Bónuszok "határon túli" fogadóknak

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ezt a témát azért nyitottam, hogy összeszedjük azokat az irodákat, amelyek Magyarországon kívüli (gondolok itt Románia, Szlovákia, Szerbia, Ukrajna, stb.) játékosoknak is adnak bónuszt. Mivel elég sokan vagyunk akik nem Magyarországról játszunk és sok iroda kizár a bónuszából, jó lenne ha itt megbeszélnénk, hogy hova érdemes befizetni.
Akinek van a témában tapasztalata az nyugodtan megoszthassa itt. :)

Nemsoká összeszedem én is a gondolataimat, addig is várom mások véleményét és észrevételeit.

Szóval a következőkre jutottam, sajnos olyan nagyon rengeteg bónuszról nem tudok, ami romániai játékosok számára érvényes lenne.
Ami az alap, az egyetlen normális bónusz a nagy nevek közül:
1. bet365 kezdőbónusz 100% 50 euróig.
Könnyen kiszedhető, keveset kell forgatni, veszteség nélkül elintézhető.  +50 euró
2. bet365 mobilbónusz 100% 25 euróig.
Ugyanaz a helyzet, a netes mobiloldalról is megrakhatóak a fogadások, legalábbis az én korábbi tapasztalataim alapján. +25 euró
3. Unibet 50%-os free bet kb 34 euróig.
Régen itt is jobb bónusz volt. Ez azt takarja, hogy az első fogadást ha elveszítjük 50%-át jóvá írják mint bónuszt. Ha jól számolom ebből kb. +17 euró vehető ki.
4. Sportingbet 50%-os bónusz egészen 25 euróig. Fontos, hogy Skrill befizetésre nem adják a bónuszt.
5. Betfair 20 euró free bet. Mostmár érvényes skrill befizetés esetén is. +13 euró
6. Betclic 10 euró free bet. Jó, hogy nekünk 10 eurót adnak, magyarországon meg 17k ft-t, van egy kis különbség. +7 euró

Ezek voltak a nagy irodák bónuszai, látszik, hogy olyan sokat nem lehet belőlük kiszedni, régen sokkal jobb volt a helyzet, unibetnek, sportingbetnek is jobbak voltak a bónuszaik, illetve bwin, partybets, gamebookersnek pedig nagyon jó bónuszaik voltak.
A következők kisebb irodák bónuszai, sokkal rosszabb feltételekkel, de azért felsorolom amiről tudok.
7. The Greek
100% 100$ig+10%-ot adnak az első befizetésre. Még nem próbáltam az irodát, de szerintem hamarosan sort kerítek rá. A befizetés+bónusz összegét 4x kell megforgatni. Van viszont néhány komplikáció például a feltételek első sora: "Promotional bonuses have no cash value until account is active for at least 30 days". Megkérdeztem a supportot, hogy ez mit is jelent, a válasz pedig: "Please be advised that "Promotional bonuses have no cash value until account is active for at least 30 days" means that your account should be open for at least thirty (30) days and at least 2-3 wagers must be placed each week  in order not to lose the bonus." De még mindig nem értem, hogy most akkor megadják befizetés után a bónuszt csak aktív kell legyen a számlád, hogy ne veszítsd el a bónuszt, vagy 1 hónap után írják csak jóvá a bónuszt, számomra ez nem tiszta.  ui.: azóta újból válaszoltak, a bónuszt a befizetés után jóváírják, csak aktívnak kell maradjon a számla. Nem árt nem feltűnősködni arbokkal szerintem.
Sőt egy ilyen ijesztő mondat is van a feltételek között: "Bonuses will be given to recreational players only. Bonuses and fee reimbursement will be forfeited if it determined that an account is established just to make the minimum bonus requirement, and then closed. Valid identification may be required to claim bonuses. "
Aki ismeri az irodát, netalán igénybe vette a bónuszt az kérem szóljon hozzá.
8. bet-at-home  50%-os bónusz 80 RON-ig ami kb 18 euró. A befizetés+bónusz összegét 4x kell megforgatni. Tekintve, hogy nagyon fosok az oddsok, ez sem egy nagy bónusz talán kb. +5 euróval lehet számolni.
9. Evobet 100% 30 euróig. Ezt sem próbáltam még soha. Befizetés + bónuszt 7x kell megforgatni minimum 1.9-es szorzón, hendi és underover fogadások nem számítanak bele, így a gyenge oddsok mellett nem számít valami jó ajánlatnak ez sem.
10. Heavenbet . Befizetsz majd egy hónapig minden 1000 euró fogadás után 25 eurót írnak jóvá. Minimum 1.9-es szorzó, hendi és underover nem érvényes. Ebből sem tudom, hogy lehetne kiszedni pénzt, mivel túl sok az 1000 euró a 25-höz képest, arbbal meg ugye nem lehet számolni, amúgy pedig nagy a veszteség, esetleg élőben ügyeskedni.
11. Na az utolsó szar: Doxxbet. 10 db 100 eurós szelvényt kell megrakni minimum 2-es szorzón egy 50%-os bónuszért. Ez is soknak tűnik, mivel max 2.5 eurós veszteség engedhető meg szerintem egy szelvényen, amit nem tudom hogy lehet összehozni gyenge oddsok mellett. Ehhez olyan párokat kéne találni ahol max 1-1.5%-os veszteség van. 
12. Végére hagytam a legjobbat. Lcbetről már sok szó esett, szerencsére nekünk is érvényes a spanyol iroda bónusza. A legnagyobb bónusz 150 euró ehhez 450 eurót kell befizetni, illetve 120 euróra 50-et adnak. A bónuszforgatás könnyű, a bónusz értékét kell 7x megforgatni, ebben a surebet.com is tud segíteni. Azt nem tudom, hogyha rendszeresen arbokkal játszik valaki, akkor korlátoz-e az iroda, figyelnek-e ilyesmire, valakinek van ilyesmibe tapasztalata? Ezenkívül ha egy "barát" hív meg akkor a meghívó és meghívott is kap 1000-1000 pontot ami 10-10 eurónak felel meg. 
13. Utolsó: Cirsa. 100%-os bónusz 100 euróig, az egyetlen probléma, hogy nem érvényes se magyar, se román ügyfeleknek, azonban ha a chaten egyeztet velük az ember, akkor van rá esély, hogy mégis jóváírják. Sőt akinek szerencséje van, még lehet kap egy free betet is.

Én ennyiről tudok, remélem írtam egyeseknek hasznos infót is. Sajnos borzasztó sokat nem lehet profitálni belőle, de azért nem is olyan rossz. Örömmel venném, ha még hozzászólnátok illetve kiegészítenétek a listát.

Uhh, hát elég sok nagyobb iroda alig ad nektek bónuszt, soknál pedig ki is zárnak titeket. :(
Viszont betfair nem csak íreknek ad freebet-et?


Idézetet írta: ab_aevo Dátum november 06, 2013, 21:08:18
Nem

Én ezt látom a feltételekben:

"You can only take part if you fulfil both of the following criteria:

i. you are not an existing or a previous Betfair account holder; and
ii. your Betfair account will be registered in Ireland."

Idézetet írta: Tigris Dátum november 06, 2013, 21:11:47
Én ezt látom a feltételekben:

"You can only take part if you fulfil both of the following criteria:

i. you are not an existing or a previous Betfair account holder; and
ii. your Betfair account will be registered in Ireland."

Akkor mondjam úgy, hogyha bizonyos oldalról regisztrálsz, akkor biztos megadják. Amúgy nem tudom. 
Más valaki még jó bónuszt tud mondani?

A TheGreek A+ iroda az SBR szerint és 5 "csillagos" szorzói vannak az oddsportal szerint.

Én még nem regisztráltam, de a napokban kaptam rá meghívót.
Van barátajánló bónuszuk is, a bátrak jutalma lesz, hogy ezt kihasználhatják.  :)

A bónuszszámításnál erre érdemes odafigyelni:
Rollover and minimum play requirements for sports bets will be calculated using the lower of the risk amount or to win amount.

5Dimes esetében láttam már ilyet, a tét és a nyeremény (a profit) közül a kisebb számít bele a forgatásba.
Tehát 100 USD tét 1.1-es szorzón csak 10 dollárt ér a forgatáskor.

Deciusrex, ha már megnyitottad a topikot, nem osztanád meg velünk a tapasztalataidat?

ab_aevo az igazság az, hogy a nevesebb irodáknál már régebb kihasználtam a bónuszokat és most akarok rámenni a kisebb irodákra.
Olyan 500-600 euróval akarok nekivágni, hogy legyen mivel fedezni az ellenfogadásokat.
Mikor végzek egy irodával beírom a tapasztalataimat ide.

Jelenleg Szerb, vagy Horvát területen élő, sportfogadásban járatos valakivel szeretnék kommunikálni, esetleg a későbbiek folyamán együttműködni. Ha ilyen vagy, írj rám privátban.