Pár nap múlva kezdődik a világbajnokság, mindenképp hatással lehet a furcsa menetrend a jelenre, egész pontosan a vébé előtti bajnoki mérkőzésekre. Vagy alaptalan a felvetés? Szavazz és írd le a véleményed!

Pep Guardiola arról beszélt a napokban, hogy a világbajnokság nem csak a menetrend miatt nehezíti meg az idei évet, hanem hatással van a jelenre is. A játékosok szerinte már fejben a vébén vannak, és ez érthető, ő is így gondolkodna a helyükbe. Egy sokadik bajnokinál fontosabb egy ilyen világesemény, ezért nehéz őket motiválni és rávenni őket az élesebb játékra. Egész pontosan a sérülésekre próbált utalni, hogy nem vállalnak annyit a focisták, mint ha nem lenne itt a közeljövőben a világbajnokság.

Ezt rögtön alá is támasztja Sadio Mané esete, aki a katari torna előtti utolsó bajnokik egyikén szenvedett sérülést. Akkora a kétségbeesés a szenegáliaknál, hogy még boszorkányok segítségét is kérték. A sérülés és a híre biztosan még jobban erősíti a vb miatt érintett focistákban, hogy bizony vigyázniuk kell magukra. Szóval összességében az a felvetésem, hogy ezen a hétvégén, az olyan nagycsapatokat, melyeknél sok Katarba utazó játékos van, érdemes lehet veretni vagy mondjuk úgy, a vereségükre fogadni.

Szavazás

Veressük a favoritokat a világbajnokság közelsége miatt?


Igen, jó ötlet10 (50%)

Nem érdemes10 (50%)


Összes szavazó: 20

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez és máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hirdetés