Egy hetes tesztbe kezdtem, ellenfelem a randomgenerátor, ami lehet le fog győzni, ő nem érzelmeskedik egy vesztes tippen. Tippelek én is a meccsekre, vágjunk is bele a keddi játéknapba!

Columbus - Washington

A random eredménye ez a jégkorong mérkőzés lett, és a hazai győzelem 3.05-ért. Kicsit csalóka a dolog, mert kedd hajnali egyre csúszik át a meccs, de ezen most nem akadunk fenn. Azon már sokkal inkább, hogy egykoron napi szinten több NHL-meccset néztem, de manapság kiestem teljesen belőle. Az elsőre látszik, hogy a randomgenerátornak nem tűnt fel, hogy a Washington remek formában vezeti a bajnokságot, miközben a Columbus kevés találatot szerezve a hátsó zónában szerénykedik. Én vendég sikerre voksolok 2.07-ért.

Random betting

Gondoltam rákeresek a google-ben a véletlenszerű tippelésre, találtam komolyabb teszteket, de ezekről majd a hét folyamán később írok részletesebben. Kezdjük könnyedebb témával! Van egy oldal, ami erre a random tippelésre specializálódott. Beadsz neki két országot, egy dátumot és ő megmondja mi lesz a végeredmény. Én így is tettem, kiválasztottam a magyar válogatottat, és gondoltam nem adom alább, legyen az ellenfél Brazília! Pillanatok alatt jött a tipp, hogy döntetlen lenne a meccs, ha december 20-án rendeznék meg.

Másik két meccs

Nehéz tartani a lépést a randommal, mert olyan területekre téved, ahova magamtól nem mennék. A következő két tippje így néz ki: svéd jégkorong, Oskarshamn - Rogle BK összecsapás, ami döntetlennel végződik 4.50-ös oddsért, illetve német labdarúgás, Augsburg FC - Düsseldorf hazai győzelemmel 1.88-ért. Most itt eljátszhatnám a nagymenőt, de semmit sem tudok arról a svéd jégkorongról. Tabella alapján a Rogle BK sokkal jobb, ráadásul az Oskarshamn eddig nagyon rosszul teljesített, utolsó a tabellán, ezért én a vendégek felé húzok. A német focinál több német elemző tippjére hagyatkozom, akik szerint az Augsburg megnyeri a meccset.

Véletlen és a tudatos párbaja - 2. nap

Mérkőzés Random választás Én tippem
Columbus - Washington Hazai győzelem Vendég siker
Oskarshamn - Rogle BK Döntetlen Vendég siker
Augsburg FC - Düsseldorf Hazai győzelem Hazai győzelem

Betfair üdvözlő bónusz

Akár 550 RON értékben kaphatsz bónuszt új játékosként.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés