Igazi rangadót rendeznek a lengyel férfi röplabda bajnokság 3. fordulójában, ahol a jócskán megerősödő, bajnoki címre törő Kedzierzyn Kozle fogadja a címvédő Rzeszowot.Már tavaly is egész jó kis csapata volt a Kozlének, nem véletlenül lett bronzérmes. Idénre pedig sikerült megtartani az értékeiket. Maradt a francia válogatott meghatározó játékosa Rouzier, a lengyel röplabda egyik ikonikus alakja, Zagumny, valamint Ruciak és Gladyr. Melléjük leigazolták a Belchatowtól Mozdzoneket, aki nemcsak a lengyel válogatott, de az egész Világliga mezőny legjobb blokkolója volt a nyáron. Szintén ugyanerre a posztra hozták még a szintén válogatott Wisniewskit is. Fogadónak leigazolták a brazil válogatott bő keretéhez tartozó Fontelest, valamint a dominikaiak ászát, Contrerast. A legnagyobb fogást azonban a kispadra szerezték, hiszen az új vezetőedzőjük Daniel Castellani lett, aki a világ egyik legjobb trénere. Így ez a garnitúra bizony erősen bajnokesélyes. A bajnokságot ennek megfelelően kezdték, 2 sima győzelemmel.

Tavaly a Rzeszow kisebb meglepetésre felülmúlta a döntőben a Belchatowot, ezzel megszakítva a nagy rivális sorozatát. Bajnoki cím ide vagy oda, legjobbjuk Grózer inkább továbbállt a bombaerős orosz bajnokságba. Grózeren kívül távozott a cseh Tichacek is a fontosabb játékosok közül. Érkezett viszont a németek nehéztüzére Schöps és a lengyelek ásza Bartman és a szerb Kovacevic. Ha összeszoknak a régiekkel, akkor szintén ütős kis gárda lesz belőlük is, most viszont még akadozik a gépezet. A Szuperkupában sima 3-0-ra kikaptak a meggyengült Belchatowtól, amit a bajnokságban egy hazai pályán kiizzadt 3-2-es sikerrel feledtették. A 2 találkozó között pedig a gyengécske Olsztyn ellen arattak sima győzelmet. Nem állt még össze ez az alakulat, a kulcsembernek szerződtetett játékosok még nem illeszkedtek be teljesen, bár én egy összeszokott Rzeszowot is veretnék a Kozle otthonában.

Nem ez lesz az a meccs, ahol hátradőlve nézhetjük a történéseket, de ilyen oddson szerintem mindenképpen van érték a hazai sikerben.

 

Tipp: ZAKSA Kedzierzyn Kozle

Odds: 1,75

Iroda: Bet365

 

Fogadj ITT!

 

Számlanyitási ajánlat

Akár 15.000 Ft fogadási kreditekben új bet365 ügyfeleknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org