OFFTOPIC

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


És tartalmazzák a platformváltásotok előtti "jelvényeket" is?


Idézetet írta: monet Dátum március 26, 2020, 22:02:32
És tartalmazzák a platformváltásotok előtti "jelvényeket" is?

Nem, sajnos azokat nem lehetséges, de gondolatban ott vannak.  ;D

#3933 március 27, 2020, 17:28:11, TiB
Facebook fordítója érdekes dolgokat tud eredményezni.

"43 trófea. FEGYVERES-rohadt. A jobboldali kecske. szósz szósz. A sötét művészet mestere. Cafu frissítés. A brazil hajó kapitánya. Otthon volt"

Mint valami háborús titkosított üzenet ;D

Három apró betű hiányzik, és máris új értelmet nyer a fotelból sör helyett, a fotel sör.

Ezt a videót, hogy lehet így megvágni?  ;D felszabadult nekem is pár hét, így nagy unalmamban megtanulgatnék ilyeneket, akinek van vmi jó progija meg leírása, nem bánnám ha megkínálna. köszike előre is


https://www.facebook.com/ATPTour/videos/829548284217987/

#3936 április 03, 2020, 02:11:33, TiB
Etetőcumi kínai marketről kb 700 Ft szállítással, magyar forgalmazó, aki saját terméknek állítja ugyanazt a kínai cuccot, szállítással 5000 Ft-ért árulja.

Persze vannak adók, vámok stb, de ekkora árrés mellett elgondolkodtató a kínai olcsó cucc tovább forgalmazása. Ügyes marketing kell mellé, plusz ha a célcsoportod lelkére, felelősségérzetére tudsz hatni, akkor biztos nyerő vagy. Mondjuk összességében hányás az egész, hiszen a 700 Ft-ért árusító is keres rajta gondolom, szóval filléres lehet az előállítási költség.

Az meg kicsit poén, hogy 2020-ban még működik (vagy legalábbis alkalmazzák) a régi ár áthúzós akciós trükköt.

Ha valaki esetleg hall olyan törvényről, ami legálissá teszi anyósok kitoloncolását az országból, kérem rögtön írjon privát nekem. Köszönöm! Addig is gyűjtök rá pénzt, életre veszélyes csomagot gondolom senki nem szállít ingyen.

Hallgatva ezeket a történeteket a nagy gazdasági világválság korából, úgy letisztul a kép, hogy mik is a szükségesek és fontosak valójában. Sokaknak nem volt cipőjük, városról városra jártak munkáért, és örültek, ha egynél több ruhájuk volt. Voltak, akik kizárólag szederpitét tudtak enni, azt is csak azért, mert voltak szederbokrok a környéken.

https://www.youtube.com/watch?v=TpfY8kh5lUw


Itt pedig egy rövid összehasonlítás az akkori és a XXI. század emberéről. Ha hasonló szituációban találnánk magunkat, vajon mi hogy teljesítenénk?

https://www.youtube.com/watch?v=BdjgmGoDRRk&t=139s

Alk bejegyzéséhez kapcsolódva egy történet nagypapámtól.

Frontvonalon éltek egy kis faluban, a németek és az oroszok hónaponként váltották egymást a faluban, attól függően hogyan alakult a kissé állóháború. Nagypapám szerint a németek tiszták voltak, lefoglaltak házakat, de ebédet kértek, nem parancsra csináltattak, és kultúrált emberek voltak. Az oroszok nem kértek, elvettek, ittak és nőket erőszakoltak. Amikor az oroszoké volt a falu, akkor a nők általában kitömték a ruhájukat, megvágták az arcukat, vagy épp szénnel kenték be magukat, hogy elkerüljék az orosz katonák figyelmét. Nagypapám unokatestvére úgymond lebukott, az orosz katona rájött az elcsúfításra, megerőszakolta, aztán lelőtte, majd a családnak kellett elásni a holttestét. Halotti jegyzőkönyve szerint balesetben hunyt el.

A témához nem ez kapcsolódik, hanem hogy a katonák nemzetiségtől függetlenül, nagyjából mindent megettek, miközben a faluban lakó magyarok éheztek. Egy orosz támadás során a németek feladták a frontvonalat, és elmentek örökre. Azért ők sem voltak csúcs jó fejek, mert búcsúzóul minden állatot lelőttek, tyúkoktól kezdve marháig mindent, hogy az oroszoknak élelmezési gondjaik legyenek. Az úton heverő állatról gondolta azt a falu lakossága, hogy megfőzheti és megeheti. De az orosz katonák igényt tartottak erre is. A lakossággal elkészítették, a maradékot pedig másnap el kellett ásniuk trágyával összekevere a falusi leventéknek a földbe, hogy ha esetleg visszatérne a német, ne maradjon élelem. Az oroszok terve az volt, hogy ha sokáig tudják tartani a frontvonalat, akkor majd kitalálják az élelmezést, addig ők is éheztek. Rendesen megvárták, míg az országból kivonultak a németek, csak utána indult be újra az állattenyésztés, más településekről importálva. Az éhező lakosság egy része a rejtekhelyről főzött krumplin élt, aki éhenhalt vagy öngyilkos lett, azt úgy könyvelték el, hogy betegségben hunyt el.

Szóval tényleg szar hely tud lenni a világ, és nem a kifogyott wc-papírkészlet a legnagyobb gond.

Roddy Ricch (amerikai rapper) is maszkot vett fel, hogy vásárolni menjen.


forrás: https://twitter.com/roddyricch

Trump már évekkel ezelőtt megmondta: (bocs, ha már volt)

https://www.youtube.com/watch?v=RDrfE9I8_hs


Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum április 14, 2020, 16:48:24
Ki az az Orsolya?  ;D

(SPF) Orsolya (gondolom róla beszélsz) a csapatunk tagja.

Idézetet írta: Szabcsi151 Dátum április 15, 2020, 14:47:41
van egy olyan érzésem,, hogy TiB az az Orsolya.  ;D

Nem hiszem, szerintem ő sokkal pornósabb nevet választott volna  ;D