Tippadónak állt a korábbi focista és színész, egy sportfogadással foglalkozó weboldalon osztja meg gondolatait, és nem csak focira tippel. Lássuk mit vár ezen a hétvégén angol labdarúgás és boksz terén!

Meghallgatások a bokszmeccs előtt

Naplószerű írásai vannak Vinnie-nek, aki ezúttal közli velünk, hogy az év ezen szakasza nagyon fontos a filmiparban. Nagyon sok meghallgatásra megy a héten, aztán irány Las Vegas, ahol a helyszínen fogja megtekinteni Deontay Wilder és Tyson Fury összecsapását. Sűrű hete volt a korábbi focistának, néhány angol városban rajongói találkozót tartott, például Leedsben is. Ha már ott járt, azt nyilatkozta, hogy idén mindenképp fel kell jutnia a Leeds Unitednek, vagy ahogy ő mondta az angol újságoknak: "Bielsa megb*szhatja, ha idén sem sikerül feljutni a Premier League-be".

Vinnie Jones. Fotó: s_bukley / Shutterstock.com

Térjünk rá a lényegre!

Hosszas előjáték után azért leírja véleményét és tippjeit is. Először jöjjön a Wilder - Fury visszavágó, ami kapcsán megemlíti, hogy az első meccsen nem értette, hogyan bírta ki végig Fury, mert Wilder ütései nagyon erősek. Többször is beszélt Fury-val, és úgy gondolja az lesz a taktika, hogy egyértelműen ő nyerje a meneteket, tehát sokszor próbál majd találni, és a végén pontozással akar nyerni. Mindenképp el akarja kerülni Wilder piszok erős jobbosát, és azt is, hogy a pontozókban kétely legyen a végén. Vinnie Jones tippje: Tyson Fury pontozással nyer 2.70-ért.

Premier League meglátások

"José Mourinho visszatér a Bridge-re, ami ad egy kis extra ízt a meccsnek. Nem kap nagy üdvözlést manapság és a Kékek semmit sem szeretnek annál jobban, mint legyőzni a Spurst" - írja Vinnie Jones, aki a Chelsea győzelmét várja. Emellett szót ejt még arról, hogy a Crystal Palace és Newcastle között döntetlen várható szerinte, illetve Manchester City győzelmet is tippel, majd kitér a hétfői PL-találkozóra. Vinnie szerint a legutolsó dolog, amire most a West Hamnek szüksége van, az egy meccs az Anfielden a Liverpool ellen. Sok gólt remél a találkozótól.

Vinnie Jones tippsora

 • Esemény - tipp - szorzó
 • Wilder - Fury: Pontozással nyer Fury - 2.70
 • Chelsea - Tottenham: Hazai győzelem - 1.75
 • Burnley - Bournemouth: Döntetlen - 3.40
 • Crystal Palace - Newcastle: Döntetlen - 3.45
 • Sheffield United - Brighton: Sheffield United nyer - 3.40
 • Southampton - Aston Villa: Döntetlen - 1.64
 • Leicester - Manchester City: Vendég siker - 1.77
 • Manchester United - Watford: Hazai győzelem - 1.62
 • Wolves - Norwich: Hazai győzelem - 1.52
 • Arsenal - Everton: Hazai győzelem - 2.05
 • Liverpool - West Ham: Hazai győzelem - 1.19

A szorzók az Unibet fogadóirodától származnak, és február 21-én 12:20-kor voltak érvényben!

Borítókép: Fotó: Wikipédia

bet365 Póker: Üdvözlő csomag akár 365€ értékben

A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org