Zlatan címeres meze 1.80-ért fogadható

Admin
2021 márc 1. 07:35
3 hozzászólás

Foci Zlatan Ibrahimovic vb-selejtező svédország

Néhány napja azzal borzolta az NBA állóvízét Zlatan Ibrahimovic, hogy ha finoman is, de beszólt LeBron Jamesnek a politika okán. Mindeközben remek formában játszik a svéd óriás, ezért megint felmerült, hogy behívják a válogatottba.

A fogadási kínálat egész pontosan úgy fest, hogy a Grúzia és Koszovó elleni világbajnoki selejtezőkön a svéd csapat keretének tagja lesz. Korábban ez a lehetőség az Eb-keretre vonatkozott, de ez így már sokkal érdekesebb, hiszen egy próbát megérhet Janne Andersson szövetségi kapitánynak, hogyan is működne Zlatan visszatérése. 116-szor szerepelt nemzeti színekben, 62 gólig jutott, tehát igazi nyerőember volt, aztán 2016-ban húzta utoljára magára a címeres mezt.

Az akkori nyilatkozatok szerint a játékosok, sőt a kapitány, Janne Andersson is jobban érezte magát Zlatan nélkül. Felszabadult érzésekről beszéltek, hiszen ha ott volt a világklasszis támadó, akkor minden róla szólt, egyrészt egójának köszönhetően is, másrészt a teljesítménye miatt is. Talán Ibra sem sejtette, hogy 39 éves korára megint top formába kerül, az amerikai kaland amolyan levezetésnek tűnt, de aztán visszatért az európai hadszíntérre, és remekül teljesít.

Nézzük csak a tavalyi esztendőt, hogyan alakult a svéd válogatottnak. Összesen 10 mérkőzés, 4 győzelem és 6 vereség. A nívósabb összecsapásokon nem tudtak gólt sem lőni, franciák, dánok vagy épp a portugálok ellen. Eközben Zlatan a Serie A-ban az élmenők közötti AC Milan húzóembere, 13 bajnoki meccsen 14 találattal. Nem csak kiscsapatok ellen talál be, eredményes tudott lenni a Napolival, Interrel vagy épp Romával szemben. Ilyen formában lévő támadót legalább kipróbálás szintjén érdemes rábeszélni a válogatottbéli visszatérésre, meglátjuk Janne Andersson hogyan dönt.

Borítókép: Fotó: Brainy Team / Shutterstock.com

Még többet érnek kombinált fogadásaid a Multi+ bónusszal!

Sokszorozd meg nyereményeid! A Multi+ lehetőség jutalmat ad minden nyertes, legalább 5-ös kombinált fogadás után.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org




Hozzászólások 3

Sound

Sound

  • 2021 márc 1. 09:28

Magam nagyon bírom ezt a palit, mert egyőrült, és szuper jó játékos...de. Azért a svéd csapat most elég komplett, és talán most már nem olyan nagy Zlatan egója sem, hogy szétverné a válogatott koncepcióját. Mégis azt gondolom, hogy így 40 évesen az is csoda, amit a Serie A-ban nyújt. Jellemző, hogy ő azt mondja, hogy focista és csak azzal foglalkozik, de közben elmegy San Remóba énekelni 5 napra, s ez alatt a Milan két meccset is játszik. Érdekes, hogy ezért neki senki sem szól be, "se politikus, se sportoló", miközben ő simán beszól. Ezek csak az emberi tényezők, hiszen a pályán ennyi idősen is ő egy zseni, aki meccseket dönt el. Szóval kérdés inkább az, hogy elbír -e emberileg egy (zárt) közösség - válogatott esetén együtt van 25 férfi 10 napon keresztül, főként így vírusidőben -, egy Zlatant? Szerintem ő is inkább valamelyik luxus kocsijával legurul a tengerpartra inkább....

HT

HT

  • 2021 márc 1. 10:37

Szerintem sokkal több minden szól a behívó ellen, mint mellette. Nem biztos, hogy Zlatan akkor is hozná ezt a teljesítményt (39 évesen), ha nem csak a klubcsapatára koncentrálna, hanem a válogatottra is. Aztán ott van az a nem elhanyagolható tényező, amit Chan is írt, hogy mind a játékosok, mind az edzők körében jobb a hangulat, ha nincs ott Ibra. Végül pedig arról se feledkezzünk meg, hogy ha egy válogatott hosszabb távra épít, akkor egy 39 éves játékos behívása (és újra beépítése) ezt az építkezést nem biztos, hogy segíti.

chabialonso

chabialonso

  • 2021 márc 1. 15:01

Az egójánál fogva Ibra benne akatna lenni a kezdőben, tehát valószínűleg olyat nem vállalna fel, hogy beküldik a 75. percbe, ha szoros a meccs. Ez felborítana mindent. Mint az elöttem szólók írták, komplettebb így, és jobb a hangulat a csapatban. Egy egomán érkezése az elvárásaival együtt összekuszálná ezt.


Szólj hozzá

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Nem vagy fórumtag?

Még többet érnek kombinált fogadásaid a Multi+ bónusszal!

  • Sokszorozd meg nyereményeid! A Multi+ lehetőség jutalmat ad minden nyertes, legalább 5-ös kombinált fogadás után.

Betclic útmutató
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősségteljessen! BeGambleAware.org

Egyéb Foci Fogadások 2020/21

RedMunchen hozzászólt
2021 júl 11. 13:34
Történelmi összeomlás

BvB_09 hozzászólt
2021 júl 6. 19:29
Szimplán a B csapattal szerepelnek a kínai együttesek. Nem tudom ennek mi lehet az oka, de egyik  kínai együttesnél sem szerepelnek a 'sztárok'.
RedMunchen hozzászólt
2021 júl 6. 18:46
A Guangzhou csapatanal elfogyott a penz, a kulfoldi jatekosok leleptek vagy mi tortent?, mert zsinorban 3 olyan meccsuk volt, ahol meg kaput sem talaltak. Azsiai BL-ben jatszanak, ugyhogy friss problemakra gondolok, de nem talalkoztam semmi ilyen infoval. Egy rossz meccse mindenkinek lehet, akar meg ketto is, de haromszor is loves nelkul az komoly.

Kapcsolódó cikkek