OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#3570 november 13, 2018, 15:09:36, Knapp
Puzsért sokat fogják hívni az önkormányzati választásokig, mert ha Karácsony Gergely mögé beáll az ellenzék Budapesten, akkor Tarlós akár meg is bukhat.
Sok múlik azon, lesz-e 2-3 győzelemre esélytelen ellenzéki(?) jelölt, aki elindul még, ezzel közvetve Tarlóst segítve.
(az LMP és a Jobbik stabilan indított eddig is főpolgármester-jelölteket, de ők most meggyengültek)
Ha lesz jelöltje a Momentumnak vagy a Kétfarkúaknak, akkor majd ők is kapnak műsoridőt, ebben hajlandó vagyok fogadni is.   :)

Egyébként én Puzsért inkább bírom, mint nem, túl sok mindenben van igaza (még ha gyurcsányozás nélkül nem bír ki 5 percet sem), de a Kossuth Rádióban az ott elhangzottakkal kéne szembesítenie a lakájokat és nem feltétlenül a máshol megjelent szutyokkal.
(az m1-es az ilyen szempontból jobb)
Szóval szerintem ez kicsit mellé ment.

Az is hívás, hogy: "Gyere ki a hóra!" ?  ;)


Skacok,vettem végre egy cipőt!:D
Kilimanjaro lumber:
https://www.hervis.hu/store/Cip%C5%91/T%C3%A9licip%C5%91/Csizma-%26-Bakancs/Lumber/p/COLOR-2373897?gclid=EAIaIQobChMIsP_k67rS3gIVSuh3Ch1eXAasEAAYASAAEgIfq_D_BwE&gclsrc=aw.ds

Ez lenne az!
Annyira megtetszett,hogy annak ellenére megvettem,hogy PU műbőr a felső része.
Jó,most picit parázok,hogy vajon mennyit fog kibírni ez a műbőr?
Szerintetek?
Egy szezont kibír legalább?
+hogy kell egy ilyen cipőt tisztítani?Kell e impregnálni meg ilyesmi?
Köszi!

Azért idén se feledkezzünk meg a nagy nyertesről!  ;)


Öcsém T-Mobilos és meg van rendelve neki a NetPluszS szolgáltatás a mobiltelefonra és szeretné lemondani, csak nem tudja, hogyan lehet. Valaki esetleg tud segíteni?

Hali!

Igaz ez netplusz L de gondolom ugyanaz a működése.

TMobile Dominó NetPlusz L kikapcsolása
Így kapcsolhatja ki a TMobile NetPlusz L szolgáltatást:

Küldjön SMS-t a 1414-es számra a következő szöveggel: -NETPLUSZL

Az elküldött módosítás eredményéről a Telekom rendszere válasz SMS-ben tájékoztat.

Ha megteheted, mindenképpen nézd meg. Bp.-ről csak két óra. Más leszel, mint előtte voltál. Ne zavarjon a tömeg, sokáig állj egy kép előtt. És vigyél nagyítót!

https://24.hu/kulfold/2018/12/07/pieter-bruegel-kiallitas-becs-kunsthistorisches/


Nyíregyről mentem Debrecenbe, csak elnéztem az utat, és rámentem az M35-re matrica nélkül. Mondják itt nekem, hogy egy órán belül még lehetett volna matricát venni, de már rég kicsúsztam az egy órából, ez még reggel 7kor volt.  Lehet még ilyenkor valamit csinálni utólag, hogy megússzam a büntetést???

Idézetet írta: Bosch90 Dátum december 11, 2018, 15:26:10
Ha valamiért letiltott egy iroda, vagy csak bónuszra van szükséged keress meg
Máris elbújtál?

Idézetet írta: oakland23 Dátum december 11, 2018, 11:52:25
Nyíregyről mentem Debrecenbe, csak elnéztem az utat, és rámentem az M35-re matrica nélkül. Mondják itt nekem, hogy egy órán belül még lehetett volna matricát venni, de már rég kicsúsztam az egy órából, ez még reggel 7kor volt.  Lehet még ilyenkor valamit csinálni utólag, hogy megússzam a büntetést???

Végig mentél rajta vagy csak ráhajtottál valahol? Az M35 esetén is vannak gyűjtőpontok, ott pedig pont kicsúszhatsz belőle, ha le is mentél róla.
Ha végig azon mentél, akkor elég valószínű a bírság, mivel a kamerák lekaszáltak. Utólag nem is érdemes megvenni, mert úgy sem fogadják el a méltányosságodat.
Ilyenkor sajnos sok teendő nincs.. jön a 15e-s csekk, utána pedig jobban kell figyelni. :)

Köszi Tomka, én is úgy nyomoztam ki, hogy ha kicsúszok az egy órából, akkor nincs mit tenni. Nem mentem végig, de vagy 10-12 km-t biztos. Őszintén szólva ritkán vezetek, meg jobbára csak ismerős helyeken, így nincs meg a rutinom, meg ugye ha már rátéved az ember, nagyon nem is tehet mást, csak 'sodródik az árral'. Ahogy tudtam, lejöttem róla, de hát biztos lekaptak. Megnéztem a NÚSZ-on, én is úgy néztem, hogy 15 ezer lesz a mínusz  :redchug:

Tavaly öcsém elkérte az autómat, amin Pest + Bács megyei matrica van. Főváros irányából így Szeged felé így Kistelekig engedélyezett az M5 használat  - mint első kihajtási lehetőség. Tesóm ezt viszont szépen benézte, és akkor eszmélt mikor Kisteleket már elhagyta - de a következő lehetőségnél fű alatt ki is hajtott.
Vártuk a csekket, de a mai napig nem érkezett meg, pedig tavaly nyáron történt az eset. Itt most vagy a posta a hibás és már több millás tartozásom van ( :D :D) vagy a rendszer még nem volt kiépítve teljesen vagy esetleg a szabadkőművesek keze van a dologban...de az is lehet, csak egyszerűen jött a 101 szorzó, és épp ezt a kocsit nem szúrták ki  ;D
Ezek alapján Oak még neked sincs minden veszve...

Jártam már én is így pár éve. Egy órán túl vettem meg a matricát. Csekk nem jött.

Fogadásban szeretett Testvéreim, holnap elvesztem függetlenségem, és az esélyt a 3.5 milliárd nőre, házas ember leszek. Nehéz pillanatok ezek számomra, lemondással teli nap lesz. Jól hangzik ez az örök hűség, meg család, meg minden, de ez láncra verés is egyben. Szorítsatok kérlek, a kérdésre Igent kell mondanom, mert állítólag utána nagyon finom rántott húst fognak felszolgálni.

Ennyit szerettem volna, TiB voltam, köszönöm. A lenti csajjal köszönök el függetlenségemtől, ágyő szép világ. Hogy lebeg az a melltartó, hmm..., mint az első barátnőm, csak neki sötétben volt szép feje, de olyan gazella teste volt, amitől David Attenborough is elsírta volna magát. Aztán reggel világosban, huhh, kávé se kellett, hogy felébredjek.


Idézetet írta: TiB Dátum december 21, 2018, 17:44:19
holnap elvesztem függetlenségem, és az esélyt a 3.5 milliárd nőre, házas ember leszek.
Sok Bologságot!  :beerchug: Igazán különleges időpontválasztás, de legalább az idő előrehaladtával sem felejted el az évfordulókat :D