OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Egy bizonyíték arra, hogy Magyarországon mindenki ért a focihoz.  :)

https://youtu.be/x1McagEU_BU?t=20m5s


Eddig csak rövid részleteket láttam ebből a műsorból, most döntöttem úgy, hogy "ledarálom" az egészet.
Szórakoztató! 



Idézetet írta: afrikailajos Dátum szeptember 28, 2015, 13:42:49
http://www.life.hu/otthon/20150927-lagzi-lajcsi-otthona-itt-laktak-felesegevel-es-gyerekeivel.html
tényleg kicsit sok a lámpa:-)

Otthon is igényelte a "reflektorfényt".  :)
Nehéz lehet ez nélkül élni, ha már hozzászoktál.
Lehet, hogy még a közönség ovációja is megszólalt felvételről, mondjuk egy jól sikerült zuhanyzás után.

Helló!

Németországból (Romániába) pénzt kell küldjenek nekem, így nyitottam az OTP-nél eurós bankszámlát,hogy euróba tudjam kivenni. Azt szeretném megkérdezni, hogy mennyi időn belül kerül rá az OTP-s számlámra a pénz? Pénteken már elküldték, de még nincs rajta.

Az UEFA oldalán a Fantasy foci csapatomnál ez a kép fogad.

Szerintem én nem így neveztem el a csapatomat...   :)

Már rég linkeltem csajt, szóval....huhh... :topbet_125:

! No longer available

#2857 október 16, 2015, 20:20:11, Knapp
Tapasztalt már valaki olyat androidos kütyünél, hogy az alapbeállítások ellenére folyton megpróbál GPS helymeghatározást végezni?
Villog a kis ikon és a beállítások között is magától "átállítódik", mint ha én engedélyeztem volna, hogy az alkalmazások helymeghatározást végezzenek és műholdakhoz kapcsolódgassanak.
Ha kikapcsolom, pár perc múlva ismét bekapcsol, semmiféle egyéb aktivitás nem kell hozzá.

Ez most szoftverhiba lehet vagy valamelyik alkalmazás lett "önkiszolgáló"?
Esetleg a telenor trükkje, hogy magasabb forgalmam legyen?  :)

Ma a youtube és a google maps volt használva, ezekkel összefügghet?

Köszi!





Szerintem valamelyik alkalmazás csinálja, telepítéskor mutatja hogy mihez kér engedélyt és sajnos a legtöbb app nagyon sok mindenhez (gps,wifi,kontaktok akár)
Én nekem hasonló probléma előjött már, csak wifivel kapcsolatban. Hiába kapcsoltam ki a wifit hogy ne merüljek, valami folyamatosan visszakapcsolta.
Elmentettem a fontosabb dolgokat és reboot oldotta meg a problémát.Igaz azóta is előjön 3 havonta- fél évente, olyankor mindig újrarakom.



Judithka tempót és stratégiát vált.

Idézetet írta: TiB Dátum október 24, 2015, 10:19:01
Judithka tempót és stratégiát vált.

Nem tempót, hanem tempot! Gondolom ez a templom rövidítése, ahol imádkozik a szelvényeiért...

(az csak nálam van, hogy már Pelében is Perumalt látom?)

Pelé a Ku-Klux-Klan-nal is leszerződne ha eleget fizetnek. Elég csak visszagondolni a vb-re amikor a szegények akik őt istenként tisztelték tüntettek az utcán ő egy kis aprópénzért vigyorgott a TV-ben, hogy milyen jó lesz a vb a braziloknak.

#2862 október 27, 2015, 12:44:41, robmiller
Mivel nem tudtam hova írjam ezt a kommentet, így az OFF topik mellett döntöttem.

Srácok, érdeklődnék tőletek, hogy tudtok-e olyan oldalakat, ahol a labdarúgó csapatok átlátható statisztikái egyszerre megtekinthetőek?

Megpróbálom kifejteni mire gondolok: egy-egy fogadás előtt gyűlölök 800 ezer oldalt átnézni egy csapatról. Milyen meccseket játszott utoljára, mennyire vannak formában, kik a legfőbb góllövők, hogy megy a góltermés, hány szögletet rúgnak stb. Ezért 1-2 hónapja pont a szögletfogadások kapcsán elkezdtem kidolgozni bajnokságokra lebontva egy adatbázist excelben. A Bundesligát, a Premier League-t, a Championship-et és a Ligue 1-t csináltam meg. Szögletek terén baromi jól működött mert 7 vagy 8 tippből 100%-os mutatót értem el (lásd a naplómban a szögletes fogadásokat!). De gondoltam akkor már ha ilyet csinálok nem csak a szögleteket vezetem, hanem tesztjelleggel minden érdekes infot. (Eredmények félidővel együtt, kapuralövések, gólszerzők). Így próbálkozva rájöttem, hogy ez így baromi kényelmes, mert rákattintok a csapat adatlapjára és rögtön egyszerre csomó info van előttem a képernyőn, nem kell annyira az oldalakat böngészni (a sérülteket és eltiltásokat leszámítva). Viszont arra is rájöttem, hogy mindez kikúrt sok meló, mire felvezetem, ja és naprakészen töltögetem a friss adatokkal. (A csatolmányhoz pl. a Frankfurt adatlapját töltöttem fel..)

Szóval érdekelne, hogy a rutinosabb fogadók tudnak-e valami ehhez hasonló adatbázist neten? Illetve ha nem, mi a véleményetek róla? És ha szerintetek jó, akkor lenne-e pár vállalkozó, akivel neten egy közöset szerkesztenénk, azokkal akit érdekel a dolog.

Persze most csak ötletelgetek, de azért elég szépen jöttek legutóbb a tippek, amikor ezt volt időm használni...zöldült a naplóm rendesen (1-2 hete szombaton..).

Vélemények?

kontrafix és Winger benne lenne a dologban! Eddig 3-an vagyunk!  ;)

"És ha szerintetek jó, akkor lenne-e pár vállalkozó, akivel neten egy közöset szerkesztenénk, azokkal akit érdekel a dolog."

Jó ötletnek tartom és én is szívesen beszállok a szerkesztésbe!


http://24.hu/tech/2015/10/27/lehet-hogy-vege-az-eddig-ismert-internetnek/

Sok jóra nem számítok. Mondhatjuk, hogy majd jövőre kiderül, de ismerve az űberhatékony és az átlagembert szerető EU-t, nekünk jobb nem lesz....