Szerintem semmi köze hozzá, vagyis igazából lenne köze mivel pénzforgalmat generálsz ami után 1 ft adót nem fizetsz.. De nem tud vele mit csinálni. A NAV csak annyit lát hogy veszed ki a pénzt az ATMből.. De a skrill biztos hogy nem fog a NAV adat lekérésének eleget tenni mivel a NAV nak nincsen semmilyen befolyása rá.. Az ő hatáskörük az országhatárig ér el kb.. Szerintem csak rendőrségi úton hogyha bizonyíthatóan valami büncselekményhez közöd van, akkor fognak rólad információkat adni.
Ez azért nem teljesen így van. Bár a konkrét kérdésben a Skrill álláspontját nem tudom, de a az nem igaz, hogy a NAV-nak csak az országhatárig terjed a hatásköre. Vannak országok, akikkel szerződés van a banki adatok kiadatásáról. Ausztriával is most készülünk egy ilyet aláírni.
Persze félni nem kell, ez a Skrilles verzió jelenleg elég biztonságosnak tűnik, nem hiszem, hogy komolyabban elfajulnának a dolgok, ehhez buták voltak itthon a törvényalkotók már eddig is.
Mondjuk elég nagy költsége van a Skrilles készpénzfelvételnek, ez az egy hátránya van.