Egy magyar származású fiatal csatár átigazolására fogadhatunk az Unibetnél!

Egy jól induló karrier

Az egy nem tudom hányad magyar Viktor pályafutását Stockholmban kezdte, az IFK Aspudden-Tellus csapatánál, majd a Idrottsföreningen Brommapojkarna játékosa lett. Ez akár lehetne ivós játék is, hogy mondd ki a csapat nevét hibátlanul, ha nem sikerül, felest kell innod! Három évig volt a klub játékosa, és 56 mérkőzésen csatárként 20 gólt szerzett. Annyira jól ment neki a játék, hogy a svéd utánpótlás válogatottba is bekerült, az U19-ben például 18-szor léphetett pályára és 10-szer eredményes is tudott lenni. Energikus támadó, bátran vállalkozik lövéssel, igazi északi vonalat képvisel. Később a svéd felnőtt nemzeti csapatban is helyet kapott, 2 mérkőzésen eddig 1 gól a mérlege, Izland hálóját vette be 2019 elején egy barátságos meccsen.

Egy remek gól Viktortól

Labdarúgó barátnője van

Ha már focista, gondolta legyen közös téma a foci a csajával, ezért a szintén labdarúgó Amanda Nildénnel alkotnak egy párt, aki alább látható is. Mindketten Stockholmból indultak, az előbbi hosszú nevű klubból, és ugyanoda tették át székhelyüket Angliába, a Brighton & Hove Albion csapatába. Amanda játéklehetőséghez jutott, viszont Viktor egyetlen meccsen sem lépett pályára. A Brighton U23-as keretének volt tagja, majd kölcsönadták Németországba a FC St. Paulinak, ahol 10 mérkőzésen 4-szer talált be. 2020 júniusáig még a német másodosztályba köti a kölcsönszerződése, de az Unibetnél fogadhatunk a jövőjére!

Hol fog játszani áprilisban?

Ez a fogadásunk alapja, hogy 2020 áprilisában melyik klubnál fog játszani Viktor. Nagyon úgy néz ki, hogy egyfajta tanulmányi, gyakorlati útra küldték kölcsönbe Németországba, ahol jól játszik, tehát kitöltheti a kölcsönszerződését, ami nyárig tart. Erre, tehát a FC St. Paulira 1.20-as oddsot kínál az iroda. A következő opció az Angliába történő visszahívás 2.50-ért, de mivel eleve még esélyt sem adtak neki, nehéz elképzelni, hogy idő előtt visszatérjen. Ezek mellett még norvég, dán és svéd klubok szerepelnek a rövidke kínálatban, de az pedig visszalépés lenne számára, így akár ki is zárhatjuk a dolgot.

Fogadj átigazolásokra az Unibetnél!

Borítókép: Viktor Gyökeres. Fotó: Flickr

NHL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 3 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org