Felemás évet tudhat maga mögött a svéd válogatott, mely 6 vereség mellett 4 győzelemmel zárja a 2020-as évet. Ezalatt 9 gólt szereztek, meglehetősen vérszegény produkció támadásban. Ibra eközben ontja magából a találatokat, vajon kiviszik az Európa-bajnokságra? Jól fizet az Unibetnél, ha igen!

Hiába közel 40 éves, hiába van ott a riválisok között Cristiano Ronaldo is, vezeti az olasz bajnokság góllövőlistáját Zlatan Ibrahimovic. Eddig 5 bajnoki mérkőzésen lépett pályára, 8 gólt szerezve. A tabella első helyén áll jelenleg az AC Milan együttese, a találatok fele a svéd csatárnak köszönhető. Eredményes volt jobb és bal lábbal, emellett fejjel is bevette az ellenfelek hálóját, szóval mondhatjuk, hogy egy komplex játékos, aki jelenlegi formájában 56 percenként eredményes tud lenni.

Zlatan Ibrahimovic (Fotó: ph.FAB / Shutterstock.com)

Összesen 11 olyan játékos van, aki legalább 100-szor szerepelt a svéd válogatottban, ezek egyike Zlatan, a legtöbb gólt szerezve a nemzeti csapat történetében. Utoljára 2016-ban játszott Svédországot képviselve az Európa-bajnokságon, aztán visszavonult. Az Unibetnél fogadhatunk rá, hogy jövőre meghívják a kontinensviadalra, a Labdarúgás - Speciális - Reflektorfényben menüpont alatt. Érdekes helyzet, hiszen a svéd válogatott túllépett már rajta, és nem akarnak Ibra árnyékában játszani, viszont egy ennyire jó formában lévő csatár jól jönne számukra.

Behívják Zlatant az Európa-bajnokságra utazó svéd keretbe?

Igen - 6.00  Nem - 1.10

Borítókép: Zlatan. Fotó: sbonsi / Shutterstock.com

Játékidő eredménye - Megerősített szorzók

Fogadjon nagyobb szorzóval a legjobb bajnokságok mérkőzéseire, beleértve a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és az angol Premier Ligát.

Regisztrálj itt Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org