OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Azért emeltem ki a Kossuthos részt, mert bevallom őszintén, ennyire éles kritikát még nem hallottam vele szemben. Sok tanáromnál szakadt el a cérna, szóval imádnak ők politizálni időnként, ezért is linkeltem a videót. Visszaszólni ilyenkor nem érdemes, nekem aláírás megtagadás lett belőle, pedig csak ellenérveltem :D

https://www.youtube.com/watch?v=B6ZqOa0dN8E

Micsoda promó a Kashima Antlersnél :D Azok a szurkolók, akik megszöknek a zombikkal teli stadionjukból úgy hogy megoldják a fejtörőket, és rájönnek a fertőzés okára, aláírt mezeket és labdákat nyerhetnek.

Pár napja hívtak egy ciprusi számról - amikor éppen csendes pihenőt tartottam - ma megint.
Vissza nem hívtam volna őket, de azért kíváncsi is voltam, meg kicsit reménykedtem, hogy valamelyik fogadóirodától keresnek valami exkluzív bónusszal, így most felvettem.

Egy magyar hölgy a nevemen köszöntött, elhadart egy cégnevet, majd közölte, hogy már hetek óta nem beszéltünk.
Már ekkor ráncos lett kicsit a homlokom, mert nem annyira mozgalmas a magánéletem ezekben az években, hogy simán elfelejtettem volna, ha valami ciprusi csajszival beszélgetek...
Jeleztem is neki, hogy erre én nem emlékszem, de mondja, ha már felvettem.
Megjátszott kedvességgel, de elég agresszívan megkérdezte, hogy ismerem-e a facebookot. Hja, de nem használom.
Erre rám zúdított egy tömör, 3 perces gazdasági összefoglalót, ami még nekem, aki képes órákat bogarászni statisztikákat és gazdasági adatokat is rohadt unalmas volt.
Kicsit el is bóbiskoltam, mikor egy kérdéssel zökkentett ki (és buktatott le, hogy nem figyeltem), "ha most 145 dollár egy részvény ára és a célár 165 dollár (a JP Morgan szerint 172, de ő egy óvatos becsléssel számol), akkor az mekkora különbség?"
Egyrészt tényleg nem figyeltem, másrészt nem vagyok híve annak, hogy ingyen oldjam meg mások telefonos matekpéldáit, így joggal érezte úgy, hogy az elmondottakat feltétlenül el kell ismételnie.
Bónuszként (bár nem ilyenre vágytam) megtudhattam, hogy a facebook háromszor nagyobb, mint Magyarország és tudom-e, hogy ez mennyi pénz? Mondtam, hogy az mindegy, én tudom-e, a lényeg, hogy a részvény árában ez már benne van.
Aztán ismét ki kellett volna számolnom, hogy hány dolláros és hány százalékos emelkedést jelentene a célár elérése.
Végül kis segítséggel ezt ő is meg tudta tenni.
Ezeket csak azért mondta el nekem, mert május 3-án jön ki a negyedéves jelentés és még mindenképpen előtte akart szólni.
Udvariasan jeleztem, hogy 20 éve rendelkezem közvetlen tőzsdei tapasztalatokkal, de mostanában nem valószínű, hogy ezzel fogok foglalkozni, de azért köszönöm a megkeresést!
Erre a hölgy elkezdte kiszámolni nekem, hogy 50 millió ft (!) befektetésével, 12%-os - lényegében azonnali - árfolyam emelkedéssel mekkorát kaszálnék.
Burkoltan még le is hülyézett, ha erre a pár milka potya pénzre nem ugrok.
Ismét jeleztem neki, hogy nem mostanában fogok ilyesmivel foglalkozni, erre megkérdezte, hogy tőle félek vagy a facebooktól? Mert valamitől biztosan!   ;D

Erre udvariasan (de tényleg) elmondtam, hogy 20 éve túl vagyok azon, hogy érdekeljen különböző brókercégek, közvetítők vagy akár a JP Morgan által vizionált célár, ugyanis aki a tőzsdén nyereséges akar lenni, annak nem a tömeggel kell mennie, hanem az ellen. Egyébként így teszek az élet egyéb területein is.
Sajnos, az utolsó mondatot már nem biztos, hogy hallotta, mert megszakadt a vonal és nem én bontottam...

Tiltólistára tettem a számot, mert biztos voltam benne, hogy rám unt, de azóta keresett még kétszer, bennem viszont már nincs meg ugyanaz a nyitottság, mint ami 20 perccel korábban megvolt irányába.

Azért vicces, hogy nyilvánvaló hazugsággal indítva akarnak 50 milliós   :o befektetést becsatornázni olyan "üzletkötőkkel", akiknek csak az elszántságuk van meg ehhez, felkészültségük viszont nincs, az ügyfélre nem is figyelnek, nem próbálják azelőtt felmérni az ügyfél lehetőségeit és félelmeit, mielőtt kamuzni kezdenének a célárról. (mint ha az valamiféle garantált profitot jelentene) 

5 percig ő beszélt a 6-ból, az első 3 percben nekem kellett kitalálnom, mit akar eladni...
Komolyan van ember, akinek ilyesmit Ciprusról telefonálva el lehet adni?!
Szerintem még Mészáros Lőrincnek se, pedig ő egy nap alatt keres ennyit.







Nem akarok offolni a srácok naplóiban, de nagyon jól tippelgetnek az elmúlt hetekben, nyertem is rajtuk, szóval muszáj megemlítenem őket.

CaeSar: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,14569.180.html
BaXee: https://www.sportfogadas.org/forum/index.php/topic,13650.150.html

Csak így tovább! :beerchug:

Nem is annyira off, mert foci és magyar, de annyira sok mindenről szól az elbaszott pénzektől az olimpiai rendezéses álmokon keresztül addig a kínos dologig, hogy a közpénzen feleslegesen létrehozott sportcsatornánk vasárnap délután még egy hazai nb2-es meccset sem tud leadni...


https://444.hu/2017/05/21/elmaradt-a-budaors-soroksar-nb-ii-es-derbi-kozvetitese-mert-felo-volt-hogy-beszakad-a-lelato-az-operator-alatt

Ez a magyar srác időnként élőben közvetíti youtube-on, ahogy alszik. Tegnap 1400 megtekintést hozott ez a rendkívüli teljesítmény, de a legdurvább az adományozás volt. Két nézőtől összesen 280 ezer forintot kapott, miközben aludt. Már nem szegény a magyar nép úgy néz ki :D

https://www.youtube.com/watch?v=4yRYGbiNjgY

Idézetet írta: TiB Dátum május 23, 2017, 00:01:02
Ez a magyar srác időnként élőben közvetíti youtube-on, ahogy alszik. Tegnap 1400 megtekintést hozott ez a rendkívüli teljesítmény, de a legdurvább az adományozás volt. Két nézőtől összesen 280 ezer forintot kapott, miközben aludt. Már nem szegény a magyar nép úgy néz ki :D

https://www.youtube.com/watch?v=4yRYGbiNjgY

Ez a magyar van Gerwen!!! :o

Ez most reklám lesz, majd lehet kitiltanak érte, de itt van három instagram-oldal, amik király képeket osztanak meg. Hátha érdekel valakit az ilyesmi. Néha repostolgatják egymást, de nem vészes. Csatolt képen hongkongi pályák láthatóak, érdekes kopásiránnyal.

https://www.instagram.com/whereisfootball
https://www.instagram.com/off.the.pitch
https://www.instagram.com/turfmapp

Kis országimázs videó! :) Szerintem jól sikerült, bár nem mostani, van egy-két megmosolyogtató dolog benne, de alapból jól bemutat minket! :)

https://www.youtube.com/watch?v=vSkuOy5iVP4

#3339 május 30, 2017, 14:04:40, davixxx
Nem tudom mit írhatnék ehhez, de ti láttatok már ennél durvább statot? Mert én még nem ;D ;D

122.percben 2-1 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

72lövés/2 gól  :redchug: :great:

#3340 június 08, 2017, 22:18:45, Penguin11
Ezt küldte ma a GB, mission impossible:


http://imgur.com/a/5yax9

Lopott tartalom Tibi atyának annyi :D mindenki szereti úgy mondani, hogy a facebook oldalam, ami hatalmas tévedés. Az a facebooké, ha létrehozol egy saját weboldalt, az lesz a tiéd. A legnépszerűbb magyar fb-sek mind lopott tartalomra épülnek, tehát még saját munka sincs benne. Kasza Tibinek is kaszálnak majd emiatt, mert bár egyetemi előadást is tartott a lopásról, semmi jó nincs a lopasban.

Idézetet írta: TiB Dátum június 15, 2017, 14:07:21
Lopott tartalom Tibi atyának annyi :D mindenki szereti úgy mondani, hogy a facebook oldalam, ami hatalmas tévedés. Az a facebooké, ha létrehozol egy saját weboldalt, az lesz a tiéd. A legnépszerűbb magyar fb-sek mind lopott tartalomra épülnek, tehát még saját munka sincs benne. Kasza Tibinek is kaszálnak majd emiatt, mert bár egyetemi előadást is tartott a lopásról, semmi jó nincs a lopasban.

A Kasza mit lopott?

Képet, videót, mindent ami miatt népszerű lett. De én vagyok a hülye, ez így van rendjén. Persze ha én tenném ezt az ő zenéivel, lehet nem jönnék ki olyan jól belőle.

http://eduline.hu/felsooktatas/2016/11/18/Kasza_Tibor_eloadast_tarthatott_a_Corvinuso_IORO08

Ma rendezik meg az I. Országos Mentőnapot. Ha valaki programot szeretne és kicsit kimozdulni bátran tudom ajánlani. :)
Több bemutató és a járműkiállítás keretein belül a legújabb mentőautók(sárga) minden típusát/szériai átalakulását meglehet tekinteni, de a régik közül is lesz bár relikvia...  ::)

https://www.facebook.com/events/750159845166355