Valamiért az új esztendők a tiszta lapokról szólnak sokaknál, egyetlen szám változása az évben, és máris belevágnak valami új irányba. Neked is van ilyen terved sportfogadásban?

Néhányat össze is gyűjtöttem a szavazáshoz, amik inkább általános célok, tehát akár el is térhet a tiéd. Amennyiben így van, oszd meg velünk a saját célkitűzésed az idei évre! Kíváncsiak vagyunk rá, jöhet kommentben! Az első kategóriát nagyon alapra húztuk, nyereségessé szeretnék válni! Ennél alapvetőbb cél nem igazán lehetséges a sportfogadásban, és mivel nagyon kevesen tudják, hogy összességében veszteségesek vagy épp nyereségesek, ezért érdemes lehet vezetni a tippjeid sikerességét, az anyagi helyzetet a sportfogadásban. Mindjárt rákontrázhatunk erre az opcióra egy felelősségteljesebb céllal, hogy kevesebbet akarok fogadni!

Meg akarom találni a tökéletes fogadási stratégiát, ez egy egészen szuper terv lehet bármikor, nem csak az év elején. Könnyen benne van, hogy a nem megfelelő stratégiában veszteséges és frusztrált vagy, de amint rátalálsz a saját stílusodra, mindjárt nyereséges hobbivá válik ez az egész! Ez nagyon fontos szerintünk, hogy maradjon csak a hobbi, tehát megértjük, ha rányomsz a kevesebbet akarok költeni sportfogadásra opcióra, mert a házi kasszát nem szabad mindenféle tuti tippnek hitt dologgal megrövidíteni! Mivel saját meglátásom szerint is az újévi fogadalom olyan, mint a vallás, tehát hit és nem valódi akarat, ezért bekerült a nincsenek célkitűzéseim lehetőség is.

Szavazás

Van célkitűzésed az idei évre sportfogadás terén?


Nyereségessé szeretnék válni2 (11%)

Kevesebbet akarok fogadni1 (5%)

Meg akarom találni a tökéletes fogadási stratégiát6 (35%)

Kevesebbet akarok költeni sportfogadásra3 (17%)

Nincsenek célkitűzéseim5 (29%)


Összes szavazó: 17

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés