Bunda volt?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: benedek185 Dátum május 05, 2020, 11:31:37
Na akkor erre a ligára figyelek majd. Szerintem nem bunda, szimplán ennyire balfa*ok...
Hogy lehet egy negyed alatt eleve összesen 8 pontot dobni?  :D
Lesz ma is egy meccs
Raptors women vs Eagles women

Nem sok info van, a múltkor ezt a meccset követtem:
https://betsapi.com/r/2343123/Eagles-Women-v-UNA-Women

Itt szintén 84,5-es határ volt, és -32,5 volt az UNA HC.   20-49 lett.

Kemény lesz, a HC-k alapján a Raptors gyengébb, mint az UNA (Raptors -12,5 HC). A UNA ellen is volt 10-5 és 11-4-es negyed (lásd link), talán itt is az lehet a legjobb tipp, hogy egyik csapat se éri el 10-et, a 15-öt, nem tudom lesz-e rá odds, és ha igen, milyen.

Idézetet írta: zbking Dátum május 09, 2020, 22:53:17
Lesz ma is egy meccs
Raptors women vs Eagles women

Nem sok info van, a múltkor ezt a meccset követtem:
https://betsapi.com/r/2343123/Eagles-Women-v-UNA-Women

Itt szintén 84,5-es határ volt, és -32,5 volt az UNA HC.   20-49 lett.

Kemény lesz, a HC-k alapján a Raptors gyengébb, mint az UNA (Raptors -12,5 HC). A UNA ellen is volt 10-5 és 11-4-es negyed (lásd link), talán itt is az lehet a legjobb tipp, hogy egyik csapat se éri el 10-et, a 15-öt, nem tudom lesz-e rá odds, és ha igen, milyen.

Egyébként el nem tudom képzelni, hogy ez a bajnokság hogy megy. Ha 9:00-12:00 között kikapnánk random 2x5 öregasszonyt az Auchanból, szerintem ők is tolnának 24-10-es félidőt.

Kosárlabdáztál valaha? Mármint nem a grundon ahol ellenfél nélkül dobáltál közép távolikat? Hanem amikor 5v5ben játszotok és mondjuk 3an ott vannak körülötted felemelt kézzel és így kell mondjuk 4méterről betalálnod? Mert nagyon nem egyszerű.

Bátran állítom hogy büntetőből egy random ember nem dobna jobban mint Shaq anno.(30%) Na most mennyivel nehezebb ez ha emberek is állnak előtted.


Ezek ennyit tudnak.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum május 10, 2020, 19:15:55
Kosárlabdáztál valaha? Mármint nem a grundon ahol ellenfél nélkül dobáltál közép távolikat? Hanem amikor 5v5ben játszotok és mondjuk 3an ott vannak körülötted felemelt kézzel és így kell mondjuk 4méterről betalálnod? Mert nagyon nem egyszerű.

Bátran állítom hogy büntetőből egy random ember nem dobna jobban mint Shaq anno.(30%) Na most mennyivel nehezebb ez ha emberek is állnak előtted.


Ezek ennyit tudnak.
Versenyszerűen nem kosárlabdáztam.
Shaq FT jobb volt, mint 50%, de mindegy is. Versenyszerűen 10-20 dobott pont meccsenként vicc kategória, ezt akartam kihozni ebből.

Igazad van, tényleg vicc. :D

De ők tényleg ennyit tudnak.


Nem tudom miért emlékeztem 30%ra, tényleg 50felett volt.

Azért az tegyük hozzá, hogy ezek a lányok nem profik, itt 13 évestől 50 éves mamikig mindenki játszik, a 38 kilós 13 éves irányítótól a 130 kilós 3 gyermekes mamiig mindenki megtalálható egy-egy csapatban. Nem is feltétlenül fedett pályán tolják a meccseket, márpedig azért azt tudni kell, hogy szabad ég alatt kurvára más játszani, mások a dimenziók, mint pl. egy szabvány NBA pályán. Én hobbiból street ball-t toltam (na szigorúan csak azért, mert szerettem, nem voltam benne jó), és azért lehet olyan homályokat dobni, pláne ha a nap épp úgy süt a szemedbe, hogy ihaj. De láttam felvételt, ahol valamelyik meccsen (szerintem az egyik játékos) kislánya ment be a pályára (tök aranyos volt, ahogy betotyog), szóval ezt így nézzük. Itt azért sok lánynak a labdavezetés is gondot okoz, ezek a nicaraguai csajok is kb olyanok, mint én a street ballban, inkább szeretnek játszani, mintsem tudnak :D Full ilyen backyard hangulata van azoknak a meccseknek, de ez igaz amúgy a kézijükre is. Amit mi itt európaiként mondjuk azt gondoljuk, hogy kézi, hát ott azért még full máshogy játsszák, tényleg sok játékos labdát sem tud vezetni, messze nincs meg az a mozgáskultúra, dinamika. Egyébként meg pár éve tán egy magyar-török női meccsen mi is toltunk 0 pontos negyedet, ha jól emlékszem  ;D

már hét közben megakadt a szemem egy szerb másodosztályú bajnokin, a második helyezett Graficar ment vendégségbe 10. helyezett Radniciki-hez. A vendégek nagyon szoros küzdelemben vannak a feljutásért, három feljutó hely van, első és a harmadik közt mindössze három pont van. Tehát hétközi fordulóban is égető szüksége lett volna a pontokra, hazai csapatnak már kb édesmindegy se fel se le nem mozoghatnak. Ennek ellenére az oddsok a mérkőzés napján igy mozogtak Radnicki 2,55 Döntetlen 3,00 és Graficar 2,63. Megláttam benne a lehetőséget, nem értettem ezt az oddsot, vendégnek égetően szüksége van a pontokra, hazainak nem, máskor ilyen esetben 1,6-1,70 körül mozog max a vendég odds. Ennek ellenére a mérkőzés kezdetéig a hazai odds leesett 2,30ig a meccs kezdetéig, itt már kezdett fura lenni a történet. Aztán a meccs alakulását itt lehet megpillantani: https://www.flashscore.com/match/WYV8fyhs/#match-summary. Tipik félidő vendég, vége hazai, ennek volt gondolom betudható az odds, és annak alakulása. Itt már gondoltam hogy a Graficar inkább a pénzre megy kicsi bundával, nem kell nekik a feljutás, láttam hétvégén fogadják az első helyezett Metalacot, vendégre a tipp be volt készítve, egészen ma reggelig mikor megláttam az oddsokat s annak alakulását. Reggel 10-kor az oddsok Graficar 2,86 Döntetlen 3,20 Metalac 2,22, gondolkodtam már itt tegyem a vendéget, de kivártam (szerencsére) ugyanis hatalmas odds mozgás történt, mostani oddsok a meccsre Graficar 1,41 Döntetlen 4,20 Metalac 6,70

Szerb bundamaffia szerintem mastagon benne lehet ebbe a mérkőzésbe. Délután 17:30-kor kezdődik

Tegnapi szerb másodosztályú meccset remekül "megérezték" a fogadóirodák melyik csapat fogja hozni a meccset s az eredetileg 2,88on kínált szorzót meccs előtt már 1.30ért adták. Nyert is a hazai csapat viszonylag simán, ugyanis végig 2 gólos előnyben voltak, csak a végén sikerült szépítenie a vendég csapatnak.
Ma újabb értelmezhetetlen odds-ot illetve oddsmozgást találtam, ugyanebben a bajnokságban. A mai még furább mint a tegnapi, 12. helyezett fogadja az 5. helyezettet, hátra van két forduló, a hazai csapat már se kiesni, se feljutni nem fog, ugyanakkor a vendégeknek nagyon kellenek a pontok, mert még akár az első hely is meglehet nekik (három feljutó hely van, amelyektől jelenleg 1 pontra van). Tegnap ránéztem már a meccsre, a vendég oddsa 1.45 volt, mostanra ez felment 2,44re (betfair ajánlata). Lehet mozgatnak megint valamiket a háttérbe, és így (bár semmi ésszerűség nincs benne) az 1x jó lehet.
https://www.flashscore.com/match/fDGYlXLI/#standings;table;overall erről a meccsről van szó

Sokszer be akartam írni ide, de most időm is van végre:
Szóval elég vicces liga a montenegrói III, itt sok olyan eredmény van, amire azért oda kell figyelni.
https://777score.com/football/tournaments/montenegro/montenegro-liga-3/results

például pár napja a 0-20-as meccs, ahol a Zabjelo úgy nyert 20-0-ra, hogy a 62. perctől emberhátrányban játszott. A piros lap nem zavarta meg nagyon, még verte utána emberhátrányban 12 gólt :D
https://777score.com/football/matches/ribnica-konik-zabjelo-podgorica-2020-06-13?blank=true

22bet meg a betclic egész sokáig tűrte, aztán mikor kb 1-2 percenként jöttek a gólok, bezárták a meccset, de azért lehetett kaszálni. Sok az ilyen meccs ebben az osztályban, ma is lesz kettő, nézni, monitotozni kell, hol mikor vadul meg a meccs, mert itt a Zabjelnál is ilyen 6.00 odds körül volt a 5,5 felett opció kezdésnél.

A másik liga a türmén first league, amihez kb. schedule-t sem találni, de itt van pár eredmény:
https://betsapi.com/l/23220/Turkmenistan-First-League
egész komoly gólzáporok, lehet jó szorzókat fogni. Én magam bár kerestem, sehol nem találtam, hogy mikor lesznek itt meccsek, annyit tapasztaltam, hogy hétfőn 15:00 körül szoktak lenni, meglátjuk, ma lesz-e, 22betnél, párszor betclicnél szoktak lenni eltolt line-ok gólokra, sok jó oddsot lehet fogni, és azért itt meg-megszalad a gólok száma.

Csak erre a két 'ligára' akartem felhívni a figyelmet, mert jó dolog a Bundesliga is, de a pénzt nem ott kell keresni. Vagy nem feltétlenül  :)

#594 június 17, 2020, 10:36:59, oakland23
tegnap is hozták a montenegróiak a hókuszpókuszt, elég gyakori abban a 'bajnokságban' hogy picit megszaladnak a gólok, mint az előző hsz-ben lévő linkben lehet látni.
Tegnap is a 22bet az over 6 AH-t 7.9-ért tette ki, aztán gondlom páran elkezdtük bombázni, hirtelen le is esett 5 környékére, akkor én már nem pumpáltam tovább, de így sem volt rossz. A meccs vége felé nagyon kényelmesen lehetett biztosítani, visszafogadni, ki hogy nevezi.
Ma is lesz két meccs a montik 3 ligájából, követni kell majd, szokott lenni live, sőt betclicen is sokszor jobb szorzókkal, sure is szokott lenni a két iroda között, ha nagyon megvadul a meccs, szóval akinek van ideje, kövesse, mert sokszor megéri.
ma 14-től és 15:30-tól lesz a két meccs. Persze semmi garancia rá, hogy extrém eredmény születik, de itt tényleg gyakori, azért ilyen 12-0-ák, 20-0ák, 15-0-ák is sűrűn előfordulnak, szóval ilyen vad megye 3-as eredmények, mint amikor a vendég csapat 9 fővel érkezik, mert a csapat másik fele részeg vagy dolgozik...

nem tudom elhinni, hogy ezek nem bundás meccsek, pár napja is a 0-20 úgy, hogy a 20 gólt lövő csapat emberhátrányba kerül, majd lő még vagy 12 gólt, ilyen a világon nincs :D

A Rosenborg tavaly novemberben hazai pályán fordított 1:2-ről 3:2-re az akkor is jó formában lévő Bodo ellen.
Szóval aki június 25-én hasonlóra számított, és meg is tette a tétet, az alapvetően jól gondolkodott.
Az első félidőben egyen rangúan játszottak a felek, de 1 gólos Bodo vezetéssel mentek szünetre.
Az 52 percben kiesett egy játékos a Rosenborg védelméből. Ennek ellenére végig uralták a pályát. A 67.-ben 1:1, majd a 82 percben 2:1 a Rosenborgnak.
Ekkor remek alkalom kínálkozott az ezt megengedő írodáknál a kiszállásra, hiszen a hazaiak szorzója leesett 1.20-ra. A vendég győzelem ekkor 34-et mutatott, majd rohamosan kúszott fel 81-ig, mint a Tesla részvény.
Aki a 82 , és 87 perc között rakta a Bodo győzelmét ugyancsak jól gondolkodott. Ugyanis 87. , és 90. Bodo gól-gól. Végeredmény 2:3 . Dupla csavar, a figyelmesek, és merészek Mekkája.


#597 július 07, 2020, 10:02:54, Coutinho
Én már egy ideje gyanakszom, hogy a második számú svájci bajnokságban sem játszanak teljesen tiszta meccseket.
Ez az Aarau - Lausanne meccs a maga 5-4-es végeredményével lehet, hogy csak nekem gyanús, mint az is, hogy a tabella első helyzettje (Lausanne) 1-3-ra vezet még a 60. perc környékén, majd pedig fel óra alatt kap 4-et a 8.helyezettől. A 62.percben csereként beálló 18 éves kameruni Yvan Alounga 1 góllal és 2 gólpasszal veszi ki a részét a fordításnak, míg Balaj Liridon mesterhármast szerez, pedig a meccs előtt 2 gólja volt csak 11 meccsen. A Lausanne ezelőtt a meccs előtt összesen 23 gólt kapott 27 meccsen, most pedig egy félidő alatt 4-et. A másik ami szemet szúrt, hogy a Grasshoppers elég komoly hajrát kezdett meg, ők is 3-1-re verték a Lausannét, lehetséges, hogy jött egy utasítás, hogy a Grasshoppersnek kell az első hely ami az automatikus feljutást jelenti? A Lausanne 3 pontot gyűjtött az utolsó 5 meccsen, lehet csak a leállás nem tett nekik jót? Ennyire!?

Milan - Juventus  :o Most hogy cumizott a Lazio, nem volt muszáj nyerni, na de hogy 0-2 ről 4-2. Lehetett volna ezt kevésbé átlátszó módon is csinálni, persze így volt jó szorzó élőbe értem én.  :police:

Idézetet írta: csatarid Dátum július 07, 2020, 23:30:38
Milan - Juventus  :o Most hogy cumizott a Lazio, nem volt muszáj nyerni, na de hogy 0-2 ről 4-2. Lehetett volna ezt kevésbé átlátszó módon is csinálni, persze így volt jó szorzó élőbe értem én.  :police:

Épp emiatt a mérkőzés miatt jöttem ebbe a topikba. Nem láttam a meccs 2. félidejét, ma nézegettem meg a gólokat. Valamiért Leao góljával kezdtem; nézem milyen kapus baki ez; aztán Kessie úgy begyalogolt a labdával a 16-oson belülre, hogy ilyet ritkán látni. A 4. gól pedig még lehet kellett valami HC-hez vagy overhez; nem volt egy tiszta meccs..