TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: kreatos Dátum július 20, 2014, 11:50:17

Csak a rend kedvéért,hogy jól olvastam-e?
Veszek 1feltöltőkártyát,min.3000értékben...lekaparom a számokat róla és feltöltöm az reg.szerencsejátékos oldalamra,majd onnan átvezetem a tippmixprora?

Lehet T-mobile előfizetéssel is feltölteni...

Ha van még olyan, hogy szerencsekártya, akkor igen.
Ha nincs, akkor úgynevezett ügyfélkártyával is fel lehet tölteni az online terminál által. Ehhez az adatokat megtalálod, ha belépsz az szrt-s felületedre (feltöltések alatt).  ;)

Idézetet írta: szumos Dátum július 20, 2014, 11:40:15
Elkezdtem itt okoskodni pár napja, hogy nem nyerek semmit, erre nem kisorsoltak legutoljára!  :D ;D :ok:
Most már mindig így fogom csinálni. :cya:

Mit nyertél?

Idézetet írta: drogos Dátum július 20, 2014, 12:49:30
Mit nyertél?

"Csak" az 5000-est.
A fődíjhoz többet kellett volna panaszkodnom.  ;)

Megvolt az utolsó "sorsolás" is? Megint nem nyertem semmit király...

Már nincs kártya...Gépen keresztül tolják fel az egyenlegedre,csak meg kell adni azt a többjegyű azonosítódat,ami a honlapon van

Bazzeg, ma 3 haverom is mutogatta a szarrá nyert tippmix szelvényeket, de nem szóltak volna előtte... , nekem meg eszembe se jutott

A kieséses cuccosnál rakták az ikszet, kötésben az over szöglettel és sárgalappal, tippmixen a hosszabbítás is beleszámít a szögibe és lapba. Azt hiszem 3-szor vagy négyszer lett jó mindhárom, fasza oddson

Mennyi ideig tart ennél a csoda irodánál a szelvények kiértékelése? A meccsemnek uszkve 1,5 órája vége, de még nem sikerült nekik, mondjuk HK-s fogadás volt és lehet az agytröszt már hazament aki el tudja dönteni hogy a fogadásom most nyertes avagy vesztes...

#547 július 24, 2014, 01:52:17, iLogic
Idézetet írta: Coraggio Dátum július 23, 2014, 22:19:42
Mennyi ideig tart ennél a csoda irodánál a szelvények kiértékelése? A meccsemnek uszkve 1,5 órája vége, de még nem sikerült nekik, mondjuk HK-s fogadás volt és lehet az agytröszt már hazament aki el tudja dönteni hogy a fogadásom most nyertes avagy vesztes...

Nem találják a csimpánzt, aki tudja használni az abakuszt. Holnapra meglesz, legalábbis a hírekben ezt mondták!

Valaki találkozott már a pro-n tét korlátozással?

Van tétkorlátozás ott is.A segítségben mindent megtalálsz ezzel kapcsolatban

Én tiltott kombinációval találkoztam. Egy ötös kötést (több sportág, természetesen nem azonos meccsek) nem engedett összekötni egy kombiba 1000 Ft-os téttel, ilyen egyszer anno tippmaxon is előfordult, ott az ajánlatból úgy, hogy kötéstiltás nem volt jelezve, csak nem igazolták vissza.

Részt veszel a riói küldetés 2014 promócióban?

Igen
    17 (24.3%)
Nem
    53 (75.7%)

Összes szavazó: 69


Szavazás lezárva: Október 29, 2013, 11:03:28 am CET

Söpörjetek le a térképről ha hülyeséget kérdezek, vagy ez már korábban elhangzott. Visszaolvasgattam 11 oldalt ebben a topicban, de a befizetésről nem találtam semmit sem, így hát bátor leszek és felteszem a kérdést. Kicsit elvesztem a leírásban és hát gondoltam itt majd segítő jobbot adtok felém.

Bankkártyás feltöltés - bármely bankkártyával

A belső egyenlegedet bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával* töltheted fel, ha a kibocsájtó bank engedélyezi, hogy kártyádat szerencsejátékra használhasd.

A feltöltéshez válassz a neked szimpatikus banki felületek közül – OTP vagy K&H Bank – és add meg a feltölteni kívánt összeget majd kattints a befizetésre.


Ez most mit jelent?

  • A Pro-nak van két számlája, OTP-s és K&H-s és mindegy melyik számlájukra töltöm fel a pénzem?
  • Vagy csak ezen bankok által kiadott kártyával lehet befizetni (bár feljebb meg azt írja hogy: bármely bank által kibocsátott, internetes vásárlásra alkalmas bankkártyával)?
Aztán lehet hogy a második kérdésemmel választ is adtam magamnak, hogy bármely bank által kiadott kártya jó lehet hogy a Pro-ba fektessem a pénzem?

Én kérek elnézést!

Amikor megprobalsz befizetni bankkartyaval akkor ket lehetoseget fog ajanlani h otp-n vagy k&h- n keresztul menjen gondolom ezeknek a bankoknak az ugyfeleinek nem mindegy a dijak miatt , de az egyeb kartyasoknak tokmindegy :) mondjuk en otp-s kartyaval akartam otp-t valasztva de nem sikerult csak a k&h-n keresztul :) remelem valaszt kaptal a kerdesedre.

Én raiffeisnről fizettem be visa classic dombornyomott.Befizetés azonnal kifizetés 1 nap.