-nyereménynövelővel 10%, 20%, vagy 30%-kal lehet nagyobb a nyereményed.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

 • Európa-bajnokság Tipp

  Törökország továbbjut a csoportból
  2.30 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Finnország előrébb végez, mint Wales
  3.15 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Magyarország által szerzett gólok a csoportkörben: 1,5 felett
  1.60 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Finnország továbbjut a csoportból
  4.00 Unibet
 • Európa-bajnokság Tipp

  Legjobb skandináv csapat: Finnország
  12.00 Unibet