Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#345 január 27, 2017, 19:03:48, oakland23
futsal, többek közt azért csípem, mert nem bundás  ;)
Thaiföld-Malajzia
Malajzia 26-as oddsal volt fogadható meccs előtt. Első félidő vége: 0-3  ;D Még 0-2-nél is 7.00-es odds volt (ekkor húztam be, majd 0-3-nál cash out). Félidőben 0-3-nál 1.50-re lement Malajzia oddsa a 26.00-ról.
Aztán roló (gondolom Thaiföld lehozta a kapust azonnal), és minő meglepetés, 5-3-ra behúzta a meccset.

Málta-Albánia
Ez sem volt kismiska, ahogy a naplómban jeleztem is, elég bundásnak tűnt. bet365 hála a jó égnek kitette live-ba, volt itt minden. Málta félidei gólja 4.50-ért volt kinn, Hogy fi-ben Málta ér el először 2 gólt, 41.00-es odds. Málta nyeri a félidőt, szintén 41.00-es odds!!! Aztán ahogy az ázsiai meccsen, itt is fordított az esélyesebb, jelen esetben Albánia.

Most épp Litvánia vezet fi-ben 2-0-ra Andorra ellen  ;D
...
Bár szerinte itt nem lesz fordítás
Anglia is simán megcsaphatja Bulgáriát 3.50-ért, ha jól emlékszem, mi is játszottunk 1-2 éve Angliával, és nem voltak rosszak.
Egyébként is szépet fordultak a szorzók azon a meccsen, eredmények.com még 1.90-et jelez Angliára, élőben 3.50 rajtuk. Egyébként tét nélküli meccs, de Anglia jobb szerintem, hiába játszik otthon Bulgária, szerintem ott is simán lehet meglepi, amúgy egy tét nélküli meccs.

*közben a bet365 módosított, Angliára tényleg 1.90 van, szóval valami hiba lehetett. Sajnos épp e kommentet írtam, így nem sikerült 3.50-en megtenni...

Ezekkel a meccsekkel talán már a nyugdíjas korukra készülnek...     ;D

Idézetet írta: Knapp Dátum január 27, 2017, 22:55:14
Ezekkel a meccsekkel talán már a nyugdíjas korukra készülnek...     ;D

És tegnap volt vagy 4 meccs a magyar "mix" kínálatában kézire.Csak a dán női meccs nem lett iksz(Kisvárda, Larvik, Horvátország-igen).


Ez is Benny Hill  ;)
A másik román sportlap, a ProSport idézi Iuliu Muresant, a kolozsvári CFR elnökét, aki szintén gyanúsnak találta a csapata tíz nappal ezelőtti mérkőzésén történteket.
,,Igencsak meghökkentem, amikor megtudtam, hogy a bolgárnak és szlovénnak hitt játékvezetők valójában románok voltak. Nagyon gyengén bíráskodtak, hol ide, hol oda fújtak megmagyarázhatatlanul. Már az gyanús volt, hogy nagyon későn érkeztek meg a meccsre, senkihez sem szóltak egy szót sem, egyből bementek az öltözőbe, és mérkőzés közben sem nagyon kommunikáltak. Úgy tűnik, a gyanúm nem volt alaptalan. Tizenöt éve vagyok klubelnök, sok mindent láttam már, de a jelek szerint még ennyi év után is érheti meglepetés az embert."
A lapinformációk nyomán a Román Labdarúgó-szövetség pénteken hivatalos vizsgálatot ígért, de egyelőre nem kommentálta a történteket.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/bundagyanu-albirok-es-csalas-gyurcsoek-meccsen-video-2549093?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201701

Már írtam ehhez hasonló dologról régebben, de most ismét találkoztam egy ilyennel.
Hongkongi (igen, bundakirályság) meccs, talán a 30. perc környékén tettem 4.0 undert (1.90, 0-0 állásnál).
Félideig nagyjából meg is maradt a line meg a szorzó, egyéb meccseknél legalább egy egészet esne.
Kicsit mindig lejjebb ment, aztán hopp vissza. Gondolom érkeztek be az over fogadások mint az állat.
Aztán telt-múlt az idő, 65. percig kellett várni az első gólra, aztán 85-ig az ötödikre.
Normális ez, hogy a line szinte nem bír csökkenni, aztán 20 perc alatt berámolnak 5-öt a semmiből? És mindig a hongkongi, örmény meccseknél?
F*szomért nem lehet intézkedni, legalább utólag... értem én, hogy sok gólra lehet számítani az elején, ezért felviszik 4-5-re a kiinduló értéket, de akkor csökkenjen már ahogy megy az idő, mint minden más emberek által játszott sporteseménynél... aztán meg ne legyen már ilyen irreális kimenetele...


Ha ilyet tapasztalsz miért nem fogadsz inkább a "bundára"? (ebben az esetben az overre)

Akkor csont nélkül elmenne az over, 0-0, 1-0-ás végeredménnyel.

Igen, valószínűleg az lenne :D
Egyébként nem tudom... amikor ugye megteszem, akkor még annyira nem biztos, hogy mi lesz. Akkor válik tényleg gyanússá, amikor még félidőben is ugyanakkora az érték/szorzó, mint amikor 30" környékén megtettem. Ott meg vagy visszafogadok, vagy kiveszem, de amikor még 4 gól eshet, és már félidő van, akkor azért nem szívesen veszi ki az ember a pénzét, bármit is sejt.

Nilufer-Sariyer 3.szet 26-24  (20-24-ről) utolsó 10 pontból 8-at a Nilufer nyert .Érdekes módon mikor megkezdődött a Sariyer "rossz" sorozata a Bet365 levette a következő pontra fogadást és nem is rakta vissza a szet végéig.

Sariyer Bld - nők nyeri a(z) 41. pontot a(z) 3. szettben       1,80   Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 42. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 43. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Sariyer Bld - nők nyeri a(z) 44. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 45. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 46. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 47. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 48. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 49. pontot a(z) 3. szettben           Nyert
Nilufer Bld - nők nyeri a(z) 50. pontot a(z) 3. szettben           Nyert

Láttál te valaha női röplabdameccset?? Egy 6os sorozat minden szettben előfordul kb, az hogy pont a végén jött ki az pech.
És valószínüleg azért vették a következő pontra fogadást, mert szettlabdák voltak, ők meg mindig a következő pont utánira adnak oddsot. Ha nyerték volna a pontot 24-20nál és 25-20 akkor a 46.pontot le sem játszották volna.

Semmi különös nincs az ilyen sorozatokban, főleg az ilyen ratyi sportokban. Férfiaknál is simán előfordul, ma például két, papíron komoly kosár tétmeccsen is volt valami hasolnó. A Bonn és a Valencia is otthon futott bele egy csúnya meccsvégi sorozatba, a Pamesa például 13 ponttal vezetett a negyedik negyedben, a kupa a kezükben volt, de kaptak egy 0-18 -at  :redchug:  :D

Hongkongi meccs, kezdés előtt under 4.5 @ 2.00
Félidőig volt 1 gól, under 5.5 @ 1.80-1.90
58. perc, 1-1, under 6.5 @ 1.66 :D
Kíváncsi leszek, mi lesz a végére... de ezek teljesen abnormális dolgok

Végeredmény: 4-1.

Számomra már az is elég gyanús, amikor ugandai másodosztályú mérkőzésre lehet fogadni az Unibet-en.  :o