TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Csak egy negativ tapasztalat a befizetésekkel. A régi felületen nem volt gond, az újon tegnap du bankkártyával 2x is próbálkoztam sikertelenül.
Pontosabban a bankszámlámról levonódott rendben, a Tippmixpro-s egyenlegemen viszont nem került jóváírásra. Gondoltam lassan őrölnek a malmok.. Este csak felhívtam az ügyfélszolgálatot. Fél órás zenés várakoztatás után -mire kapcsoltak egy ügyfélszolgálatost- annyival lettem okosabb hogy neki sajnos semmire sincs rálátása és nem tud érdemben segíteni. Várjak türelemmel más is jelezte a problémát, nem tudják az okát. Majd "valamikor" visszaíródik napok múlva "reméljük" a bankszámlára a tranzakció. Ma kora reggel gondoltam írok egy mailt, legyen írásos nyoma is és kapok legalább egy ügyintézési sorszámot és elindul orvoslásra a dolog. Ahogy civilizált irodáknál szokás. Senki el sem olvasta eddig a levelet. Ez így "k...a gyenge". Ezzel befejeztem a Tippmixpro-s pályafutásomat. A face oldalukon is olvasom nem én vagyok az egyetlen aki futhat a befizetése után és ők is ilyen infót kapnak várjanak türelemmel amíg vissza nem íródik egyszer a bankszámlájukra.

Idézetet írta: Crowz Dátum november 19, 2020, 22:49:49
A streameket csak én nem látom? sehogy sem akar semmit betölteni, animációs rész megy, stream nem
Adlockerem ugyan van, de eddig ezzel nem volt gond
Nálam is van egy fajta Adblocker a böngészőn,de amikor kikapcsoltam ugyanúgy nincs kép.A twiches közvetítés tippmixpron viszont gond nélkül megy adblocker ide vagy oda.

Nálam is ugyanez a probléma mint itt a kollégának.Befizettem kártyával és a pénz sehol.A bank persze levonta a pénzt.Ezért kár volt fejleszteni...Aki jót akar magának kerülje őket főleg a kártyás befizetést.

Nálamnem volt semmi gond , sms kód  és telekód megadása után 2 mp alatt fent volt az összeg.

külföldi irodáknál ilyet még nem láttam hogy a befizetéseknél már futni kell az embernek a pénze után.
Aki szerencsés annak feltöltik ez egyenlegét aki nem az már ennél a pontnál megszívta, nem is kell a meccsért szorítani.
Mellesleg a supportnak küldött email-eket sem olvassák, mert beállítottam tértivevényesre és 1,5 nap alatt sem sikerült senkinek elolvasni.
Az ügyfélszolgálat színvonala is elégtelen. Ha valaki vissza kapta a bankba a befizetését megköszönném ha jelezné, mert eddig a face oldalukon is csak olyan beírások vannak a témában hogy akinek nem írták jóvá az egyenlegéhez a befizetését az várja mikor kapja vissza a Bankba. Mindenki csak vár.....

Mcomos befizetés rögtön jóváíródott, jöhet a fogadás. Portugál Kupa, Fabril Barreiro - Porto 3.5 gól felett 2.25. Ugyanez a bet365-nél 2.62. Majd négy tized a különbség, azért az durva, pedig mostanában egész jó szorzóik vannak/voltak. (Nem fogadtam a mérkőzésre egyébként).

Idézetet írta: BvB_09 Dátum november 21, 2020, 17:11:40
Mcomos befizetés rögtön jóváíródott, jöhet a fogadás. Portugál Kupa, Fabril Barreiro - Porto 3.5 gól felett 2.25. Ugyanez a bet365-nél 2.62. Majd négy tized a különbség, azért az durva, pedig mostanában egész jó szorzóik vannak/voltak. (Nem fogadtam a mérkőzésre egyébként).

Egy kicsit ilyen marketingfogás szaga van, ennek a "jó szorzós" dolognak, a Tippmixpro részéről. Ha megfigyelitek, akkor az általuk kínált oddsok inkább az európai topfocis, illetve a magyar bajnokik során kerülnek elő, ha viszont nem a legdivatosabb kínálatot nézzük, akkor ott már viszont akadnak különbségek jócskán.

Esportnál már van stream (néha más sportágaknál is), nekem egyenlegfeltöltéssel sem volt gond (kártyáról) sőt kifizetéssel sem eddig
Viszont most feltett élő fogadásnál a fogadás után sem írja ki a várható max. nyereményt... ez így kicsit aggasztó, mert ugye az egyenlegről levonja....

Jó lett voltr nem alfa-alfa-alfa 1.0-ba kirakni az új felületet, "éles tesztelésre"....
kritikán aluli a háttér a backendhez valszeg... de a kinézet is hiába jobb meg a fogadás is hiába egyszerűsödött, ha gyakorlatilag kb. tesztüzem van...

Sziasztok

Nálam is kb ugyanaez mint amit írtok. Eddig nem volt tippmixprom...na gondoltam csinálok. Kártyás befizetésnél, már a telekdós faszságnál kudarcot vallottam, hagytam a francba. Banki átutalással fizettem be - ugye az is a magyar propaganda része, hogy "azonnal" másodperceken belül jóváíródik. Természetesen a bankszámlámról levonták, de az egyenlegemen még nem ídótt jóvá - szombaton délelőtt csináltam, gondoltam lottózok egyet online...Azóta se lett jóváírva, gondolom a hétvége miatt..
aztán olvasom, hogy akadozik a be-kifizetés, inkább a szarrt honlapjáról csinálja a paraszt...nehezen indul ez a kapcsolat köztünk

Erre a brutális eltérésre az oddsokban, van valami logikus magyarázat?  ???

Over 5.5 gól 8,25
6, vagy több gól 21,00

Nálam, ez ugyanaz a tipp... Csak más formában... Tévedek?

csak egy infó azoknak akiknek nem íródik jóvá a kártyás befizetésük. 5 nap múlva visszaérkezett szerencsére a bankszámlára...

Idézetet írta: tomiszi Dátum november 23, 2020, 08:49:05
Erre a brutális eltérésre az oddsokban, van valami logikus magyarázat?  ???

Over 5.5 gól 8,25
6, vagy több gól 21,00

Nálam, ez ugyanaz a tipp... Csak más formában... Tévedek?
Nem tévedsz ugyanaz. ;)Szerencsétlenek más magyarázat nincs.

Akartam írni, hogy varázsütés!!!!
Posztoltam ide tegnap 11 előtt, pár perccel. 11:30 után jött az email: befizetését jóváírtuk!!!
és tényleg ott van rajta!!! Akár lottót is vehetek!  :great:

Idézetet írta: Powell Dátum november 23, 2020, 10:09:17
Nem tévedsz ugyanaz. ;)Szerencsétlenek más magyarázat nincs.

Sokszor azt gondoltam, hogy nincs lejjebb, de mindig sikerül rám cáfolniuk...  :D

Idézetet írta: tomiszi Dátum november 23, 2020, 12:18:51
Sokszor azt gondoltam, hogy nincs lejjebb, de mindig sikerül rám cáfolniuk...  :D

Ez korábban is rendszeres volt itt is, és a sima tippmixen is. Mostanában különösen fullba nyomják a kretént, épp hétvégén volt egy extrém (talán valamelyik spanyol 2-esen). gólszám 5,5 fölött 7,75, gólok száma 6+ 35, gólok száma (pontosan) 6+ 45. Én mint a 6+-os fogadások rajongója kifejezettem szeretem ezt, legtöbbször így nagyobb oddsot fogok mint a nagy nevű irodákban  :great: