Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nézzétek a jó oldalát, mert lényegében csak az van neki. Kikapott az Újpest. Ennek mindig lehet örülni, ha bunda, ha nem.

Idézetet írta: Kagawa Dátum augusztus 30, 2015, 14:18:24
És ha valakinek érdeke volt hogy ennyire a végén legyen a fordítás? Mert ugye az élőben kínált 300-400-500-as oddsal jóval többet lehet keresni mint a 30-assal...

Nem tudom, de azért valljuk be nagyon furcsa ez. Egy csapat egy idényben kétszer produkál olyan hogy 90+ban két gól is jön, amivel fordít egyik vagy a másik. Sőt nem is egy idény hanem pár forduló alatt...

Lehet arra játszani élőben magas szorzóért, hogy fordítás lesz, csak akkor még több embert kell beavatni, mert ugye a játékosok nem nagyon tudnak tenni rá meccs közben.  :)
Az előre megtett félidő/végeredmény fogadást meg a játékosok maguk is lejátszhatják a mérkőzés előtt.

Belegondolva, ahhoz, hogy magas szorzóval játszhasd a hátrányban lévő csapatot, nem kell félidő előtti gól, megszerezhetné a későbbi vesztes a vezetést akár a 70. percben is, akkor is lenne lehetőség pakolni a fordítást.
Talán ezt a félidő/végeredmény módszert azért szeretik, mert szünetben az öltözőből is lehet már nagyobb szorzóval játszani a fordítást. 

Mindenesetre ha engem kérdeznének a bundázni vágyó csapataink (privátban elérhető vagyok!!), akkor azt javasolnám, hogy ne kockáztassanak a hajrára hagyott fogadással, mivel a gyakorlatban sokszor már a 90. perc előtt leveszik a kínálatból azokat a meccseket az irodák, ahol nem látni, hogy mennyi lesz a hosszabbítás.
Aztán milyen kínos, mikor jönnek le boldogan a csapatok és azután derül ki, hogy nem sikerült megtenni a fogadást!  :D




Grat Svájc, nem fogadtam de én nem hiszek az ilyen tündérmesékben

A francia - finn döntetlenje 23-as szorzó volt. Ne próbálja megmagyarázni senki, hogy +14 előnyt csak úgy le lehet adni.

Idézetet írta: LosGabos Dátum szeptember 05, 2015, 23:05:02
A francia - finn döntetlenje 23-as szorzó volt. Ne próbálja megmagyarázni senki, hogy +14 előnyt csak úgy le lehet adni.
A szorszo lenyegtelen ha a tet maximalizalva volt parszaz euroban.

Bunda lesz?
Dobok egy százast a Feröer-szigetek V-re 10.00 oddsért.



Idézetet írta: LosGabos Dátum szeptember 09, 2015, 23:46:55
Eddig is tudtam, hogy el vannak döntve a meccsek, de ez Qrvadurva!

http://444.hu/2015/09/09/sajat-maga-altal-vezetett-meccsekre-fogadott-a-sajat-neven-a-jatekvezeto/

De hogy annyi esze volt a sporinak, hogy a saját nevében tette meg a fogadásokat és nem mondjuk egy haver számláján vagy névtelenül egy totózóban...

A Veszprémnek 22-26-nál, 5:30-cal a vége előtt jó odds volt az X-en.  Nekem ne jöjjön senki a bírókkal, egy ilyen szintű csapatnak ezt nyernie kell.

A kézi BL-ben sok a 'fura' eredmény, én pont ezért sosem fogadok 'tuti'-ra abban a sorozatban.


ez meg mi? kicsit kevésbé feltűnően is lehetett volna :D