Nagyon szép tippsort közöltek a Szerencsemix idei évfolyamának 36. számában, amit Vásárosnaményban adtak fel. A tippek között volt sok döntetlen, és egy meglepő húzásként, egy szinte nem is létező szorzó. Érdekes szelvény, hozta a milliós nyereményt!

Tízes kötés döntetlen tippekkel

Elnéztem a térképet a múltkori okfejtésem során, mikor a fejér megyei Mezőszentgyörgyre akartam költözni, hogy tippmixből legyek milliomos. Ezúttal ugyanis Szabolcsban adták fel a nagy nyerőt, egész pontosan Vásárosnaményban. A vármegye keleti részén, a Nyírség és Bereg kistájak határán helyezkedik el, a Kraszna és a Szamos folyók tiszai torkolatánál. Írják a település Wikipédia-oldalán, és ha minden igaz, akkor 8153 fős lakossága van. Magyarországi virtuális barangolásokra is alkalmas a tippmix!

Szóval ott egy vásárosnaményi szerencsejátékos fogta magát, és az alább látható tippsort feladta. A szelvényre 10 tipp került, a tét 440 forint volt, tehát egy dobozos sör árából hozta össze a hétszámjegyű nyereményt. Egészen érdekes látni a sok döntetlen mellett, azt a 0.5 gólnál többre vonatkozó tippet 1.01-es oddsért. A döntetlen fogadás nehéz műfaj, oddsok alapján olyan meccseket választott, melyek esetében azért ott volt a levegőben az iksz lehetősége. A kis tétre és a sok döntetlenre végül 3 millió 991 ezer 342 forintos nyereményt regisztrált.

döntetlen tippmix szerencsemix

Nem ment el az 1.01-es tippen!

Ha meglátnék egy ilyen tippsort egyből arra gondolnék, hogy bizony az Molde - Stabaek meccs gól nélkül ment le. Az overes fogadás meg ha csak egyetlen gólra is vonatkozott, sosem történt meg, mert ilyen a tippmix világa pusztán rutinból mondva. De nem így történt a valóságban, a meccsen már a második percben megszületett az első találat, tehát az 1.01-es szorzó valójában nagyon helyen volt belőve ilyen kicsire. Néhány hete beszámoltunk róla, hogy Jászárokszálláson egy tippmixelő 1360 forintból 10.9 milliót nyert, akinek a tippsora kicsit összetettebbnek tűnt.

De lehet nem kell ezt túlgondolni, egyszerűen folyton feladni a kis tétes, nagy nyerőt, aztán leesik vagy nem esik le a három cseresznye. Az biztos hogy a magyar tűzoltónak leesett, és 480 forintból 912 milliót nyert az Unibetnél nyerőgépen. Nem vagyok irigy rájuk, sőt örülök a sikerüknek, de továbbra sem érzem a sok meccses kombikban az erőt? Te hogy látod a dolgot?

Számlanyitási ajánlat: Akár 15.000 Ft fogadási kredit

Az új bet365 ügyfelek egy remek ajánlatban részesülhetnek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés