Egy hetes tesztbe kezdtem, ellenfelem a randomgenerátor, ami lehet le fog győzni, ő nem érzelmeskedik egy vesztes tippen. Tippelek én is a meccsekre, vágjunk is bele a keddi játéknapba!

Columbus - Washington

A random eredménye ez a jégkorong mérkőzés lett, és a hazai győzelem 3.05-ért. Kicsit csalóka a dolog, mert kedd hajnali egyre csúszik át a meccs, de ezen most nem akadunk fenn. Azon már sokkal inkább, hogy egykoron napi szinten több NHL-meccset néztem, de manapság kiestem teljesen belőle. Az elsőre látszik, hogy a randomgenerátornak nem tűnt fel, hogy a Washington remek formában vezeti a bajnokságot, miközben a Columbus kevés találatot szerezve a hátsó zónában szerénykedik. Én vendég sikerre voksolok 2.07-ért.

Random betting

Gondoltam rákeresek a google-ben a véletlenszerű tippelésre, találtam komolyabb teszteket, de ezekről majd a hét folyamán később írok részletesebben. Kezdjük könnyedebb témával! Van egy oldal, ami erre a random tippelésre specializálódott. Beadsz neki két országot, egy dátumot és ő megmondja mi lesz a végeredmény. Én így is tettem, kiválasztottam a magyar válogatottat, és gondoltam nem adom alább, legyen az ellenfél Brazília! Pillanatok alatt jött a tipp, hogy döntetlen lenne a meccs, ha december 20-án rendeznék meg.

Másik két meccs

Nehéz tartani a lépést a randommal, mert olyan területekre téved, ahova magamtól nem mennék. A következő két tippje így néz ki: svéd jégkorong, Oskarshamn - Rogle BK összecsapás, ami döntetlennel végződik 4.50-ös oddsért, illetve német labdarúgás, Augsburg FC - Düsseldorf hazai győzelemmel 1.88-ért. Most itt eljátszhatnám a nagymenőt, de semmit sem tudok arról a svéd jégkorongról. Tabella alapján a Rogle BK sokkal jobb, ráadásul az Oskarshamn eddig nagyon rosszul teljesített, utolsó a tabellán, ezért én a vendégek felé húzok. A német focinál több német elemző tippjére hagyatkozom, akik szerint az Augsburg megnyeri a meccset.

Véletlen és a tudatos párbaja - 2. nap

Mérkőzés Random választás Én tippem
Columbus - Washington Hazai győzelem Vendég siker
Oskarshamn - Rogle BK Döntetlen Vendég siker
Augsburg FC - Düsseldorf Hazai győzelem Hazai győzelem

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Bet365 regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org