Jövőbeni brit uralkodókra tehetünk fel pénzt az Unibet fogadóirodánál!

Gyászruhába öltözött lakáj keretes szöveget fog kitűzni a Buckingham palota kapujára, abban az esetben, ha II. Erzsébet királynő életét vesztené. Minél később történjen ilyen, de mivel elég sok állam vezetőjéről van szó, ezért valahol érthető, hogy az Unibet eljátszott az öröklés gondolatával. Az Egyéb - Nem sport kategórián belül A királyi család részen a nemesi párok gyermekei mellett arra is tippelhetünk, hogy Harry, vagy épp Vilmos trónra kerül. Na, de tuti megnéznéd II. Erzsébetet fiatalon, hát tessék. Integet!

A jelenlegi királynő halála után rögtön elindul sokféle procedúra, például a parlament mindkét házát összehívják, akik leteszik az esküt az utódnak. Az új király nem vesztegeti idejét gyászolásra, II. Erzsébet halálának estéjén beszédet intéz a néphez, aztán sok egyéb művelet után a Buckingham Palota keleti frontjánál a trombitások háromszor megfújják hangszerüket, és királlyá kiáltják ki III. Károlyt. Miért pont őt? Az öröklésnek van sorrendje, a bulvár hírek szerint Károly walesi herceg kedve elment már az uralkodástól, de papíron ő az első.

Trónöröklési rend:

1. Károly walesi herceg (szül. 1948)
2. Vilmos cambridge-i herceg (szül. 1982)
3. György cambridge-i herceg (szül. 2013)
4. Sarolta cambridge-i herceg (szül. 2015)
5. Lajos cambridge-i herceg (szül. 2018)
6. Harry sussexi herceg (szül. 1984)


II. Erzsébet szívós hölgy, szerencsére annyira egészséges, hogy fia, Károly herceg is már a 70. életévét tapossa. Hosszú hatalmi idejének köszönhetően fia uralkodási ideje lerövidül, és az öröklési lánc második tagja nagy valószínűséggel valahol az 50-es éveiben már akár koronát is kaphat a fejére, hiszen addigra Károly herceg is 90 esztendős lesz. Arra próbálok kilyukadni, hogy Vilmos herceg jó eséllyel uralkodó lesz, még ha évtizedek múlva is. A fogadási ajánlat sajnos 2019-re szól, az pedig túl rövid határidő, még akkor is, ha tényleg igazak a pletykák, miszerint Károlynak nincs kedve uralkodni.

Fogadj a brit uralkodókra az Unibetnél!

Öröklés a brit királyi családban:

  • Vilmos herceg 2019-ben trónra kerül  51.0
  • Harry herceg 2019-ben trónra kerül  101.00

Borítókép: Fotó: Mike Trukhachev / Shutterstock.com

Póker Kihívások

Nem számít, hogy mennyire vagy otthon a póker világában, mindenki teljesíthet kihívásokat, amelyekért nagyszerű nyeremények járnak.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org