A britek sztárokkal teli X-faktort csináltak, ebben indul az egykori focista.

Októberben került először adásba a brit X-faktor celebekkel teli műsora, ahol a mentorházas fázissal indítottak. Az első részben például kiesett Hayley Hasselhoff, miközben előadás nélkül jutott az élő showba Vinnie Jones. Ezt a fázist még korábban rögzítették, Jones pedig felesége halála miatt nem tudott részt venni. A hölgy évekig küzdött a rákkal, végül elvesztette a harcot idén júliusban. Simon Cowell az adásban telefonon beszélt az ex-focista színésszel, és mondta neki hogy, várja az élő adásban.

Vinnie Jones hogy kerül a műsorba? Igazi celeb! Régen focistaként Premier League meccseken is feltűnt, aztán színész lett belőle, ami az utóbbi években talán nem megy neki olyan sikeresen. Most pedig jöjjenek a nem hinnéd tények! Vinnie Jones kilenc alkalommal lépett pályára Wales nemzeti csapatában, volt a Chelsea játékosa is. Tud énekelni, ennek legfőbb bizonyítéka egy album, ami Respect címmel jelent meg 2002-ben, erről egy számot ad elő feljebb a videóban. Kemény becsúszások, és nehézfiús filmszerepek mellett, furcsán hat ez a pop irány.

A műsor favoritja szorzók alapján az énekes, reality-sztár Meghan McKenna, akire 3.00-as szorzón fogadhatunk, eközben Vinnie Jones esetleg végső győzelme 9.00-es oddsért játszható. Nehéz elképzelni, hogy olyan brit celebekkel felvegye a versenyt, akik minden nap a címplapokon vannak, énekesek is eközben, és aktív rajongótáboruk van. Az indulók egyébként két csapatra oszlanak, Overs és Unders, emiatt az Unibeten olyan vicces tükörfordításokat láthatunk, mint a legjobb küszöb alatti értékek, ami lényegében a legjobb helyezést elérő Unders tagot jelenti.

Celebrity X Factor 2019 - győztes

  • Meghan McKenna  3.00
  • Max & Harvey  4.00
  • Try Star  9.00
  • Victoria Ekanoye  9.00
  • Vinnie Jones  9.00

A teljes kínálatot az Egyéb - Nem Sport kategóriában találod!

Borítókép: Vinnie Jones. Fotó: s_bukley / Shutterstock.com

Betfair Kaszinó: 100%-os Új Játékos Bónusz

Befizetett összegednek 100%-ban megfelelő értékű bónuszban részesülhetsz akár 100€ értékig.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org