Vuelta a Espana: Beosztották az erejüket?

Nagy Bence
2019 aug 28. 21:18
Szólj hozzá!

Kerékpár Alejandro Valverde Primoz Roglic Vuelta a Espana

Chris Horner 40 éves kora felett nyert Vuelta a Espanát, aminek már hat éve. Alejandro Valverde feltámadt 40 évesen, megtörténik újból a csoda?

6. szakasz: Mora de Rubielos › Ares del Maestrat

Az ötödik, hegyi befutóval végződő etapot követ egy újabb, ahol megint egy hosszabb emelkedő döntheti el a szakaszgyőztes sorsát. Átalakulhat az összetett is, hiszen sokan nem szeretik az egymást követő ilyen típusú napokat, főleg akkor, ha nagy meleg van. A hatodik szakaszon közel 200 km vár a mezőnyre, megint 25 fok felett lesz a hőmérő higanyszála. A csütörtöki penzum egy kisebb hullámvasútra hasonlít a négy kategorizált emelkedővel. 

Az utolsó, az Ares del Maestrat, mely 7,7 km hosszú és átlagban 5,3%. Nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, de a szerdai mászás után most minden egyes kilométer rosszat fog tenni. A helyzet az, hogy ez a szakasz is tökéletesen alkalmas egy szökésre, ráadásul már az ötödik etapon is látszott, kik azok, akik spórolnak az erejükkel, egy esetleges csütörtöki "támadás" miatt. Közülük emelkedik ki Thomas De Gendt, aki kilenc per hátránnyal teljesített az Alto de Javalambrét. Már az emelkedő alján kényelmes fokozatba kapcsolt, megfontolandó egy dobogó vele kapcsolatban a hatodik szakaszra!

Thomas De Gendt (Fotó: Pierre Teyssot / Shutterstock.com)

Egy "házon belüli" head-to-head fogadásra hívnám fel a figyelmet. A Jumbo-Vismánál Primoz Roglic mellől kiesett Steven Kruijswijk, így csak hat emberre számíthat a szlovén. Közülük Sepp Kuss volt a legerősebb az ötödik szakaszon, hatalmasat dolgozott Roglic helyzetbe hozásáért. A végére elfáradt, mindössze 24 éves. Ez a második éve a World Tour mezőnyben, jó segítő, de az érzékelhető volt már az elmúlt két háromhetesén is, hogy ritka az, amikor egymást követő két hegyi etapon is ott tud maradni az élmezőnnyel. 

George Bennett egy rutinos versenyző, volt ő már első számú opció is a holland csapatnál. Most segítő, ahogyan a Tour de France-on is. Ott rá és Laurens De Plusre hárult ez a szerepkör, amit jól osztottak fel egymás között. A Jumbo-Visma érdeke is, hogy Roglic segítői ne merüljenek ki, ezért is bátorkodunk most Kuss ellen fogadni. Bennett számára ez ideális szakasz, hogy Roglic mellett maradjon és szétszedje a mezőnyt, ha szükség van rá. 

Borítókép: Primoz Roglic (Fotó: Radu Razvan / Shutterstock.com)

NHL korai kifizetés ajánlat

Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 3 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • 6. szakasz: George Bennett előrébb végez, mint Sepp Kuss
    2.00 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI -8.35 %

március

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

NHL korai kifizetés ajánlat

  • Egyszeri fogadásait kifizetik, ha a csapata 3 gólos előnyt szerez. Többszörös fogadásoknál a választást nyertesnek jelölik.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Vuelta a Espana 2019

Ghastly hozzászólt
2019 szept 16. 15:23
Gratulálok a Győzteseknek, nagyon szoros verseny volt ez most!  :great: :great: :great: :ok: :ok:
A szervezést köszönjük @Pozzato:beerchug: :ok:
Az oldalnak pedig a nyereményalapot! :great: :ok:
SPF Admin hozzászólt
2019 szept 16. 13:45
Gratulálunk a nyerteseknek, s köszönjük a szervezést Pozzato:beerchug:
Latzka hozzászólt
2019 szept 16. 08:08
Gratulálok minden versenyzőnek! :ok:

A kiemelt köszönet Pozzatot illeti; köszönjük a szervezést, a lebonyolítást és a sok hasznos hozzászólást! :beerchug:

Nagyon jó volt mindennap elgondolkodni az egyes szakaszok lehetséges végeredményén; ez nagy segítség volt a mezőny megismerésében.

A pontozást tekintve bennem is felmerült valami hasonló, m

Kapcsolódó cikkek