Nem szívesen lennék mostanában a Manchester United szurkolói helyében. Vannak gondok elől, vannak gondok hátul, annak kell örülni ha Antony vagy Hojlund száz év után végre gólt szereznek. Szépen vissza is csúsztak a középmezőnybe, így aztán ha legyőzné őket a Wolves, akkor pont egálban lennének. Pedig ennél a mostani Wolvesnál unalmasabb csapat nem sok van.

febr 1. 21:15
Tipp: Mindkét csapat szerez gólt
Unibet
1.66

Hihetetlen csoda, Antony gólt szerzett

Tavaly év végén volt legutóbb csodatörténés a Manchester United háza táján, amikor Holjund elvesztette a szüzességét, és eredményes tudott lenni a bajnokságban. Ahogy örült a góljának, abban benne volt, mekkora nyomás is nehezedik azért a United támadóira mostanában. A dán játékos 16 bajnoki mérkőzésen 2-szer tudott betalálni, ami nagyon kevés. Társai sincsenek jobb formában, Rashford 20-szor kapott lehetőséget, ezalatt csak 4 gólt szerzett.

Hojlundhoz hasonló érzelmi kitörésben volt része Antony-nak is, aki az FA-kupában egy nagyon hosszú gólmentes időszakot zárt le. Tavaly április óta nem tudott gólt szerezni, így érthető az öröme, melyet alább láthatsz is, találatával együtt. A jelenlegi helyzet a támadók hibája is, hiszen Antony pontatlan beadásaiból összeállítást lehetne csinálni, de öszvér mestere van a Unitednek. Nem képes motiválni és jól kezelni a keretet Erik ten Hag, jött is egy újabb botrány.

Rashford balhéja és a biodíszlet Onana

Betegség miatt maradt ki a Newport elleni keretből Rashford, akit aztán láttak Belfastban bulizni. Annyira hiányzott ez az újabb balhé a Manchester Unitednek, mint lufiárusnak a nyílzápor. Eleve problémás az angol támadó motivációja, hiszen sokszor árnyéka csak önmagának. Viszont ezzel már a klub iránti tisztelete is megkérdőjelezhető. Kiadtak egy közleményt, miszerint belső ügyként kezelik a dolgot, tehát fejlődtek azon a téren, hogy Erik ten Hag nem a médiában bokszolja le ezt a balhét, ahogy tette korábbi ügyek kapcsán.

Erik ten Hag rossz döntéseinek legjobb szimbóluma Onana, akinek az átlagos teljesítménye is nagyon gyenge, és néha megtetőzi egészen borzalmas produkciókkal. Egy rossz igazolás, amit nem tud önkritikusan belátni a mester. Ahogy az is érdekes számomra, hogy az általa favorizált taktikát hogy nem tudta ennyi idő alatt legalább egy csapatrészben jóra csiszolni. A következő hetekben, hónapokban eldőlhet úgy vélem a sorsa, még az is lehet kap még egy szezont a bizonyításra.

Wolves - Manchester United mérkőzés tipp

Bátor leszek a fogadásnál, és az Unibet kínálatából a mindkét csapat szerez gólt opciót választom. Nem foglalkoztam a Wolves csapatával, az ő góljukra Onana lesz a garancia. Sokszor meg kell kínálni lövéssel, egyet úgyis bepotyáz. Problémásabb a United gólja, de azt mutatja az idény evidenciája, hogy aki hosszú góltalanságot tör meg, az utána néhány meccsig még jó formában marad. Tehát jön majd Antony, és betalál vagy ad egy gólpasszt.

február 01., csütörtök

A cikkben közölt oddsok a(z) Unibet fogadóirodától származnak és a következő időpontban voltak érvényesek: 2024 január 27. 16:44 UTC.

  • Wolves - Manchester United tipp

    Mindkét csapat szerez gólt
    Unibet
    1.66

20.000 Ft sportfogadás üdvözlő bónusz + 60 ingyen pörgetés + 10.000 Ft ingyenes fogadás

Az új Unibet játékosok akár egy 20.000 Ft értékű befizetési bónuszban, valamint 60 ingyen pörgetésben részesülhetnek, sőt ha általunk regisztrálnak és befizetnek akkor 10.000 Ft ingyenes fogadást is kapnak!

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Mojahid Mottakin/Shutterstock