Ezen a héten Svájc két városában Bernben és Züricben rendezik a Floorball világbajnokságot, melyre a magyar válogatott is kijutott a finn kapitány segítségével! Ez óriási tett a részünkről, akik a B és C világbajnokságokon edződtünk, ez az esemény a tanulásról a tapasztalatszerzésről szólhat majd. A csoportunkban az egyértelmű favorit svédek ellen lépünk pályára, ahol egy óriási zakó után sem szégyenkezhetnénk, az első fordulóban a norvégok elleni 3:8 -al szépen helytálltunk, nekünk az utolsó lengyelek elleni meccsen van keresnivalónk.

 

Nézzük a mai programot, miből is érdemes szemezgetni. Látván az első játéknap eredményeit és a bukik handicap "belövését" inkább az esélytelen csapatokban érdemes gondolkodni. Tegnap a csehek szépen megszórták Japánt 21-1, ám a -21 és -22 -es handicap határok így sem jöttek, a svédek 14-3 -ra a lengyeleket verték, de ott is irreális -20 -as gól handicapeket adtak.

Mára a magyar -svéden a bukik -16, -17 -re lőtték be a határt, ami teljesíthető a svédek hasonló mentalitása mellett, hajlamosak lebecsülendő ellenfél ellen kiengedni a harmadik harmadban, így kaptak a lengyelektől is 3 gólt, erre mi is képesek lehetünk, s bízhatunk benne, hogy 16 -nál többel nem kapunk ki a favorittól.

A cseheket a fortunawin iroda a japánok felett aratott kiütés okán újra szélsőséges gólhatár átlépésére sarkallja, azért az amerikaiak képesek védekezni, s nem hagyják kitömni magukat, a lettek ellen egy 3-8 -al megúszták, a csehek ellen a -10 gólon való megállapodásban gondolkoznak majd.

Az oroszok a finnek mögött a második helyért reálisan küzdhetnek, Kanada tudásban bőven mögöttük van a többi iroda már észlelt, s 1,15 körülre vitte le az oddsokat, a cseh iroda még 1,35 -ön kínálja a szbornaja bemutatkozó győzelmét!

 

Tipp1: Magyarország +17,5 gól

odds: 1,85

Tipp2: USA+12,5 gól

odds: 1,65

Tipp3: Oroszország

odds: 1,35

Iroda: FortunaWin

A mérkőzésre fogadj ITT!

 

Fizess be 20 eurót, s játssz 40 euróval!

A Betfair iroda új játékosait egy 100%-os bónusszal várja. Fizess be 20€-t a Betfairhez, s máris 40€-val kezdheted a játékot.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org