Holtszezon 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ha már az NFL-ben holtszezon van, hazai meccsekre szokott valaki járni?
Pont holnap lesz itt Egerben meccs, innen jutott eszembe.  ;)

Fuu hatalmas meccs volt! 24-31-re kikapott sajnos az Eger Heroes, de nézői szempontból soha rosszabb meccset! Egy jó két éve látogatom már a meccseket, de ilyen jó, színvonalas találkozót még nem láttam! Nagyon fel voltak pörögve a csapatok, igazi nagy ütközések is voltak, illetve hatalmas taktikai csata. Eger sokszor valami wildcat félével próbálkozott, első félidőben nagyon sikeresen, aztán valamikor az irányító is feljött, nem egyszer elkapó pozícióba. A második félidőben pont ebből lett egy hatalmas játék, elkapó pozícióból jött a QB, megvolt visszafele a handoff, majd onnan egy passz, kb 50 yardos TD lett belőle. Másik oldalon is volt fake punt, nagyon szép hívásokat láthattunk. És nem feltétlenül azért ültek ezek a trükkös játékok is, mert a másik oldalon szar volt a defense, hanem tényleg jókor voltak hívva és jól fel is voltak építve, begyakorolva. Az Egernél is ment a rövid yardosoknál a beugratás, mondjuk mikor ez 3-jára is sikerült, az már kicsit amatőr hiba volt az ellenféltől. 17-17-es félidő után még 1 perccel a vége előtt is 24-24 volt, volt Interception, Fumble (az egri fumble után 1! játék alatt visszaszerezte a D a labdát), nagyon sok szép játék, jó egyéni teljesítmények (ellenfél irányítója 3 TD passzt adott). A végén sajnos egy hosszú passzal győzött az ellenfél, de mindkét csapat előtt le a kalappal!
Nem mondom, hogy minden hazai meccs ilyen lesz, de igenis van potenciál a hazai játékban is! Mindenképpen ajánlom az amerikai foci kedvelőinek, jó élőben meccseket nézni, még ha nem is lesz mondjuk mindegyik ilyen jó! Egyre több a szakértelem is a játékban, jelentős fejlődésen ment keresztül mindkét csapat, ha jól emlékszem láttam már ezt a párosítást kb 1 évvel ezelőtt. Jó úton jár az itteni csapat biztosan.  :ok: Ja, és ha jól tudom, ez a másodosztály mérkőzése volt!  :ok: :beerchug:

NAP HÍRE:
TIM TEBOWOT LEIGAZOLTA na ki????
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
PATRIOTS!

Király,én személy szerint örülök neki,mindig is bírtam Tebowt! Brady megtanítja dobni és top QB lesz!
A srácnak van küzdési akarása,remélem összejön neki,bár azért remélem még Brady marad pár évig a QB-nk,addig ráér Tebow tanulni!:)

Tebow nagyon nagy sportember!
Én is örülök!

Én is örülök neki, mert eléggé beszopatták a jets-nél, pedig annyit mint buttfumle Sanchez szerintem ő is összehozott volna. Jót röhögnék rajta, ha megtanulna dobni és szarrá alázna mindenkit.Bár azért erre kicsi esélyt látok. De sosem lehet tudni, hátha hozzáértő kezekbe kerül.  :ok:

Ő is tudja magáról hogy dobása semmit sem ér,viszont akar fejlődni,és most lesz is rá ideje szerintem.
Azért elég nagy motiváció lesz az neki, hogy pár éven belül az egyik legerősebb csapatot irányíthatja.
Bellichek amúgy is mindig előre gondolkozik draftoknál is, ad időt a fiataloknak.
1-2 trükkös játékban akár még komoly szerepet is kaphat,pl.ha majd mindenki futás vár,ő meg dob egy 50Y TD passzt :)

Sok fórumon azt találgatják, hogy nem is QB lesz hanem TE.

Azt olvastam, hogy Kafka ki lett rúgva, szóval valószínűleg QB-ként fognak számolni vele.
Kíváncsian várom, hogy Belichick mester mit tud majd kihozni belőle.

http://www.nfl.com/lombardi100

Ma van Vince Lombardi születésének 100. évfordulója!


"BREAKING NEWS! Aaron Hernandezt kirúgta a Patriots! A gyilkossági ügyben megvádolt Hernandezt cutolta a csapata nem sokkal ezelőtt. "

Az igen...

#26 június 26, 2013, 18:51:06, psychocska
Gronkon kívül maradt értelmes TE? ::)

a válasz:
"Tom Brady tavalyi öt legtöbbet keresett célpontjából csak Gronkowski a keret tagja jelenleg, ő pedig nem rég esett át egy kéz-, illetve egy hátműtéten, nem tudni pontosan, mikor térhet vissza. Statisztikailag, Brady passzainak 75,2%-a ment olyan játékosoknak, akik már nem tagjai a hazafiak keretének."

Bakker,kezdek aggódni...
Azért amíg itt volt Herni meg Gronky  nem aggódtam,max annyi lett volna az erősségünk hogy nagyrészt a 2 TE játszunk,aztán 1-2 trükkös play meg mélységi labda...
DE ÍGY???

frissítés:
"Aaron Hernandezt emberöléssel vádolták meg Odin Lloyd halálának ügyében. Az ügyész elmondása alapján Hernandeznek gyakorlatilag minden lépését rekonstruálták és köthetők a gyilkosság helyszínéhez. Fegyverrel a kezében szállt autóba, hogy felvegyék Lloydot és a gyilkosságot követően fegyverrel a kezében szállt ki a házánál az autóból két társával együtt - azonban a gyilkos fegyvert nem találják. Óvadékot nem állapítottak meg. Hernandez őrizetben marad. "



Én azt nem értem, hogy ezek az emberek hogy lehetnek ennyire ostobák? Megvan mindenük, amiről más csak álmodik és mégis külön kékfény rovatot lehetne indítani nfl.com-on.

#29 június 26, 2013, 23:45:22, csacsi1899
A vád szerint 5-öt lőtt Hernandez az áldozatba. Hármat mikor az kiszállt a kocsiból, aztán Hernandez is kiszállt, és még kétszer mellkason lőtte. Annyi eszük nem volt a nyomok eltüntetésénél ( összetörték ugye Hernandez telefonját, meg törölték házának belső kamerás felvételeit is), hogy találtak egyező töltényhüvelyt a kocsiban.
Esetleg ott van elbaszva vád szempontjából a történet, hogy előre megfontolt szándékkal elkövetett emberöléssel gyanúsítják, és ezt nagyon nehéz bizonyítani olyan komoly védők ellen, mint aki Hernandez mögött állnak. És amcsiban menet közben nem lehet változtatni a vádon, hanem mindent újra kell elölről kezdeni, ha az nem áll meg, és később lehet egyes bizonyítékokat sem vesznek figyelembe. (OJ Simpson gyak. ezzel úszta meg anno)
De gondolom a két társ, aki menekülni akart, mikor először mentek a rendőrök a házhoz, azok mindent elmondtak, egy kis enyhítésért cserébe.

A patriotsnál Kraft állítólag már múlt héten eldöntötte, hogy kivágják, amint letartóztatják. Úgy is lett, pedig akkor még nem tudták mivel vádolják majd. (nyilván voltak azért belső infóik)
Ez milyen buzi szabály egyébként, hogy állítólag jár neki továbbra is a szerződés garantált része, és a salary capben is foglalja helyet, idén csak 2,5 milliót, de jövőre 7,5-et.

http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000214854/article/aaron-hernandez-charged-with-murder-in-odin-lloyd-death

Nem vicces, de a topic címe milyen már...