Sportingbet gondok...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egész jól haladunk, éreztem, hogy van még ebben a "témában" tartalék.  :)

Hamarosan eljutunk oda, hogy milliónyi sportingbetes ügyfélszolgálatos összeesküdött magyar1 ellen, hogy elhallgattassák. 
Mondjuk én csak egy rövid sms-t kaptam a sportingbettől: "66-os parancs"
Egyből tudtam, hogy baj van és jönni kell védeni a mundér becsületét. hehe

Kedves Utolsó három hozzászóló.
Én, tényekről írtam és bemásoltam a tényszerű bizonyítékokat is, persze el kellett volna olvasni, de könnyebb tudatlanságot színlelve támadni és provokálni úgy-látszik. Lám, ti annyira imádjátok a SPORTINGBET-et, hogy nektek nem számítanak sem az ész érvek, sem a súlyos tények! Tegyétek, imádjátok nyugodtan, Én is "imádtam", nem szégyellem kimondani. Úgy tűnik vannak akik imádják a SPORTINGBET online kaszinót, van olyan is aki csak múlt időben "imádja" a SPORTINGBET online kaszinót. Rendben van ez így! Mi problémátok ezzel? Meg nem érthetem? Tán úgy gondoljátok, hogy ti imádatok tárgyát a "SPORTINGBET" online kaszinót mindenki másnak is csak és kizárólag "magasztalni" szabad? :bash: :'( :'( :'(

Idézetet írta: magyar1 Dátum július 26, 2013, 15:27:12
Kedves Utolsó három hozzászóló.
Én, tényekről írtam és bemásoltam a tényszerű bizonyítékokat is, persze el kellett volna olvasni, de könnyebb tudatlanságot színlelve támadni és provokálni úgy-látszik. Lám, ti annyira imádjátok a SPORTINGBET-et, hogy nektek nem számítanak sem az ész érvek, sem a súlyos tények! Tegyétek, imádjátok nyugodtan, Én is "imádtam", nem szégyellem kimondani. Úgy tűnik vannak akik imádják a SPORTINGBET online kaszinót, van olyan is aki csak múlt időben "imádja" a SPORTINGBET online kaszinót. Rendben van ez így! Mi problémátok ezzel? Meg nem érthetem? Tán úgy gondoljátok, hogy ti imádatok tárgyát a "SPORTINGBET" online kaszinót mindenki másnak is csak és kizárólag "magasztalni" szabad? :bash: :'( :'( :'(

magyar1...néha őszintén nem értem, hogy én ittam nagyon sokat, vagy valóban nehezen lehet értelmezni mondandódat?

Megkérlek küld át privátban, vagy akár írd ide be a Sportingbetes felhasználóneved, esetleg ha tudod az azonosítószámod, s megérdeklődöm, hogy mi is történt.

Ahogy te irod a dolgokat az olyan, mint egyes szenzációs újságokban olvasok ilyesmit: "súlyos vérzéssel vitték korházba az áldozatot", miközben a valóságban alig karmolta meg egy kismacska.

Köszönöm szépen felajánlott segítséget, tényleg értékelem nagyon.
Mégis, nem élnék vele "mert én nem ittam" semmit már több évtizede a te szóhasználatod szerint.
Az első oldalon leírtam mi történt, bemásoltam A SPORTINGBET nekem küldött leveleit is. Én, ezért mindent tudok a történtekről amit tudni lehet (gondolom), az is mindent tudhat a történtekről aki az általam bemásolt dokumentumokat figyelmesen megnézi. Csak ennyit akartam. A provokálókra nem számítottam.
Még-egyszer köszönöm szépen felajánlott segítségedet, tényleg nagyon kedves gesztus volt tőled!
Üdvözlettel és köszönettel magyar1 :D

Kedves vmlinuz.
Kíváncsi lennék rá, te mit szólnál egy "ilyen karmoláshoz" bármelyik online kaszinótól? Gondolom már nem is tartanád olyan "semminek" ugye? Én úgy gondolom, hogy a kaszinók "kutya kötelessége" tisztességesnek lenniük a fogadóikhoz hiszen a fogadóik nem kevesebbet mint a pénzük kezelését bízták rájuk. Neem?
Szia. :bash:

Nagyon tisztességesen jártak el. Visszautalták a pénzt. Tisztességtelen az lett volna, ha nem adják vissza.

Kedves TiB !
Gyorsan írok neked, ne gondold, hogy sokat kellett töprengenem a válaszon.
Gondolkozhatnál te is egy kicsit mielőtt ilyesmiket írsz.
Azért nem fogadtam el a felajánlott - lehetséges - segítséget a SPORTINGBET-hez mert mint írtam volt fentebb, ők is végeztek velem és én is velük egy életre.,
Segítség, hogy kiderüljön mi is történt? Na bocs! Az első oldalon világosan leírtam mi is történt! Olvasd el! Bemásoltam a SPORTINGBET leveleit ebben az ügyben. Olvashatod, hogy mi is történt magától a SPORTINGBET-től ha már nekem nem hiszel. Ez nem elég? Mit lkehetne még kideríten? Talán azt, hogy tévedtek? Én, tudom, hogy legjobb esetben tévedtek volna ha nem dobálóznak össze vissza a dátumokkal, stb,
Na szia! :bash: :bash: :bash:

Kedves vmlinuz!
Nem azt írtam, hogy visszaadták a pénzt, hanem, hogy ezt írták. A pénz még sehol., Nézd meg a bemásolt SPORTINGBET levelükben.
Különben nem ez a probléma, tudhatnád ha elejétől olvastad, az ELJÁRÁSUK vagyis a SPORTINGBET eljárása velem szemben a probléma, nézd meg az első oldalon a bemásolt leveleiket figyelmesen.
szia,

Ha végeztél a sportingbettel, akkor mégis mit görcsölsz ezen a témán?

Állítólag segíteni akartál, ezért írtad le a sztorit. Oké, és azóta mit akarsz?
Még többet segíteni?  :)

Egyébként ajánlom elolvasásra a téma első oldalán megjelent hozzászólásokat, ahol voltak észérvek, csak téged ezek nem érdekeltek, inkább aludtál rá egyet és seregeket gyűjtesz a sportingbet ellen, mondhatni mérsékelt sikerrel.

Egy hónapig játszottál náluk és imádtad őket?!
Ez is érdekes.
Az elején még adott a gép?   ;)

Dokumentumokat nem másoltál be, csak három ügyfélszolgálattól kapott levelet, amelyben dokumentumokat kérnek be tőled az adataid igazolására. Ez teljesen normális. (mondjuk a te leveleid nem látszanak, érdekes módon...)
Ha a levelezés alatt zárolták a számládat, az a te érdekedben történt, mivel visszaélésre gyanakodtak.
Ezt nem tudták bizonyítani, így inkább elbúcsúznak tőled.


Egyébként ajánlom, hogy kerüld el nagy ívben az összes irodát és kaszinót, mert ilyen bárhol előfordulhat!

Ha meg Milan segítségét elutasítod, miközben ha valaki, akkor ő utána tud járni, hogy mi lehetett a zárolás valódi oka, akkor tényleg nincs más célod, csak a trollkodás.

Ami szerinted tény, az más szerint esetleg csak vélemény, így érdekes lenne a sportingbet mondandója is erről.
Mint írtam, lehet, hogy neked van igazad, de akkor mi van?
Ezt vállaltad, mikor online kaszinókba fizettél be.
Ha nem adják vissza a pénzed - amit kétlek - akkor lehet futni még néhány kört jogorvoslatért, de úgy sejtem, hogy te nem erre vágysz.


Még  TiB nek írnám.
"Egyoldalú vádaskodásról" írsz? :bash: :bash:
Mi ez? Mit beszélsz te? Mi az "egyoldalú vádaskodás" abban, hogy a SPORTINGBET online kaszinó nekem küldött leveleivel bizonyítom minden állításaimat? Csak azzal és csak azt amit a kaszinó hivatalos levélben össze vissza keverve írogatott nekem! Egyoldalú lehetne ha nem másoltam volna be a SPORTINGBET online kaszinó nekem írt hivatalos leveleit, ezen leveleikben vannak azok a SPORTINGBET által írt majd általa megváltoztatott tények amik a vitathatatlan bizonyítékok, nem szó-beszéd, hanem a SPORTINGBET által nekem kiadott súlyos és tényszerű bizonyítékok! Nézd meg a bemásolt levelekben!
Más.:
Az Én fejemen nincs "vaj" a te szóhasználatod szerint a tieden tán van?
Miért kéred archiválni ezt a témát? Gondolod más gyanús is kiderülhet még a SPORTINGBET-röl tán?
Kérlek előbb tájékozódj, utána ha valami nem tiszta, kérlek írjál.
Szia.  :'( :'( :'(

Ne haragudjatok, vmlinuz és Milan a stílusért, de ez a tegnap regelt kis ... konkrét sérelem nélkül több, mint egy napja főoldalon tartja a Sportingbetet savazó téma címét. Nagyon le kéne zárni ezt a topikot mostmár...

Én is amondó vagyok, hogy zároljátok és tüntessétek el ezt a topikot. Már többen probálták elmagyarázni amit kell, de mint látható, fölöslegesen tették, mert nem fogadja meg a tanácsokat. Ezen a fórumon nincs hely a provokátorok számára. Ez nem a trollkodásra kijelölt hely!  >:(

kedves Knapp!
Igen segíteni akartam! :D
Látom ez egyeseknek nagyon nem tetszik, sajnos! :bash:
A bemásolt SPORTINGBET "levelek" DOKUMENTUMOK! Dokumentumok, mert hivatalosak, egyedi jelzésel ellátottak, továbbá minden egyedi azonosító jeggyel rendelkeznek ami a "levelet" dokumentummá avanzsálja. Az egyedi azonosító jegyeket azért nem másolta be mert a SPORTINGBET -et nem kívántam kitenni esetleges támadásoknak az "esetleges" versenytársaitól.
Olvassad el figyelmesen mit írnak és hogyan változtatják érveiket.
Sajnos nem tudom ki is az a "Milán aki a megtisztelő segítségét felajánlotta? Nem tudom, nem ismerem, ő volt az egyetlen aki próbált segíteni, köszönöm Milán ÚR! Emberből vagy látni.
Mint írtam volt (sokszor, sokszor,) szerintem nincs mit segíteni, nincs, hiszen nem kérek semmit, csak a "jó példa" ugye?
További lehetséges provokációkra tényleg nem reagálok, ne is próbáljatok (ti hármak!) provokálni.
Minden kedves hozzászólót üdvözlök és köszönöm eddigi hozászolásaikat!  :cya:

Engem gondoltok "provokátornak"? :)
Engem szidtok ahogy tudtok! Miért? Fáj az igazság a SPORTINGBET ezen bizonyított akcuiójáról?
Na meg van a véleményem rólatok.
Na, "provokátor" az nem vagyok! és ti?
Felőlem le is zárathatjátok, és mondhatjátok nagy büszkén: Ismét győzött a hangos kisebbség.