Ezen a héten Svájc két városában Bernben és Züricben rendezik a Floorball világbajnokságot, melyre a magyar válogatott is kijutott a finn kapitány segítségével! Ez óriási tett a részünkről, akik a B és C világbajnokságokon edződtünk, ez az esemény a tanulásról a tapasztalatszerzésről szólhat majd. A csoportunkban az egyértelmű favorit svédek ellen lépünk pályára, ahol egy óriási zakó után sem szégyenkezhetnénk, az első fordulóban a norvégok elleni 3:8 -al szépen helytálltunk, nekünk az utolsó lengyelek elleni meccsen van keresnivalónk.

 

Nézzük a mai programot, miből is érdemes szemezgetni. Látván az első játéknap eredményeit és a bukik handicap "belövését" inkább az esélytelen csapatokban érdemes gondolkodni. Tegnap a csehek szépen megszórták Japánt 21-1, ám a -21 és -22 -es handicap határok így sem jöttek, a svédek 14-3 -ra a lengyeleket verték, de ott is irreális -20 -as gól handicapeket adtak.

Mára a magyar -svéden a bukik -16, -17 -re lőtték be a határt, ami teljesíthető a svédek hasonló mentalitása mellett, hajlamosak lebecsülendő ellenfél ellen kiengedni a harmadik harmadban, így kaptak a lengyelektől is 3 gólt, erre mi is képesek lehetünk, s bízhatunk benne, hogy 16 -nál többel nem kapunk ki a favorittól.

A cseheket a fortunawin iroda a japánok felett aratott kiütés okán újra szélsőséges gólhatár átlépésére sarkallja, azért az amerikaiak képesek védekezni, s nem hagyják kitömni magukat, a lettek ellen egy 3-8 -al megúszták, a csehek ellen a -10 gólon való megállapodásban gondolkoznak majd.

Az oroszok a finnek mögött a második helyért reálisan küzdhetnek, Kanada tudásban bőven mögöttük van a többi iroda már észlelt, s 1,15 körülre vitte le az oddsokat, a cseh iroda még 1,35 -ön kínálja a szbornaja bemutatkozó győzelmét!

 

Tipp1: Magyarország +17,5 gól

odds: 1,85

Tipp2: USA+12,5 gól

odds: 1,65

Tipp3: Oroszország

odds: 1,35

Iroda: FortunaWin

A mérkőzésre fogadj ITT!

 

5.000 Forint Ingyenes Fogadás

Exkluzív ajánlat! Amennyiben általunk regisztrálsz az Unibet fogadóirodához, akkor egy extra 5.000 forint értékű ingyen fogadásban is részesülhetsz!

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org