soronkövetkező tornák

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Én a sportingbeten játszok, de ez tök furi hiszen feladja a mérkőzést nálam az azt jelenti hogy elveszit:) na úgy látom még sokat kell tanulnom ebben a fogadás szakmában:)

Idézetet írta: kekszy Dátum február 01, 2007, 10:51:00
Én a sportingbeten játszok, de ez tök furi hiszen feladja a mérkőzést nálam az azt jelenti hogy elveszit:) na úgy látom még sokat kell tanulnom ebben a fogadás szakmában:)

Ezt a fogadóiroda szabályzatában el kell olvasni...mert fogadóirodánként változik.

Egyes fogadóirodák ezt vesztes meccsként könyvelik e, de szerintem az jobb ha a játékos feladja akkor kapj 1.00-ás odds-ot, mivel gondolkoy egy picit, fogadsz Federere 1,01-es odds, 10.000 eurós téttel... ;D
Már majdnem megnyerte a meccset Federer, erre eltöri a lábát, vagy valami lesz és akkor te elveszited a 10 ezer euród...igy jóval logikusabb, ha 1.00-ás odds-ot adnak.

ja épp most olvastasm a sportingbeten nincs ilyen csak akkor van, ha egy szettet se játszottak le a játékosok és akkor szakad meg a mérkőzés. Ha már lejátszottak egy szettet és utánna valamilyen okból megszakad a mérkőzés akkor a győztes az aki a szettet megnyert:) na itt aztán nem jó ha haas lesérül úgy látom:) Na mindegy akkor maradnak a kis szorzójú játékosok aztán a hétvégéig összeszedni 500 eurót. :great: ez a cél


Tegnap szerencsére nyertem  :great:

úgyhogy megpróbálok még most fogadni amíg vannak ezek a kis számok mert utánna már egyre nehezebb ahogy jön a verseny vége:)

Most már csak arra vagyok kiváncsi federer melyik versenyen indul legközelebb mert marseille-ben nem láttam a listán?

Bár nem a világ legizmosabb irodája, a Gamebookersnél sokkal ügyesebben rakják ki a teniszoddsokat. A Sportingbet gyakorlatilag folyamatosan alszik, és legtöbbször nem törődik azzal, hogy kint legyen az összes aznapi meccs.
Az ultratutikkal vigyázni, én még nem láttam fogadót, akinek hosszú távon működött volna az 1.10 x 1.06 x 1.15 féle játék a teniszben. Lebeszélni mégsem akarlak, előfordulhat, hogy jól érzed majd őket. Mindenesetre grand slameken könnyebben jönnek be a minioddsok (kivéve a Ljubicic - Fish és ehhez hasonló egyéb tízezer kivételt), mint a kisebb tornákon, ahol nem kell 3 szettet nyerni.
A Betfairen nyiss egy számlát, ott közvetítik 20 másodperc késéssel a horvát és a dél-amerikai tornát is.

hajrá :atv:

http://www.tennisform.com/ - itt minden héten megadják a tornák livescore linkjét. Ugyancsak náluk - http://www.tennisform.com/default.asp?action=RULES&tournament=none - megtalálható az irodák szabálya feladás esetére. Azt írja, hogy a Sportingbetnél 1 lejátszott szett után érvényes marad a szelvény.
http://tennis.matchstat.com/ - aktuális tornák, játékosok eredményei, egymás elleni szereplés
http://www.tennisinsight.com/ - ugyanez másképpen, csak ATP

a tennis.matchstat.com-ot én is használom, valóban nagyon jó.  ;)

es nekunk nem is mondtad Milan hogy te tudsz errol az oldalrol  ;D

Huhhh

Hát először is köszönöm hogy egyszerre ilyen sok információval láttatok el,tényleg mégegyszer sőt milliószor köszönöm. Épp most nézem Ljubicic vs Koubek háromszor találkoztak szőnyegen ebből kétszer Ljubicic nyert, ezt most fontolóra veszem , meg azért is mernék most rá szavazni mert az ausztrál openen elég gyorsan kiesett és most gondolom felszívta magát hogy minél több pontot érjen el mert kicsit visszaesett a ranglistán.


Hát ez az én okoskodásom , ha máshogy látjátok osszátok meg velem:):)


Szerintetek ma mennyi esélye van ennek a youzhny-nak Marc Gicquel ellen?? elvileg a szorzó youzhny mellett szól de már nem olyan kics :) már 1,444 szóval itt már észnél kell lenni  :great:

Ha bizonytalan vagy a nagyobb oddsoknál, szerintem kezdetben inkább a tornák első 3 napján tippelj csak. Aztán ha megjön az önbizalmad, lehet merészebben is.
Nem kell minden nap tippelni  ;)

Azt hiszem teljesen igazad van :) köszönöm a tanácsodat megfogadom és inkább csak nézem a meccset és szurkolok:) fogadni meg majd fogadok a következő tornán:) köszi mégegyszer

Ljubicic es Johansson szepen araszolnak fej-fej mellett ...

WTA (Bangalore/IND) - Hardcourt
Yung-Jan Chan (TPE)  1.59  - Czink Melinda (HUN)  2.02 
Szerintetek kikap  a magyar lány?  :help: