Tippjáték Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok, csak én vagyok a béna, vagy a tippjátéknál épp nem lehet tippelni a foci EB-re?

Sziasztok! Ahogy flamman kollega is írta előttem, én sem tudok tippelni az EB játékban, pedig nagyon szeretnék! :)

Probaljatok meg a versenyek/Eb oldalan keresztul, ott van egy tegyel meg egy tippet vagy valami hasonlo resz. Arra kattintva nekem behozza a meccseket.

Idézetet írta: flamman Dátum június 14, 2021, 14:30:21
Sziasztok, csak én vagyok a béna, vagy a tippjátéknál épp nem lehet tippelni a foci EB-re?

Ez átmeneti hiba lehet. Ilyenkor meg kell próbálni egy picit később.

Sziasztok csak szeretnek szolni,  hogy a Sved Superettan meccs helyett valami mas jon be .

Már jó :D , köszönöm ha csináltatok valamit, ha nem, akkor máskor varok egy félórát hátha megoldóik . :D

Sajnos ilyenkor mindig kell várni a frissítésre. Mi semmit nem tudunk tenni.

Sziasztok, volt (van) egy rosszul kiértékelt tippem, Olasz-Svájc félidő pontos eredménye 1-0
https://www.sportfogadas.org/tippjatek/tipp/550322
Jelentettem, nem tudom, célba ért-e, itt is jelzem (ugyanezen tipp a ligában és spf-kupában pl. jól lett kiértékelve).
köszi

Sziasztok!
Volt a tegnapi napra egy ilyen tippem Horvátország - Csehország Ázsiai hendikep - Asian Hendikep Horvátország 1.55ös szorzón. Ez nem DNB opciónak felel meg, és pushként kellene elkönyvelni?

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum június 19, 2021, 12:20:31
Sziasztok!
Volt a tegnapi napra egy ilyen tippem Horvátország - Csehország Ázsiai hendikep - Asian Hendikep Horvátország 1.55ös szorzón. Ez nem DNB opciónak felel meg, és pushként kellene elkönyvelni?

Iszunk egy pálinkát, oszt majd megoldjuk.  :beerchug:

Sziasztok !

Megint visszatért természetesen a legrosszabbkor egy probléma . Évekkel ezelőtt kaptam egy kizárást mivel egy kollegám (utólag kiderült) és én a cégtől léptünk be ezért IP alapján bann járt . Akkor nagy nehézségek árán de sikerült tisztára mosni a nevünket , erre ma reggelre a Raja Casablancánál és az elbukott 1.helynél is nagyobb pofonként ért az a tény , hogy újra kizárást kaptam és ahogy átnyálaztam a névsort fdorka nevű felhasználóval párban .  Nem a fejem verem a falba mert nem milliókról van szó és természetesen a szabály az szabály de én kínosan ügyelek arra , hogy lehetőleg ha ott megnyitom az oldalt akkor mobilnetről tegyem , évek óta felhasználótok vagyok történetesen fdorka felhasználó is ( anno Turanszkival hárman csináltuk de ő az incidens óta hagyja az oldalt ) és szeretek itt tippelni , van egy jó közösség , szeretem olvasni a fórumokat még ha írni nem is szoktam aktívan bár időm nem is mindig teszi lehetővé .
Viszont elkeserít , hogy az 1 hónapig épített kis rendszeremet most kizárással honoráljátok és még csak arra sincs lehetőségem hogy bebizonyítsam , hogy Strawberry1990 tehát én mint Berecz Zoltán  nem egyezek meg fdorkaval aki F.László. ( a vezetéknevét beleegyezése nélkül direkt nem írom ki )

Kérlek titeket valami megoldást találjunk már erre , mert az EB tippjátékban sem állok reménytelenül és a havi összekotort pontjaimat is június 30.án áthúzva látni így lassan 5 év itt tartózkodással szívfacsaró és bosszantó is ,  megjegyezve igen a szabályt ismerem , de nem tudok felelősséget vállalni másért ezt ti is megérthetitek szerintem .

Üdvözlettel
Zoli

#1901 július 01, 2021, 11:46:26, SPF Admin
A kizárás okát megtaláltad. Valóban egy IP-ről 2 felhasználó (Strawberry1990 és fdorka1) is szerepelt a játékban, amit alapjáraton tilt a szabályzat.

A csak mobilnetes szereplés sem feltétlenül igaz (sőt), nálunk ez másképp jelenik meg.

+ azzal szeretnéd tisztára mosni magad, hogy regisztrálsz egy új felhasználónevet?

IdézetKérlek titeket valami megoldást találjunk már erre , mert az EB tippjátékban sem állok reménytelenül és a havi összekotort pontjaimat is június 30.án áthúzva látni így lassan 5 év itt tartózkodással szívfacsaró és bosszantó is ,  megjegyezve igen a szabályt ismerem , de nem tudok felelősséget vállalni másért ezt ti is megérthetitek szerintem .

Erre sokszor az irodának sincs megoldása, nem hogy nekünk.

Nálunk bevezettünk egy szabályt: lehet játszani azonos IP-ről, de különböző játékokban. Már csak meg kell egyezni egymás közt, hogy ki melyikben szeretne.

Nos nézd !
Mivel te vagy az admin így úgyis az lesz amit te döntesz ahogy a munkahelyen is ha a vezető azt mondja kidob akkor menni kell ezzel tisztában vagyok . DE ! És itt jön a DE része .
- nem akarok azért mással egyezkedni , hogy melyik játékban ki játsszon ez a 21.században elég fapados megoldás ne haragudjatok :)
Ha nem tudjátok megoldani , hogy személyazonosság szerint szűrni tudjatok az sem probléma de ne kérjetek arra hogy a Laci ( fdorka) a haviba játsszon míg én a ligában mert egy IP-ről tudunk belépni , nem tehetünk róla hogy a munkahelyünk az NI mindkettőnknek .

- Nem akarom magam tisztára mosni , az akarja aki bűnös na mármost én marhára nem vagyok az és nem akarok vulgáris szavakat használni a marhára szó helyett mert nem az a 10 rongy vág földhöz ellenben megvádolsz kb ,hogy tisztára akarom magam mosni ez gázos még akkor is ha én csak egy mezei felhasználó te meg egy admin vagy .
- Azért csináltam új felhasználót és vállalom is , mert játszani akarok ezt meg nyugodtan inaktiváld vagy töröld vagy megteszem én egyébként és kezdek azzal odafigyelvén hogy többet a melóhelyről be sem lépek inkább csak ne kezdjünk már el burkolva vádaskodni hogy "azzal szeretnéd magad tisztára mosni ? "   .
Ha 100 ezrem múlna rajta nyilván kardoskodnék így meg csak a becsületemet védem mert továbbra is én BERECZ ZOLTÁN vagyok fdorka meg F.László  de ha emlékszel én már kerültem ilyen szituba a turanszki felhasználó végett és elfogadtam akkor is a kizárást . Ahogy most is , de mivel szeretnék a júliusiban játszani és fogalmam sem volt valaha is feloldjátok a nevem inkább úgy voltam jó akkor legyen egy új profil és tiszta lap . Ennyi az indok .

Mivel személyesen nem ismertek ahogy én sem titeket legalább annyi megelőlegezett bizalom legyen már , hogy nem tisztára mosás az oka. A kizárást elfogadom ahogy a rendőr is ha meg.asz az is tény .  Ennyi .   De akkor most feloldjátok ezt a profilomat vagy kezdjek a másikkal ? A júliusiban valószínűleg tippelni fog fdorka is mivel régebbi játékos mint én , de ha nem fog egyezni az ip innentől az is kizárás ? Mert akkor inkább a Strawberry profilomat elengedem 5 év után és kezdek a másikkal , vagy mi lenne itt a megoldás ? Én jobb híján többet a cégtől inkább be sem lépek és ennyi .

Teljesen mindegy az összeg, hogy itt most 100 forintról vagy 1 millióról beszélünk.

Ez egy INGYENES tippjáték, amelynek van egy szabályzata, s erről te is értesültél. És amikor azt írom, hogy ingyenes, akkor tényleg az. Gyakorlatilag saját pénzünket ajánljuk fel, semmit sem kérvén cserébe. Vagyis de: hogy tartsátok be a szabályokat.
Nem velünk basztok ki, hanem a többi játékossal, mert nekünk tök mindegy, hogy kinek adjuk oda.

A tisztára mosás alatt azt értettem, hogy gyorsan regisztráltál egy új felhasználót, mellesleg VPN-en keresztül, és ez egy picit furcsa. De elfogadom az indokot, hogy csak azért mert játszani szeretnél.

Feltételezzük, hogy fdorka1 munkatársat. Ha nem tudtok kiegyezni, akkor egyikötöknek sem jó, neki sem, ugyanis ő is ki lett zárva az összes játékból. Akkor már nem inkább a közös nevező?

Idézet- nem akarok azért mással egyezkedni , hogy melyik játékban ki játsszon ez a 21.században elég fapados megoldás ne haragudjatok :)
Ha nem tudjátok megoldani , hogy személyazonosság szerint szűrni tudjatok

Tudsz te jobb megoldást?

A 21. században nagyon egyszerűen dobálozunk a szavakkal, meg a véleményekkel, de tudod te egyáltalán mit jelent begyűjteni a személyes adatokat? Tudod mivel jár ez? Tudod ennek milyen költségei vannak? S ne adj Isten lyuk legyen a rendszerben...


Javasolt megoldás:

Júniusi játékokban (beleértve a foci EB-s versenyeket is) nem részesülhettek nyereményben, mivel azonos IP-ről szerepeltetek.
A kizárást júliusra feloldom, viszont ha a továbbiakban lesz IP-egyezés, akkor végleges kizárás következik.

Igen tisztában vagyok hogy ingyenes a játék és nem kerül semmibe ahogy ezt tapasztaltam is az elmúlt 5 évben amiért köszönet ha pedig magasabb írásnemet ütöttem meg akkor bocsi érte , maga a tény zavart hogy úgymond úgy hangzott mint aki meg van gyanúsítva notórius csalóként .

Az hogy VPN-en regisztráltam ? Itthonról regisztráltam 14:00tól dolgozom , Telekomos netről vagyok az más kérdés hogy a wifi routerről csatlakozom de VPN-ként mutatja ? Elhiszem neked de mindenképp érdekes a dolog .
Igen játszani szeretnék , az hogy lehet vele pénzt nyerni az egy adalék számomra de jobban érdekel hogy ezen fogadások alapján szoktam vizsgálni mikre lenne érdemes fogadnom pl a beten valódi pénzből plusz a játék szeretete .

Az tény és elhamarkodott volt , hogy személyes adatokat begyűjteni macerás , ez igaz .

Rendben elfogadom a kizárásokat és a továbbiakban a benti rendszerről nem lépek be csak itthonról még ha ez VPN is. ( bár ennek utána nézek köszi hogy ezúton tudom ezt meg :D )