Hosszútávú (Long term) fogadások!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Idézetet írta: szalist Dátum augusztus 02, 2014, 23:48:25
Én a kosárlabda vb-re fogadtam a spanyolokra...Sztem nem Usa fog nyerni.Elég tartalékos csapattal érkeznek,szinte egy sztár se megy ki velük.Szinte biztosra veszem,hogy még a döntőbe se jutnak be..Usa szorzója jelenleg 1.35 amit elég szánalmasnak tartok,főleg úgy hogy a spanyolok vannak hazai pályán.Szerintem Amerika nagyot fog hasalni,és ki jönne ki ebből a hasalásból jobban mint a spanyolok.Ráadásul a 4-es odds eléggé hívogat....

Sokan visszamondták, vagy lesérültek, nem lesz Love, Leonard, Griffin, James, Paul, és sajnos George sem, de a tartalékos csapat sem tűnik gyengének. Vagyis inkább ezzel a szóval illik csínján bánni. A Curry-Harden-Durant-Davis-Cousins kezdőnek nem rossz, simán gyűrűre pályázna. Mellette Lillard, Rose, Klay Thompson, Beal, Parsons...  :) Periméterről szétkapnak bárkit, öröm lesz nézni amikor Curry vagy Lillard beindul  ;D Egyedül a centerposzt tűnik halványnak Love és Howard nélkül. Plusz egy olyan csapat ellen nem szívesen tennék ahol Durant van. Az egy gépállat.
A spanyolok is biztos jók lesznek, de ez a szorzó szerintem tök reális, pláne ha abból indulunk ki hogy papír spanyol-amerikai döntő lesz.

Konkrétan ember nincs arra, hogy a Durant, Harden, Curry, Rose, Liliard, Irving brigádot bárki is tartsa nemzetközi szinten. A palánk alatt pedig talán(!) a spanyolok birkóznak egy jót a Davis, Cousins, Drummond rotációval.. de ha Pau Gasol van fent, akkor ismét végük van védekezésben.
Nem is értem, hogy lehet ilyet írni, de hát ezek nyilván nem sztárok. ;D Csak akkor jönne a kérdésem, hogy a spanyolok akkor mik? Vagy az a rejtélyes csapat, aki már a döntő előtt elüti az amcsikat? :D

Egyébként Rose lehet itt még a nem várt faktor. Éhes a játékra, és ahogy néztem az összefoglalót, elég jó játszott. Jöttek a szokásos betörésekből szerzett, kifacsart mozdulattal szerzett kosarak, és volt egy zsír zsákolása is. 13 perc 8 pont 3/4 mutatóval így elsőre nem rossz. Kár hogy ha nem lesz gyenge Curry vagy Lillard akkor sokat nem fog játszani.

A szorzók viszont mozdultak ha tényleg eddig 1,33 illetve 4-es oddszok voltak. Most bet365ön 1,44 Usa, és 2,7 a spanyolok végső győzelme. Így már az érték tényleg az amcsikban van.

Ami nekem így elsőre tetszik meglepetés gyanánt, az Litvánia csoportgyőzelme 2x odds, és a két favorit nélküli végső győzelem (legjobb helyezés) Franciaország 5x odds. A litvánokra a szlovénok és az aussiek lehetnek veszélyesek, de ennek simának kell lennie. A spanyol (na jó, és az amerikai) csapatot szerintem ebben a mezőnyben max a franciák lephetik meg. A világversenyekre rendre összekapják magukat. Az argentínoknak kezd kiöregedni a nagyobb generáció, a brazilokat sem érzem olyan erősnek (főleg Európában). Amit nem értek hogy miért van a görögöknek is ilyen jó esélyük a fogadóirodák szerint. Náluk nem láttam keretet, nyilván a Panából és Olympiakoszból jön mindenki, de nálam ez kevés. Szerintem value mindkettő, kisebb téttel tettem is mielőtt megint mozdulnak az oddsok.   


George sérülése miatt mehetett fel az odds sztem
A többi gárdával kapcsolatban azért megvárom a végleges kereteket, meg legalább 1x jó lenne őket látni a tornán :)
Görögöknél pl mintha Giannis is ott lenne, úgy rémlik.

Durant sem lesz. (nincs kedve játszani)

bet365:
USA 1.57
ESP 2.3

Pinnacle:
USA nyer / nem nyer
1.462 / 2.82

ESP nyer / nem nyer
2.93 / 1.434

Az Unibetnél meg 3-as a spanyol győzelem szorzója...

Idézetet írta: Knapp Dátum augusztus 08, 2014, 09:34:52
Durant sem lesz. (nincs kedve játszani)

bet365:
USA 1.57
ESP 2.3

Pinnacle:
USA nyer / nem nyer
1.462 / 2.82

ESP nyer / nem nyer
2.93 / 1.434

Az Unibetnél meg 3-as a spanyol győzelem szorzója...

Ha Durant nincs akkor az azért necc. De így ennyiért már tényleg megéri tenni az amcsikat. George-ért talán küzdeni fognak.

Nem sokat emelkedett az odds akkor mondjuk így is toronymagas esélyesek.

Idézetet írta: Knapp Dátum augusztus 08, 2014, 09:34:52
Durant sem lesz. (nincs kedve játszani)


Ez lett a médiába leközölve, valóban a UA áll a dolgok hátterében.

Így igaz. Durant nem azért mondta le, mert hogy nem akart részt venni rajta, hanem mert az UA nem lett még készen a szponzori cuccokkal, és így felesleges indítani a játékosát a vb-n...abban nincs semmi marketing érték ha csak úgy játszik.

Amúgy nem értem, hogy sokan miért nézik le ezt az amcsi válogatottat....Eléggé ütős a keret. Oké nincs itt a négy szupersztár (Durant, Lebron, Paul és Love), de így is komoly csapat ez.
PG: Liga 5 legjobb irányítójából 3 itt van (Roset is nyugodtan ide lehet venni, akkor meg 4.. a top6ból).
SG: Liga egyik legjobb hármasdobója (Thompsom, és a Curry-Thompson hátvédsor halálos kombó), egyik legjobb shootere sg-ből (Harden), és Derozan aki pedig atletizál majd
SF: Itt tudja tolni Harden meg Derozan is, illetve itt lesz a világ legjobb hárompontos dobója Korver, és a mindenes Hayward
PF: Parsons akit szerintem kényszerből néha feltolnak majd ide, Faried (őt lehet nem viszik...), és Anthony Davis aki liga 5 magas emberébe benne van az idei teljesítménye alapján
C: Drummond (bomba a pali a palánk alá, és simán lealáz mindenkit), illetve Cousins ő fejben nem 100-as de ha odateszi magát, akkor megállíthatatlan.

Akkor nem volt szó az edzőről. Krzyzewski kiváló edző, és hiába, hogy védekezésben vannak hiányosságai a csapatnak (főleg periméteren),de a fél illetve egészpályás letámadással simán meg tudják ezt oldani majd. Atletizmusban nem veszi fel velük senki a versenyt, illetve tűzerőben sem. Drummond-Davis duó ráadásul kiválóan blokkol és pattanózik, szóval hatalmas gondjuk nem lesz a palánk alatt sem. Szerintem így már hatalmas érték van az USA győzelmében.
A másik ami miatt raknék még rájuk az a fáradtsági faktor.
Érdemes megfigyelni:
PG: Rose (lassan 1 éve nem játszott), Curry (nem mentek sokat a PO-ban), Irving (csak alapszakasz), Lillard (ők se szakadtak bele a PO-ba)
SG: Thompson (mint Curry), Harden (rögtön kiestek), DeRozan (ők azért odatették magukat)
SF: Hayward (PO-ba se volt), Korver (ők se szakadtak bele annyira)
PF: Parsons (mint Harden), Faried (nincs PO), Davis (neki sem volt)
C: Cousins (nincs PO), Drummond (nincs PO),

Csapat fele nem is szerepelt PO-ban, és már eléggé régóta megy az összeszoktatás az edzőtáborban.

Többi csapatról:
Spanyolok: A keret erős, és összeszokott...DE.. nekik valamiért nem megy az amcsik ellen. Talán túlizgulják vagy nem tudom...Csapat fele fáradt: Ibaka konferencia döntő, és kb egész szezonban gürcöld Duranttel. Fernandez, Llull, Navarro, Reyes, Rodriguez mind végigtolták a rájátszást spanyolba, plusz euroliga.., aki pedig pihent az vagy öregebb, és valami komoly hiányossága van: (Calderon, Gasol ők védekezés, Rubio dobások abszolút hiánya). Egyetlen ember aki viszonylag friss és formában lehet az Marc Gasol... Szerintem ez ide kevés lesz. Továbbra is mondom nem rossz a csapat, de egyrészt kőkemény csoportba vannak, ahol már ki lesznek fáradva ha továbbmentek, másrészről, a döntőre egy viszonylag friss és erős amcsikkal találkoznak, ha egyáltalán eljutnak addig. Mi szólhat mégis mellettük? A hazai pálya. Ez lehet a nagy előnyük.

Csoportokról:
A csoport:
Spanyolokról volt, szó mellettük a Brazil-Francia-Szerb négyes emelkedik ki. Ha valami csoda nincs, akkor ők így négyen tovább is mennek. Szerény véleményem szerint innen kiemelkedik a Brazil csapat, így ők lesznek nagy harcban a brazilokkal. A Huertas-Neto-Barbosa periméter, és a Nené-Varejao-Splitter palánk alatti szekció komoly. Jó kis csapat lesznek ők. A franciák hiába európa bajnokok, két legnagyobb sztárjuk Noah és Parker nem lesznek, és ezt a Batum-Diaw-Colo-Fournier-Gelabale féle sort nem érzem annyira erősnek. Ajnica sem lesz, pedig EB-nek komoly felfedezettje volt. A szerbeket meg nem nagyon tudom hova tenni, mert náluk valami chemistry vagy edzői hiba mindig közbe jön. Ha ilyen nem lenne akkor jó esélyük lenne a 2. helyre.

B csoport:
Jó ez a horvát, meg az argentín gárda is, de én itt görög csoportelsőséget várok. Argentín-Horvát csata lesz a második helyért. Nocioni-Prigioni-Scola trióra építenek a dél-amerikaiak, akik valljuk be nem fiatalok. Szerintem a Horvátok fiatal ereje őket is lesöpri majd, így csak 3. lesznek.... Görög egy kis szerencsével simán 4-be kerülhetnek majd. Zisis, Papanikolau, Calathaes, Bouroussis, Giannis féle csapat eléggé tehetséges. Horvátoknál pedig végre láthatom majd Hezonját egy nagy tornán. Kiváncsi vagyok a barca fiatal sztárjára mit tud majd. 4.helyért Szenegál-Puerto Rico csata lesz. Arroyo-Barea vs Dieng ellen. Szerintem Puerto Rico, de azért szurkolok az afrikaiaknak.

C csoport:
Usáról volt szó, a maradék három hely kiadó még. 4 csapat pályázik rá reálisan. Törököket nem igazán tudom hova tenni, de innen tovább kéne menniük a Kanter-Asik duóval, illetve a török ligában játszókkal. Dominikát szerintem túlárazták. Nincs Horford, és azért ők nem olyan erősek. A két európai csapat (Finn-Ukrán), pedig szintén homály. Ukránok hajtósak meg küzdenek majd, és lehet akár mindketten tovább mennek majd. Erre a csoportra szerintem felesleges lesz fogadni. Ha kéne valamit tenni, talán egy Finn-tj tennék innen.

D csoport:
Litván-Ausztrál-Szlovén csata. Litvánoknál ott lesz a Drew-leagueben edződött kemény gyerek Valanciunas, és a többiek. Favoritok, de én nem írnám le az Exum-Dellavedova-Ingles-Jawai-Newlew-Baynes féle ausztrálokat sem. Fiatalok az egy dolog (főleg Exumék), de dinamikusak és gyorsak. Ausztrál magasembereknek meggyűlik majd a bajuk velük.
Szlovénektől pedig a Dragic tesók, illetve Slokar és Lorbek mindig lökést adhatnak majd a csapatnak. Nem mernék csoportelsőre fogadni az tuti.
4. helyért  lesz még nagy csata a három kisebb állam között. Nehéz lenne közülük választani, de talán én Mexikót választanám...

Igazából sportfogadás szempontjából mindegy, mi miatt nem játszik Durant, annyi a lényeg, hogy aki 4-es szorzó körül tett a spanyolokra, az már most kiszállhat garantált haszonnal (igaz, nem túl naggyal) és az USA nyer/nem nyer opció a reggeli szorzók alapján szintén arbitrázs volt. (most nem néztem)
És ha csak "simán" meg akarjuk rakni a végső győztest, akkor nagyon nem mindegy az irodaválasztás sem.
(2.3-as vagy 3-as szorzó ugyanarra!!)

Egyébként nem muszáj eltalálni a nyertest a long term fogadásoknál sem, elég, ha azt megtaláljuk, akinek csökkenni fog a szorzója.
Ebből kiindulva a favoritra tenni általában nem kifizetődő mivel ott az alacsony szorzó miatt eleve kevesebb lehetőség van a csökkenésre.

Reménykedjünk benne, hogy Durant miatt megindul a pánik, a spanyolok pedig a VB láz hatására elkezdik pakolni Gasolékat. :redchug: 1.6-1.7 felett már hatalmas érték van az amerikai győzelemben, én még ezt az 1.55 -öt nem piszkálom, úgy érzem, hogy még nőni fog.

Valakinek valami hasznos hosszútávú tippje van-e? Megkezdődött már egy pár bajnokság, bár még nagyon az elején tartunk d a szorzók nagysága miatt érdmes most rakni! Valakinek tipp? Bajnokság végső győztese, gólkirályi cím nyertese, stb.

Mostanában valaki hosszútávú fogadást rakott? Esetleg valakinek valamilyen ígéretes tipp? Leendő bajnokok, gólkirályságra esélyes játékosok?

#27 november 07, 2014, 12:08:41, oakland23
bet365-ön 1.90-es odds van rá, hogy a BVB top4-ben zár idén. Jelenleg 10 pont a lemaradása a 4. helyen álló Hoffenheimhez képest.

Én azt hiszem, ez egy korrekt odds. Van benne kockázat, de ha most nyer hétvégén a BVB, utána nincs olyan rossz sorsolása, lehet gyűjtögetni bőszen a pontokat. Szerintem a top4 ilyen pocsék start után is összejön a BVB-nek.

Pár éve a Wolfi úgy lett bajnok, hogy ősszel talán a 9. helyről startolt. Ezek után a BVB-nek azért nem lenne lehetetlen elérni a top4-et.

Ja, és tavasszal a Bayern is lefekszik majd a Borussiának: Egyrészt elvileg  kell nekik Reus, másrészt a ligának is jobb, ha a BVB játszik a BL-ben, mintsem egy Hoffenheim. Nem megbántva persze a Hoffenheim szurkolókat.

Szóval BVB top4 1.90-ért szerintem megér egy kis befektetést. Aztán lehet szurkolni, hogy Reus nehogy lesérüljön  :)


bet365-ön, Ronaldo lesz a BL gólkirálya 5,50..

az a sahtaros gyerek vezet 9 góllal, Ronaldonak 3, és még megy a baseliekhez meg jön a ludogorets, kb itt 3-4 gól alap, aztán megint valami balek csapat jöhet első körben, meg akár a másodikban is, Luiz Adriano akkor meg már majd otthon szotyizik mert rég kiestek, bate ellen jól megszedte magát

szerintetek?