Tipster Liga - Nyugat Vs. Kelet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tipster Liga
Nyugat Vs. Kelet

Játék folyamata: Két (8-8 fős?) csoport indulna, akik bajnoki rendszerben gyűjtögetik a pontokat, 6 héten keresztül. Ez lenne az alapszakasz, amiből a rájátszásba lehet jutni. Az alapszakaszban hetente egy hozzászólásban 3 tippet kellene beküldeni, amelyekből az alábbiak szerint lehetne pontokat szerezni: 1.5-2.00 odds között -> 1 pont; 2.01-3.00 -> 2 pont; 3.01 felett -> 3 pont. Mind a három kategóriából kellene egy-egy minden héten. A követhetőség miatt ezeket egy hozzászólásba kellene írni, és a tippek leadási határideje: hétfő reggel 6 órától tartana péntek este 10-ig. A rájátszás más rendszerben zajlana, de azt most nem részletezem, mert lehet hogy senki nem jelentkezik ;D

Jelentkezés: Az egyik csoport a keleti, míg a másik nyugati lenne. Ha már a Duna volt olyan kedves, és kettészelte az országot, akkor az alapján kell jelentkezned. Budapest a kivétel, ők nyugathoz tartoznak, mert ahogy a kerületeket folyamatosan keverő nagyapám mondta, a parizer pont olyan drága Budán is, mint Pesten. Az ideális az lenne, ha 8 nyugati és 8 keleti játékos jelentkezne, de ha nem így lesz, akkor szimplán lesz két csoport. Nyeremény: na az nincs, ez pusztán szórakozásból nyomjuk.

Jelentkezem a nyugati csoport (második opcióként ha sok lenne a Nyugati, akkor születési hely révén vállalom a Keletet is  ;D).

Szerintem fasza ötlet ez a kelet vs. nyugat bajnokság   :ok:   jelentkezem elsőként a keleti csoportba  :D



Lakhely szerint nyugatra jönnék. Viszont a jövedelem tekintetében bevállalhatom keletet is.  :redchug: ;D





Ha TiB és Pozzato nyugat, akkor én megyek keletre...east coast madafaka! :D

Gyerünk nyugat mi már egy híján megvagyunk  ;D

Azért kiváncsi vagyok lesz e akkora nézettsége a Keleti döntőnek mint az NBA be:D hehe xD