NFL Fogadások 2013/2014

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


szeptember 05, 2013, 11:41:41, Milan
NFL Fogadások 2013/2014



Denver Broncos 7.00
San Francisco 49ers 9.00
Seattle Seahawks 9.00
New England Patriots 10.00
Green Bay Packers 12.00
Houston Texans 15.00
Atlanta Falcons 17.00
New Orleans Saints 21.00
New York Giants 23.00
Pittsburgh Steelers 26.00
Baltimore Ravens 26.00
Cincinnati Bengals 26.00
Washington Redskins 29.00
Chicago Bears 34.00
Indianapolis Colts 34.00
Dallas Cowboys 34.00
Miami Dolphins 34.00
Carolina Panthers 41.00
Tampa Bay Buccaneers 41.00
Minnesota Vikings 41.00
San Diego Chargers 51.00
Philadelphia Eagles 51.00
Kansas City Chiefs 51.00
Detroit Lions 51.00
St. Louis Rams 51.00
Cleveland Browns 81.00
Buffalo Bills 101.00
Arizona Cardinals 126.00
Tennessee Titans 126.00
New York Jets 126.00
Oakland Raiders 151.00
Jaxonville Jaguars 151.00

Ide jöhet minden, ami a NFL 2013/2014-es szezonjával kapcsolatos.

Érdekes cikk az NFL hivatalos oldaláról.
http://www.nfl.com/news/story/0ap1000000235062/article/analyst-picks-tom-brady-jj-watt-among-top-award-candidates

Luck elég merész tipp MVP-nek. Aki ráfogad az szépet kaszálhat. Szerintem Manning (egyértelműen Peyton :)) vagy Brees lehet a befutó.

Szakértőktől kérdezem, hogy a mai meccsre egy over drukkolós tippnek mennyire faszság?
kösz

"Ma 21:30-kor jön Trash Talk, a sport tv új magazinműsora, melyben többek között a bowl.hu fórumáról kiemelt legérdekesebb kommenteket beszélik át Kovács Sándorék"

Jónak ígérkezik! :)


Nem hiába vártuk a szezon kezdetét, már az első játéknapon hihetetlenül izgalmas meccsek voltak. Szinte valamennyi ütközet kiegyenlített volt, az eddig lejátszottak közül 9 meccsen 1TD-nél kisebb pontkülönbség döntött, kivételt csak a Denver mészárlása és a Chiefs meglepően sima győzelme képezett.

Az 1. hét eseményeinek összegzése:

Buffalo Bills 21-23 New England Patriots
E.J. Manuel 18/27, 150 yard, 2 TD-s mutatóval kezdte buffalói karrierjét, a Bills pedig nagyon közel került ahhoz, hogy győzelemmel indítsa a szezont, Tom Brady azonban 12 play-ből álló, 49 yardos támadássorozattal készítette elő Stephen Gostkowski meccsnyerő field goalját, másodpercekkel a negyedik negyed vége előtt. A Patriots sorozatban 10. alkalommal nyerte meg szezonnyitó mérkőzését, a párharc állása az utolsó 20 találkozón 19-1 a hazafiak javára.

Carolina Panthers 7-12 Seattle Seahawks
Nyögvenyelős győzelmet aratott a Seattle Seahawks a Carolina Panthers otthonában egy nagyon kevés pontot hozó mérkőzésen. Mindkét védelem remek formát mutatott, azonban míg a Seahawks támadói képesek voltak valamelyest megújulni a második félidőben és Russell Wilson passzjátékának köszönhetően értelmes driveokat feltenni a pályára, addig a Panthers bármiféle kreativitást nélkülöző játékhívásának, valamint DeAngelo Williams kulcsfontosságú pillanatban elvesztett fumblejének köszönhetően képtelen volt pontot szerezni a nagyszünet után. Mindkét csapatnak fel kell javulnia, ha komoly célokért szeretnének küzdeni ebben a szezonban.

Chicago Bears 24-21 Cincinnati Bengals
A Bengals saját magát verte meg, 4 eladott labdával és buta szabálytalanságokkal tartották meccsben a Bearst. A hazai együttes képes volt megújulni a második félidőre, és a feljavuló futójáték mellett Cutler kreativitásának, illetve Brandon Marshall játékának köszönhetően megnyerték a mérkőzést. AJ Green 162 yard mellett két TD-vel zárt, ennyire volt elég a sok hiba mellett, amiből ő is kivette a részét.

Cleveland Browns 10-23 Miami Dolphins
Bármennyire is erős a Browns kerete, épkézláb irányító nélkül csak hiú ábránd, hogy harcba szállhatnak a playoff-szereplésért; Brandon Weeden háromszor is eladta a labdát. Vereségével a Cleveland legutóbbi 15 nyitómeccsén 1-14-es mérleggel "büszkélkedhet". A Dolphins védelme futás és passz ellen egyaránt hatékonyan dolgozott, a támadójátékon azonban még van mit csiszolni. Fontos győzelem volt ez a Miami számára, a következő hetekben igencsak nehéz ellenfelek várnak Joe Philbin együttesére.

Detroit Lions 34-24 Minnesota Vikings
Nehézkes kezdés után a detroitiaknak összejött, amire tavaly nem voltak képesek, legyőztek egy csoportriválist. Adrian Peterson első labdacipelését 78 yardos touchdownra váltotta, ezt követően azonban a Lions védelme 0,9(!) yardos futásonkénti átlagon tartotta őt, jóllehet szerzett még egy futott és egy elkapott TD-t is. Reggie Bush nagyszerű debütáláson van túl, a szabadügynökként Detroitba igazoló running back 191 összyarddal járult hozzá a Vikings legyőzéséhez. Christian Ponder három interceptiont dobott, valamint egy alkalommal fumble útján is az ellenfél védőinek ajándékozta a labdát.

Indianapolis Colts 21-17 Oakland Raiders
Terrelle Pryor vezetésével a sokak által az NFL leggyengébb csapatának tartott Raiders nagy meglepetésre az utolsó pillanatokig kiélezett csatára tudta kényszeríteni a Colts gárdáját. Pryor 112 yardot futott, ami QB-tól franchise rekordnak számít, a mérkőzés hősének azonban nem ő, hanem az ellenfél irányítója, Andrew Luck bizonyult, aki rövid profi karrierje során már nyolcadik meccsnyerő drive-ját vezette a záró játékrészben.

Jacksonville Jaguars 2-28 Kansas City Chiefs
Blaine Gabbert bebizonyította, hogy teljes mértékben alkalmatlan NFL irányítónak, bár szerintem a Jacksonville szakmai stábján kívül ezt már mindenki belátta. Természetesen ez mit sem von le a Chiefs érdemeiből, ragyogóan mutatkozott be Andy Reid és Alex Smith a Törzsfőnököknél, tükörsima győzelmet arattak annak ellenére, hogy a mérkőzés elején egy blokkolt punt, a későbbiek folyamán pedig Jamal Charles combsérülése borzolta a szurkolók idegeit. Mivel azonban a sérülés nem tűnik súlyosnak, a mérkőzést pedig könnyedén megfordították, így mindenképp elégedetten dőlhetnek hátra a Kansas City szurkolói, persze ennél csak nehezebb meccsek várnak majd rájuk a szezon során.

New Orleans Saints 23-17 Atlanta Falcons
Parádés találkozóval nyitott az NFC déli csoportja, ahol pontosan az történt, amit az elmúlt években megszoktunk a két csapattól. A Falcons magabiztos játékkal szerzett 10 pontos vezetést, ami után menetrendszerűen érkezett az előny fokozatos leadása. A Szentek 13 megválaszolatlan pontot tettek fel a táblára, amire ugyan az Atlanta egy Julio Jones TD-vel még válaszolni tudott, azonban Brees lehengerlő passzjátékát ezt követően sem tudták kordában tartani. Ugyan Matt Ryan a mérkőzés végére megkapta az esélyt a győztes drive-ra, de ennek a vége hat pont helyett egy eladott labda lett.

New York Jets 18-17 Tampa Bay Buccaneers
A Buccaneers tökéletesen keretbe foglalta a találkozót: ugyanolyan szerencsétlenül kezdték el, ahogy sikerült befejezniük. A kettő között egyébként azt hozták, amit vártunk tőlük, egy kicsit rozsdásabb Freemannel, egy nagyon idény eleji formában levő Martinnal, viszont egy borzalmasan jól bekezdő Vincent Jacksonnal. Darrelle Revis bemutatkozása elfogadhatóra sikeredett. Akárcsak Geno Smithé, aki meglepően jól csinálta azt, ami Mark Sancheznek nagyon régóta nem ment. Az újoncnak a mérkőzés vége előtt 30 másodperccel a saját 20 yardosáról kellett minimum mezőnygólig juttatnia csapatát, ez Lavonte David buta szabálytalanságának köszönhetően sikerült is. Nick Folk lába nem remegett meg, így egy ponttal meglepetésre győzött a Jets.

Pittsburgh Steelers 9-16 Tennessee Titans
A Steelers támadóegysége teljesen becsődölt, csak a mérkőzés legvégén voltak képesek pontot szerezni az ellen a Titans védelem ellen, amely tavaly még a liga legrosszabb védőegységének számított. A vendégek támadósora sem sziporkázott, a defense dominanciája azonban együtt járt azzal, hogy az ellenfél védői nem sok időt tölthettek a pályán kívül, így Lockeréknek - főként a két félidő végéhez közeledve - sikerült pontszerző drive-okat vezetniük a fáradó acélvárosi védelemmel szemben. A Steelersnél két kezdőjátékos, Maurkice Pouncey (C) és Larry Foote (ILB) is súlyos sérülést szenvedett, mindkettejük számára véget ért a szezon.

San Francisco 49ers 34-28 Green Bay Packers
Sokkal közelebb került a Packers a Friscóhoz, mint a két csapat januári playoff mérkőzésén, azonban Anquan Boldinnal nem tudott mit kezdeni a Sajtfejűek védelme, így ha szoros meccsen is, de vereséggel kezdték Aaron Rodgersék a szezont. Pedig Mike McCarthy csapata mind Frank Gore-t, mind Kaepernick futásait megfogta, azonban a Frisco passzjátéka megoldhatatlan feladat elé állította A.J. Hawkékat. Persze nem csak a 412 passzolt yarddal karrier csúcsot döntő 49ers QB villogott, Aaron Rodgers is hozta szokásos formáját, azonban ezen a mérkőzésen ez is kevés volt a sikerhez.

St. Louis Rams 27-24 Arizona Cardinals
Remek mérkőzést játszott a két csapat az NFC West idei első csoportrangadóján. Az első félidőt döntetlennel zárult, majd a harmadik negyedben a Cardinals szerzett 11 pontnyi előnyt, amit a Rams a negyedik negyedben ledolgozott és 45 másodperccel a vége előtt Greg Zuerlein értékesítette a győztes 48 yardos mezőnygólt. Sam Bradford és a passzjáték eredményes volt ezt bizonyítja Jared Cook 141 yardja és két TD-ja. A vendégeknél Carson Palmer 327 yardot passzolt két TD és egy INT kíséretében. Három elkapója is 80 yard felett zárt ráadásul Larry Fitzgerald két TD elkapással indította az új szezont. Robert Quinn (DE, Rams) a mérkőzés nagy részében dominálta Levi Brownt (LT, Cards) három sacket és két kiharcolt fumblet szerezve. A találkozó során egy védelmi TD született a Cardinals részéről. Sam Bradford passzába Matt Shaughnessy ért bele, a labda felpattant amit a NT, Dan Williams kapott el és dőlt be vele az endzoneba. A Cardinals kisebb meglepetésre jól haladt támadásban, de védekezésben voltak gondjaik. A Rams idén is megcélozhatja a csoporton belüli legjobb mérleget.

Dallas Cowboys 36-31 New York Giants
A Dallas Cowboys végre valahára le tudta győzni új stadionjában a New York Giants csapatát egy a végletekig kiélezett, azonban rengeteg hibával tarkított mérkőzésen. A meccs folyamán végig a hazaiak voltak lépéselőnyben, köszönhetően a védelmüknek, amelyik 6 labdaszerzést harcolt ki, ezekből pedig termelték is a pontokat becsülettek. A vendégeknél három WR (Victor Cruz, aki 3 TD-t jegyzet, Hakeem Nicks és Reuben Randle) is száz elkapott yard felett zárd, azonban ez is kevésnek bizonyult. A mérkőzést Brandon Carr touchdownig visszavitt interceptionje döntötte el, utána hiába szerzett még egy TD a Giants, az egyenlítésre már nem maradt ideje az Óriásoknak.

norbi33 és Talpas szerezte a legtöbb pontot az NFL Totó, 1. Hét játékban!

16-ból 14 találat! Szép teljesítmény!  :beerchug:

Suh a liga történetének legnagyobb pénzbüntetését kapta (100.000$), mert térdmagasságban támadta John Sullivant. Ennek az idiótának (nincs jobb szó rá) nem pénzbüntetéseket kellene kiosztani, hanem eltiltani.


St. Louis @ Atlanta

Tipp: Atlanta @ 1.36

Én olyan 1.15-re számítottam, már-már gyanúsan magas az odds. Az egy dolog, hogy a Rams verte a Cardinalst, de a Falcons a Saints elleni zakója után nem teheti meg, hogy hazai pályán a Rams-től kiszopik. Ráadásul ha van csapat, ahol számít a hazai pálya, az pont Atlanta, legendásan jók otthon a Matty Ice érában.

Csak nálam tuti a Falcons, vagy hasonlóan látjátok ti is???



Nálam a heti tuti az Eagles-Chargers over 54.5.

Mindkét csapat secondaryje sebezhető, támadásban viszont főleg Riverséktől volt meglepetés, hogy egy Houston ellen is milyen hatékonysággal tudtak pontokat termelni, szóval nálam ez egy akkora over, hogy az oldalra talán ki sem fér.
Szerintem hét végére megy a line még 57 fölé is.

Szeptember 13., péntek:

02:25   New England Patriots - New York Jets   1.16   5.47   

Szeptember 15., vasárnap:
                  
19:00   Atlanta Falcons - St. Louis Rams   [fw]1.35[/fw]   [fw]3.30[/fw]   

19:00   Baltimore Ravens - Cleveland Browns   1.35   3.30   

19:00   Buffalo Bills - Carolina Panthers   [fw]2.20[/fw]   [fw]1.70[/fw]   

19:00   Chicago Bears - Minnesota Vikings   1.37   3.16   

19:00   Green Bay Packers - Washington Redskins   1.27   3.88   

19:00   Houston Texans - Tennessee Titans   1.22   4.54   

19:00   Indianapolis Colts - Miami Dolphins   [ex]1.69[/ex]   [ex]2.21[/ex]   

19:00   Kansas City Chiefs - Dallas Cowboys   1.67   2.25   

19:00   Philadelphia Eagles - San Diego Chargers   [lb]1.28[/lb]   [lb]3.83[/lb]   

22:05   Arizona Cardinals - Detroit Lions   2.00   1.83   

22:05   Tampa Bay Buccaneers - New Orleans Saints   2.43   1.59   

22:25   New York Giants - Denver Broncos   2.82   1.45   

22:25   Oakland Raiders - Jacksonville Jaguars   [ex]1.37[/ex]   [ex]3.17[/ex]   

Szeptember 16., hétfő:
                  
02:30   Seattle Seahawks - San Francisco 49ers   [ex]1.69[/ex]   [ex]2.21[/ex]   

Szeptember 17., kedd:
                  
02:30   Cincinnati Bengals - Pittsburgh Steelers   1.31   3.53

Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 11, 2013, 12:02:50
St. Louis @ Atlanta

Tipp: Atlanta @ 1.36

Én olyan 1.15-re számítottam, már-már gyanúsan magas az odds. Az egy dolog, hogy a Rams verte a Cardinalst, de a Falcons a Saints elleni zakója után nem teheti meg, hogy hazai pályán a Rams-től kiszopik. Ráadásul ha van csapat, ahol számít a hazai pálya, az pont Atlanta, legendásan jók otthon a Matty Ice érában.

Csak nálam tuti a Falcons, vagy hasonlóan látjátok ti is???

Toronymagas esélye a meccsnek a Falcons,elég valószínű hogy behúzzák.Az odds meg szerintem azért lehet magas,mert még is csak a 2. hét jön,és  a Rams győzelemmel,a Falcons meg vereséggel kezdett.Papíron ez sima Falcons.