Willard Carroll Smith többnyire azzal kerül címlapra, hogy nyitott házasságban él Jada Pinkett Smith-tel, tehát másokkal is összebújnak az ágyban, hogy finoman fogalmazzak. Valahogy mindez elnyomja azt a nagy dolgot, hogy Will Smith úton van az Oscar-díj felé!

1990-ben egy sitcomhoz szerződött, a Kaliforniába jöttem szereplője lett. Nagy sikere volt, és ez megalapozta a színészi karrierjét, jött a Bad Boys, Men in Black vagy épp A függetlenség napja. Csupa igazi nagybetűs moziélményre alapozó film, nem a színészi képességeket kiaknázó, díjakért harcba szálló alkotások. Ezen a vonalon egész sokáig elvolt, Wild Wild West, Én, a robot, Legenda vagyok és Hancock, aztán beleugrott a mélyebb vízbe, Muhammad Alit alakította a bokszolóról szóló életrajzi filmben. Közben zenei pályáját is egyengette, több lemezt is kiadott.

2021-ben aztán újra beugrott a mélyvízbe, amire tökéletesen alkalmas volt, elég csak a Boldogság nyomában című filmet említenünk, és a Richard király főszereplője lett. A cím ellenére nem történelmi, háborús eposzról van szó, hanem egy sportfilmről, egy életrajzi drámáról. Serena és Venus Williams apját alakítja, aki a 4-5 éves lányok edzésével foglalkozott, és nagyon hitt abban, hogy nagy sikerek várnak a lányokra. Különböző nehézségekkel küzd a film során az apa, kishitűség, ellenségeskedés, saját múltja. Közkedvelt téma, a Williams-lányok igazi amerikai büszkeségek, szóval a jó alakításon túl, a téma is igazán kapós lehet, és meghozhatja az Oscar-sikert Will Smithnek.

94. Oscar-gála: Legjobb férfi főszereplő

  • Will Smith (King Richard) - 1.50
  • Benedict Cumberbatch (Power of the Dog) - 8.00
  • Denzel Washington (The Tragedy of Macbeth) - 11.00
  • Peter Dinklage (Cyrano) - 13.00
  • Bradley Cooper (Nightmare Alley) - 15.00

A teljes kínálatot az Unibetnél találod, a szorzók is onnan származnak és ekkor voltak érvényben: 2021. 12. 20. - 18:30

Borítókép: Will Smith. Fotó: Andrea Raffin/Shutterstock

10.000 forint ingyenes fogadás - Exkluzív ajánlat!

Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 10.000 forint értékű ingyenes fogadásban is részesülhetsz!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org