Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, amit az Unibet kalendáriumában találhatsz április 5-én, ez lenne a vasárnapi meglepetés az iroda részéről. Nem kell befizetni, mindössze csak igényelni, így legalább ingyen próbálhatod ki a virtuális sportokat!

Amit ingyen adnak, el kell fogadni!

Ha még nem nincs számlád az Unibetnél, akkor regisztrálj általunk, és 5000 forint értékű ingyenfogadásban részesülhetsz. A regisztráció gyors folyamat, néhány személyes adatot kérnek egy űrlap kitöltése során, aztán az általad választott felhasználónévvel és jelszóval beléphetsz az Unibetre, ahol a Számlára kattintva, a Bónuszok részt kell keresned. A kalendáriumos lehetőséget, a Virtuális Sportokra felhasználható 700 forintot ezen a részen kell Elfogadni, ezután már fogadhatsz is! Fontos: a bónuszpénzes ajánlat csak április 5-én 00:00 és 23:59 között érhető el, és az ingyenes pénzt 1.40-es oddsokon, négy alkalommal kell megforgatni virtuális sportokon, csak ezt követően válik belőle kivehető készpénz.

Így néz ki az elfogadott bónusz:

Milyen a virtuális sport?

Ez nem olyan, mint az e-sport, hiszen itt nem emberek küzdenek egymás ellen egy játékkal, hanem algoritmusok által generált mérkőzések zajlanak, amiket nézhetünk is. A meccsek rövidek, jeleneteket láthatunk, ahol épp nagy helyzet marad ki vagy lőnek egy hatalmas gólt. A fogadásod alapja talán nem is ez a videós rész lesz, hanem a rengeteg statisztika, ami a virtuális sportok összes válfaja alatt elérhető. Labdarúgás terén komplett szezonokat nézhetsz vissza, vagy hogy egyes csapatok mit játszottak egymással a legutóbbi találkozásaik alkalmával. A virtuális sportos fogadás menetéről itt írtunk korábban, egy pörgős világra készülj fel!

Fogadási lehetőségek egy része foci terén:

Nem csak labdarúgás van!

Foci dominál az Unibet virtuális sportos részlegén, de emellett tippelhetsz kosárlabdára, teniszre, ló-, és agárversenyre is, ahol a labdarúgáshoz hasonlóan számos statisztika és korábbi eredmény segít a fogadásban, hogy aztán a videót nézve szurkolhass a tippedért! Mivel én focifüggő vagyok, ezért ezen a részlegen ütöm el az időt mostanában, egyszer például minden meccsen a Liverpool győzelmére fogadtam. Több idény is lefut egy nap angol fociból, 16 klub verseng oda-visszavágós rendszerben 30 forduló alatt.

Fogadj az Unibetnél virtuális sportokra!

Fizess be 8000 Ft-ot s játssz 16000 Ft-tal!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 8000 Ft-ot a Betfairhez, s máris 16000 Ft-tal kezdheted a játékot.

betfair regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org