WTCR eSport: Hungaroring az első állomás

Bence
1 tipp
2020 ápr 6. 12:15
Szólj hozzá!

E-sport WTCR Tassi Attila

A túraautózás szervezői is úgy döntöttek, hogy érdemes nyitni a virtuális világ felé. Összeszedték a Világkupában induló versenyzőket, illetve az online profikat és versenysorozatot szerveztek!

Hungaroringen kezdenek

Ahogyan a Forma-1-ben, úgy a túraautózásban is elkezdődik a virtuális szezon. A szervezők öt versenyből álló sorozatot indítanak, ahol az első állomás a Hungaroring lesz! A profi pilóták mellett az online világ legjobbjai is képviseltetik magukat a versenyeken, nekik egy kisebb selejtezőben kellett részt venniük. A magyarok kiválóan szerepeltek, hatan is kvalifikáltak a főversenyre, ahol a profi versenyzők ellen küzdhetnek. 

Mennyire erős a mezőny? Ott lesz az egyik legjobb szimulátorversenyző, Michelisz Norbi, aki ráadásul a WTCR regnáló világbajnoka. Neki nem újdonság ez a közeg, könnyedén dominálhat a profik között, de vajon lesz esélye az online versenyzők ellen? A magyarok közül érdemes kiemelni Tassi Attilát is, akit a Münnich Motorsport indít. A német ek a komplett túraautó-vb-n használt csapatukkal indulnak, tehát ott lesz a mezőnyben Tiago Monteiro, Nestor Girolami és Esteban Guerrieri. 

Komolyan gondolják a nyitófutamot, ahogyan a Hyundai is, hiszen Michelisz mellett Luca Engstler és Mato Homola is kormány mögé ül. A profik közül érdemes kiemelni Mikel Azconát, Kevin Ceccont, Yann Ehrlacher és Niels Langeveldet. Utóbbit tartják a legnagyobb favoritnak a versenyre (4.00), de mi nem látunk értéket ilyen szorzón a győzelmében. A magyar online profiknak nagyobb bizalmat szavazunk, Nagy Dávid (9.00) vagy Báldi Gergő (10.00) győzelme sem lenne meglepetés (selejtezőben 2. és 3. helyen végeztek).

Nagyon csábító lehet Michelisz Norbira kínált 26.00-os szorzó, de csak óvatosan a tétekkel. Miért, ha ő volt az egyik legjobb szimulátoros? Azért mert a mostani online profik folyamatosan ezzel a programmal gyakorolnak, ismerik a RaceRoom-ot, amiben majd a verseny zajlik. A versenyben elsőkerekes autókat irányítanak a pilóták, nagyon fontos szerep jut azonban annak, hogy mennyire van tisztában a játék "trükkjeivel" a pilóta. Sok versenyző még csak most szokja ezeket, míg az online profik már tisztában vannak a játék fortélyaival.

A profik közül a gyakorlások során Michelisz Norbi érte el a legjobb eredmény, de még így sem került volna be az első tízbe. A verseny lebonyolítása ugyanúgy történik, mint a valóságban: 19:00-tól bemelegítés, majd egy 15 perces időmérő (19:35-től), utána első futam (ha minden igaz, akkor 19:50-től), majd fordított rajtrács. Működik a BoP, be van kapcsolva a gumikopás, ahogyan a büntetések is "élnek". Nincsen viszont fogyasztás, ahogyan boxkiállás sem.

Mi maradunk az online profiknál, ami a fogadásokat illeti. Báldi Gergő az egyik legjobb, anno Michelisz Norbi is felfigyelt rá, versenyeket nyert, ha jól elkapja az időmérőt, akkor kedvező helyről rajtolva, jó eredményt érhet el az első versenyen. A fogadási kínálatban az első futamra lehet fogadni, ahol a legfontosabb a jó időmérő eredmény, amiben a magyarok az élen jártak a selejtezők folyamán! Itt tudjátok követni a futamokt: YouTube

Borítókép: WTCR eSport (forrás: shutterstock.com)

0:0 - pénzvisszafizetés

Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

  • Tipp

    WTCR eSport Hungaroring 1. futam: Báldi Gergő nyer
    10.00 Bet365Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Bence

ROI -10.83 %

május

Tippek
Nyertes
Vesztes
Push

0:0 - pénzvisszafizetés

  • Visszafizetés válogatott piacokon, 0:0 esetén. Csak új és jogosult ügyfelek számára érhető el.

Bet365 útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Rali-világbajnokság

SPF Előzetes hozzászólt
2020 ápr 20. 14:53
WTCR eSport: Változó erőviszonyok Szlovákiában

Ha hétfő, akkor esport, Michelisz Norbi és túraaútózás! Olvasd tovább

Pozzato hozzászólt
2020 ápr 9. 23:38
WRC és WTCR fejlemény/vélemény
A szokásos két téma a topicban, de most a koronavírus árnyékában. A motorsportot megviselheti a válság, talán a leginkább érintett terület lehet. Ezen belül is a WTCR szenvedheti meg leginkább a recessziót. A WRC-ben annyi szerencséje lehet a csapatoknak, hogy gyári szponzorok vannak, de meddig?

Az F1 kapcsán szóba került, hogy
TiB hozzászólt
2020 ápr 7. 01:38
WTCR eSport: Hungaroring az első állomás

Taroltak a magyarok a túraautó esport világkupa első fordulójának selejtezőiben.  [url=https://www.sportfogadas.org/elozetese

Kapcsolódó cikkek