Mindegy mióta sportfogadsz, olyan helyzetbe kerültél néhány hét leforgása alatt, amilyenben még sosem voltál. A világgal együtt a fogadói közeg, mechanizmusok, a kínálat, minden megváltozott. Olyasmi történt, amire nem is gondoltál, hogy bekövetkezhet: alig van fogadási lehetőség.

Biztonság mellett döntesz

Jelenleg nem fogadhatsz arra a labdarúgó-bajnokságra, sportágra, amire megszokott módon mindig tetted a pénzed, legyen ez mondjuk a Premier League vagy épp a darts területe, tehát nincs olyan fogadási kínálat, amiben otthonosan mozogsz. Mivel egy meghatározott sportban vagy naprakész, ezért a legkevesebb kockázattal az jár, ha egész egyszerűen hanyagolod a szerencsejátékot erre az időre, és nem próbálsz meg mondjuk a fehérorosz labdarúgásra fogadni, szinte nulla információ alapján. Javasoljuk, hogy tét nélkül azért kóstolj bele például az e-sportba ingyenes tippjátékainkban, veszíteni valód nincs. Közben kivárod, hogy valódi tétben újra arra tippelhess, amihez értesz.

Rizikós, de fogadsz tovább!

Szünetel a kedvenc sportágad, viszont tippelni akarsz továbbra is! Van erre lehetőség, ugyanis néhány sportágban rendeznek mérkőzéseket, például a fehérorosz vagy épp nicaraguai labdarúgás sosem került ennyire a sportvilág szeme elé, mint mostanában. Nehéz terület, és nem csak azért, mert kevés információ áll rendelkezésre, hanem mert erősen bundagyanús meccseket játszanak. Ha fogadsz is rájuk, nagy összeget semmiképp ne tegyél fel az ismeretlenre, nem biztos hogy megéri majd anyagilag.

Megpörgeted a szerencséd?

Sokféle játékkal vár rád az online kaszinók izgalmas világa, ahol folyamatosan működő nyerőgépekkel, rulettel, vagy épp bingóval próbálkozhatsz. Rengeteg lehetőség van ezen a területen, ha például szereted a sorsjegyeket, még azt is találsz, többnyire angol nevén, Scratch-ként. Ha pedig nem akarsz szimplán csak egy gépen játszani, még a közösségi élményt is megadják számodra az online kaszinók, hiszen vannak élő asztalok, ahol a krupiékkal, osztókkal még beszélgethetsz is.

Akárhogy is döntesz, ha megoldhatod,
inkább maradj otthon!