Négy fordulót követően két veretlen együttes összecsapása lesz, annyi különbséggel, hogy a Pep Guardiola mindig győzelemnek örülhetett. Szinte hibátlan David Moyes csapata is, egy rakás gól születik a meccseiken. Izgalmas párosítás, taktikailag ellentétes pályán mozognak, ezért aztán ülhetnek az overek.

szept 16. 16:00
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Bet365
1.70

David Moyes kevés birtoklással oldja meg

Nem változtat a taktikai irányon David Moyes, továbbra is ellentámadásokban, labda nélküli stílusban gondolkodik. Az előző idényben többször is boncolgattuk, például arra jutottunk az Alkmaar elleni meccs előtt, hogy a West Ham stílusa tökéletes kupastílus. Mert ellenféltől függetlenül, mindig ugyanazt a taktikát alkalmazhatják. Ezt amúgy szeretik a nagy klubok is, elég csak a Manchester City-re gondolni, csak náluk a labdabirtoklás van középpontban.

Az előző bajnoki kiírásban a gond nem is a védelemmel volt, hanem a befejezések terén hiányzott a biztos lábú támadó. Ezért aztán a West Ham idénye kettősséggel volt teli, a hatékonyság hullámzó volt elől. Az eddigi 4 meccsen 36%-os birtoklást hoztak, amiből 9 gólt tudtak szerezni. Jarrod Bowen, Michail Antonio és James Ward-Prowse a húzóemberek, mind találatok, mind gólpasszok terén. Ha van jó befejező, Moyes taktikája nagyon jól tud működni.

David Moyes 005
David Moyes örülhet, hiszen eddig veretlen a West Ham. Fotó: Rnoid/Shutterstock.com

Pep Guardiola sok passzal és dominánsan

Miközben a West Hamnek nincs szüksége a labdára, addig a Manchester City legszívesebben örökbe fogadná a játékszert. Legmagasabb passzhatékonyság az egész mezőnyben, a mindent túlgondoló Guardiolától megszokott tili-toli vagy épp angol tiki-taka megy. Csak összehasonlításképp, eddig a négy forduló alatt a West Ham 1348-szor passzolt, míg ugyanez a szám a Manchester City esetében 2865, tehát több mint duplája.

Jól indult az idény Erling Haalandnak is, már 6 gólnál jár. Ha nem lenne Lionel Messi, akkor egész biztos hogy Haaland nyerné az Aranylabdát, mert egyszerűen képtelen leállni a norvég. Legutóbb mesterhármas a Fulham ellen, utána a válogatottban is eredményes tudott lenni. A bet365 kínálatában a West Hammel szembeni gólja 1.66-os szorzóért szerepel. Eddig kétszer játszott David Moyes csapata ellen, és mindkét meccsen betalált.

West Ham - Manchester City overes fogadások

Mivel mindkét oldal azt játszhatja, amit szeret és amiben jó, ezért könnyen fordulok a gólok irányába. Dominálhat majd a City, miközben nem kell a labda a West Hamnek, várva a kontratámadás megindítására. A mindkét csapat szerez gólt fogadási opció 1.70-es szorzó, az overes piac pedig teljesen bedőlt. Elég csak megnézni, hogy 1.57-ért adják a 2.5 gólnál több lehetőségét.

szeptember 16., szombat

A cikkben közölt oddsok a(z) Bet365 fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2023 szeptember 14. 10:10 UTC.

  • West Ham - Manchester City tipp

    Mindkét csapat szerez gólt
    Bet365
    1.70

100%-os első befizetési bónusz 35.000 Ft-ig

Regisztrálj a Betinia fogadóirodához és ne maradj le a 35.000 Ft-ig terjedő 100%-os első befizetési bónuszról.

Betinia regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: David Moyes. Fotó: Rnoid/Shutterstock.com