World Tour: Londoni kirándulás

Nagy Bence
2019 aug 3. 23:05
Szólj hozzá!

Kerékpár World Tour Caleb Ewan Sam Bennett

Jöhetnek az augusztusi egy és többnapos versenyek! Spanyolország, Anglia és Lengyelország. Nincsen megállás a hétvégén kerékpáros szempontból. 

Prudential RideLondon - Surrey Classic

Rövid elemzés erejéig térünk ki a vasárnapi egynaposra, melyet Londonban rendeznek. A táv mindössze 169 km, mezőnyhajrára van kilátás, de ehhez túl kell élniük a versenyzőknek a kisebb emelkedőket. Ötszár másszák meg a Box Hillt, ami 3,2 km hosszú és átlagban 4%-os, nem olyan, mit ne lehetne kibírni. Összességében egy 17 km-es "hegymenet" vár a mezőnyre, megviselheti a versenyzőket. Az esélyesek többsége a Tour de France-ról érkezik, mindössze Arnaud Démare és Sam Bennett azok, akik Giróztak. 

Két fogadást találtunk, ami érdemes lehet megfontolásra a vasárnapi verseny kapcsán: Sam Bennett előrébb végez, mint Caleb Ewan, illetve Arnaud Démare dobogós helyezést ér el. Utóbbi lehet a kockázatosabb, hiszen sebesség szempontjából Ewan, Bennett, Viviani és talán még Colbrelli is gyorsabb nála, viszont frissebb a többieknél és kiválóan bírja az ilyen versenyeket. Kisebb emelkedők az ő specialitása, kevésbé fárad el, mint a többiek. Giro d'Italia után újból fel tudott pörögni, szakaszt nyert a Vallon-körön pár nappal ezelőtt. Térjünk rá inkább a másik tippre!

Sam Bennett az egyik legjobb sprinter a mezőnyben, okkal szeretné Patrick Lefevere a csapatában tudni. A Quick Stepből a francia Cofidishez távozó Elia Vivianit kéne pótolnia, viszont a belga szakember is kiváncsi az ír versenyző teljesítményére. Itt meggyőzheti a Quick Step vezetőit, hogy érdemes őt a csapathoz vinni. Az egyértelmű, hogy a Boránál csak harmadik számú ember, ha sprinteket nézzük (Ackermann és Sagan mögött), ezért is kapta amolyan alamizsnaként a Vuelta a Espanát. A képessége viszint egyértelműen megvan ahhoz, hogy az elitbe tartozzon. 

Ha lehet azt mondani, idén már voltak arra utaló jelek, hogy a legjobbak között van. A 2019-es esztendőben 6 szakaszgyőzelem World Tour szinten, olyan mezőnyhajrákat nyert, ahol ott volt a mostani riválisa, Caleb Ewan, de elverte már idén Elia Vivianit, Arnaud Démare-t, Alexander Kristoffot és Fernando Gavíriát is. Magyarán lehet rá építeni a hajrákban, főleg, ha előtte Shane Archbold a felvezető ember. Hétvégén erős csapatot tettek mellé, Archbold mellett ott lesz Drucker, aki rutinos felvezető. 

Caleb Ewan a riválisa a fogadóirodák szerint, aki kiváló francia körversenyt tudhat maga mögött. Nyert három szakaszt, Giróról is elhozott kettőt és összesen 11 alkalommal állt dobogón idén háromhetes körversenyen. Ez azonban csúnyán visszaüthet, ráadásul nincsen ott kedvenc felvezető embere sem. Roger Kluge pihen, akinek az ausztrál szinte az összes győzelmét köszönheti ebből az évből. A fáradtság és Kluge hiánya inspirál minket arra, hogy az ír versenyzőt favorizáljuk vele szemben. 

Borítókép: Caleb Ewan. Fotó: FiledIMAGE/Shutterstock.com

Amerikai álom nyereménysorsolás

Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Sam Bennett előrébb végez, mint Caleb Ewan
    2.10 UnibetSzólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Nagy Bence

Nagy Bence

ROI 3.91 %

december

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

Amerikai álom nyereménysorsolás

  • Fogadj az Unibetnél legalább 5€ értékben NHL, NBA, NFL vagy MLB-meccsekre, hogy részt vehess a nyereménysorsoláson, és 500€-t vághass zsebre. A heti sorsolásokon tíz játékos fog osztozni az 5000€-s nyereményalapon.

Unibet útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Kerékpár

Pozzato hozzászólt
2019 dec 3. 21:43
Végre, szignózva: Sam Bennett és Shane Archbold jövő szezonben a QS-ben. Nehéz szülés volt, de akkor lehet készülni, hogy jövőre az ír lesz az elit sprinter. Azért mondjuk ezzel okosan a fogadásoknál, mert Sabatini és Richeze out, Gavíria és Viviani jól járhat velük. Mondjuk azért nem lennék az ellenfelek helyében: Declercq (jelenlegi legjobb tempómenő), Cavagna, Asgreen, Keisse, S
Pozzato hozzászólt
2019 nov 29. 22:56
Financiális problémák miatt elmaradhat a májusi norvég körverseny (csökkent az állami finanszírozás, emiatt 2021-re keresnek szponzort).
Ez a Tour de Hongrie miatt fontos lehet, ugyanis így még nagyobb az esély kínálkozik 10-15 World Tour csapat részvételére, amivel elérheti a Pro Series státuszt 2021-től a verseny. Ez fogja felváltani a jelenlegi HC kategóriát, ergo a World
Pozzato hozzászólt
2019 nov 26. 19:45
Giro indulására az esélyek? Procyclingstats.com-on látom, hogy indul a CCC és eddig Masnada az egyetlen fix nevezett a részükről.
Elsősorban azért hozták, szóval, ha nem sérül meg, akkor biztos az indulása. CCC-nek hazánkban is vannak érdekeltségei, kiváló reklám lenne ez számukra. Arr

Kapcsolódó cikkek