TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Kicsit nagy az arc... Aki itt fogad, az máshol nem fogadhat? Szerinted más nem vette észre a szegényes kínálatot, gyenge odds-okat? Van néhány előnye, nem sok, elmarad a külföldi irodáktól elég rendesen, de ezt mindenki tudja. Birka? Csőlátás? Honnan tudod, hogy ki hány irodánál fogad, mennyit forgat, mennyit nyer??? Pénz meg minden irodánál lehet keresni, ha meg valaki ész nélkül fogad, annak mindegy, hogy 1,3 vagy 1,5 megy el...
A politikát meg legalább itt ne kelljen már olvasni.

És mi az előny? Azonkívül hogy tömitek az állam zsebét. Nagy az arc mert van mire, én ebből élek, csak gondoltam elmondom a véleményem. Ja és azt is elmondom miért írok ide. Azért mert kicsit idegesítő alternatív domainokat keresgélnem mert az állam (Orbánisztán) úgy gondolta hogy ebből nem folyik be elég lóvé, ezért kezdjük el blokkolgatni a külföldi irodákat. Mert ott még nyerhet is az ember, ebből a szarból viszont nem lehet keresni, bocs hogyha valakinek az érzékeny lelkébe gázoltam, ha bárki mond egy előnyt ezzel a "fogadóirodával" kapcsolatban, ami máshol nem jobb, akkor bocsánatot kérek, de ez sajnos kizárt.

A politikáról meg annyit, hogy szépen kitalálták. A tippmixpro nyeresége az állami kasszába megy. Semmilyen játékosok védelme nincs itt. Beadták az embereknek hogy a külföldi irodák lenyúlják a pénzt, és hogy tilos, ezt persze 10 magyarból 6 beveszi, aki megy ehhez, és sokkal gyorsabban elmegy a pénze ennyi. Ja és nem azt mondom hogy akinek itt van számlája, annak nincs máshol, én csak annyit mondok aki pénzt is keres sportfogadásból annak ITT biztos hogy nincs számlája.

Ne haaragudj, de amit leírtál az vall csőlátásra bizonyos szempontból.
Az is látszik belőle, hogy nem nézted át alaposan a Tpro kínálatát, anélkül bírálod, részben jogosan.

Előnyei:
1. sok magyar vonatkozású eseményt adnak versenyképes oddsokon (pl. vízilabda, kézilabda, kosárlabda). Ezek ide kerülnek ki először, már napokkal az esemény előtt, és gyakran jobb szorzóval mint például a bet365-ön.

2. Nincs limit, 100 eft-os lépcsőkkel bármire bármennyit feltehetsz.

3. Long term fogadások terén is versenyképesek az oddsaik. Jó példa erre, hogy a PSG továbbjutása vasárnap estig 3,5!!-ös szorzón volt megrakható a Chelsea ellen, sehol nem láttam 3,25 felett.


Nekem Sporting hetente 10 ezret, bet meg 4ezret fizet promóként. De ennél a szarnál nem az a legnagyobb baj, hanem az hogy lemásolja bet oddsát, és mindegyikből lecsippent egy kicsit, hogy azért mégis gyorsabban bukják a lóvét az emberek. Ezt egy 5 éves ember is megtudja csinálni, ha van egy olyan kormány, aki monopolhelyzetbe hoz valamit. Normális piaci környezetben egy ilyen valami nem tudna fenntmaradni....

Akkor elmagyarázok egy pár dolgot. Először is, nem azt mondtam hogy nincs olyan pillanat amikor nem jobb az odds valamelyik fogadásra mint beten, ez elsősorban annak köszönhető, hogy a legtöbb fogadóirodánál a piac mozgatja az oddsokat, szóval ha sokan raknak rá, akkor leviszik. Tippmixpron azért maradhatott kinnt magasabb oddsal a psg továbbjutás, mert nem vették meg elegen. A limit nélküliséget meg kb most írtam le neked, ha 100ezret ráraksz valamire, akkor következőnek valószínűleg már kisebb oddson fogadhatod meg, ez hasonló pinnaclesportshoz, csak annyi különbséggel, hogy ott piacképesek az oddsok, és nagyobb meccsekre ez a limitnélküliség egyszerre kb 4-5 millió ft. Ja és akkor még valami, ha valamikor ennél kinnt marad egy nagyobb odds, az pont azért van, mert ezek semmihez nem értenek, csak a másoláshoz, tehát azt az oddsot más fogadóirodáknál már megvették, itt meg nem, és még nem vették észre az eltérést, mert ezeket az ott dolgozók hosszú távon becsalják az átlaghoz.

Raktam én már magyar kosármeccsre a Tpron 300+ eft-ot és az odds meg sem mozdult.

Nyilvánvaló, hogy meglehetősen amatőrök, viszont ahol ők jönnek ki először az oddsokkal ott nincs honnan másolni.

Élő fogadás, népszerű események piacain nem szabad fogadni náluk, mert tényleg lecsippentik a versenyképes oddsokat.

Azta, most aztán megmondtad, leborulunk előtted!

Szívesen Greipel. Gondolom a héten is sokat nyertél, ja nem.

Laca a tiedhez pedig annyit, hogy odaírtam, hogy valószínüleg, ez attól függ mennyire van az ő limitük beállítva, van ahol 100ezer után is nagyot esik az odds, van ahol 2 millió után sem mozdul meg, ez elsősorban a mérkőzés nagyságától függ.

Szándékosan nem írok többet, mert van aki profi, és az nem ír ilyen helyekre, tudja hogy hol van a gyenge pontjuk az irodáknak, csak gondoltam leírom, hogy milyen fasza kis iroda is ez.... Mindenkinek sok sikert a fogadásokhoz.

#731 március 12, 2015, 23:05:19, Laca87
?

Idézetet írta: Scoo Dátum március 12, 2015, 22:59:45
Szándékosan nem írok többet, mert van aki profi, és az nem ír ilyen helyekre


Ok

Nem az érzékeny lélekről van itt szó, hanem arról, hogy semmi nem tudunk egymásról, Te meg jössz itt nagyképűen, beszólogatsz, bírálsz! Elmondtál egy csomó nyilvánvaló dolgot, totál értelmetlenül. Profi vagy, elmagyarázod nekünk, ebből élsz? És kit érdekel? Ki kért rá, hogy felvilágosítsd a sok hozzá nem értőt? Jó pár számlám van, nem vagyok mínuszos se irodákra, se hónapokra lebontva. A TippPro a leggyengébb azok közül, amelyeket ismerem, de attól még lehet ott számlám nekem is, meg még jó pár itteni fórumtagnak. Nem ez fog meghatározni valakit semmilyen értelemben sem.

Ilyen elbűvölő személyiséggel szükséged is lesz rá, hogy sportfogadásból élj... És ha nem írogatsz ilyen helyekre, akkor nem tudom mi szükség volt az első, roppant hasznos és új információkkal teli hozzászólásodra.

Idézetet írta: Scoo Dátum március 12, 2015, 22:53:04
Szívesen Greipel. Gondolom a héten is sokat nyertél, ja nem.

A frusztrált hozzászólásaidból következtetve ez inkább rád igaz. Csumi! ;)