Winmasters.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A bónuszt milyen iroda ellen lehet kiforgatni?Tudja valaki,hogy az oddsaik melyik irodát követik,esetleg tüköriroda?Knapp?köszi

Idézetet írta: Fogadó1 Dátum február 26, 2015, 08:44:14
Szia! Szerintem ne fizess be hozzájuk, hétfő óta nem tudnak kifizetni, meg is írták nekem hogy technikai problémákkal küzdenek, kérik szíves türelmemet...

Azóta kifizettek?

Nekem 200 euróm volt benn, azt az azonosítás után 2 nappal kifizették.

Kérdés, akik kiforgatták a bónuszt, hol követték, a megforgatott pénzt, van ilyen az oldalon (én nem találtam) vagy magamnak számolom?

Idézetet írta: Colonel Jessup Dátum március 21, 2015, 18:50:22
Kérdés, akik kiforgatták a bónuszt, hol követték, a megforgatott pénzt, van ilyen az oldalon (én nem találtam) vagy magamnak számolom?

Lehet követni.
Felhasználónév Egyenleg ikonra kattintás után a bal oldali listát nézd már végig, ott lesz valahol /szerintem a tranzakció történet alatt volt/.

Március 29-én 20:45-kor a Grupama Arénában Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen fogadjuk Görögország együttesét. A tét nem kevesebb, mint megőrizni az esélyt a biztos továbbjutást jelentő hely megszerzésére. Dárdai Pál együttese mindent megtesz a sikerért. Fogadjon az 1000 Ft értékű freebettel a csapatunkra és nyerjen Ön is a sikerrel!


A jobbik fajta freebet, raktak egy ezres bónuszt tízszeres forgatási követelménnyel a számlámra. Mondjuk ha nem fizetnek pláne mindegy  :D

Mostanság mi a tapasztalat ezzel az irodával? Az, hogy nem fizetnek, lehet, hogy csak technikai ok. Vagy valóban vannak gondok?

Várom a véleményeket.  :beerchug:

Egyik ismerősömnek 500 eurót két nap alatt kifizettek, azonosítással együtt.
Kb. 2 hete volt.

Idézetet írta: Hello Kitty Dátum március 27, 2015, 10:07:01
Mostanság mi a tapasztalat ezzel az irodával? Az, hogy nem fizetnek, lehet, hogy csak technikai ok. Vagy valóban vannak gondok?

Várom a véleményeket.  :beerchug:
Teljesen jó iroda szerintem. Magyar ügyfélszolgálat rögtön válaszol (bár eddig csak az azonosítás miatt volt szükségem rájuk). 2 napon belül megérkezik a kifizetés (banki átutalás).
Bírom azokat az embereket (Fogadó1) akiket ha nem fizetnek ki 1-2 napon belül, akkor rögtön írnak ide, viszont ha utána megérkezik a pénz akkor már nem olyan lelkesek, hogy közöljék azt az infót is.

Szerezze meg az akár 9000 FT-os bónuszt és fogadjon a legjobb szorzókkal!

A winmasters különleges ajánlata! Gyűjtse be legfeljebb 9000 Ft értékű 50%-os újratöltési bónuszt és fogadjon a legjobb európai ligákra! Használja ki ezt a remek lehetőséget és csatlakozzon a sportfogadási eseményekhez!

Hogyan gyűjtheti be az újratöltési bónuszt?

1. Jelentkezzen be winmasters fiókjába.
2. Fizessen be legalább 3.000 Ft-ot
3. Az ,,Egyenlegek és átutalások" menüben írja be a bónuszkódot: RELOAD9K, majd a saját fiókjából vezesse át a kívánt összeget a "Sportfogadás/Kaszinó" számlájára.

* A lehetőséggel csak a winmasters regisztrált felhasználója élhet.

Bónusz Feltételek
A winmasters újratöltési bónusz a befizetett összeg 50%-a, de legfeljebb 9.000 Ft.
A bónuszajánlat a winmasters egyes magyarországi ügyfelei számára elérhető és kizárólag az e-mail címzettjének szól, az másra nem ruházható át.
A bónusz érvényesítéséhez kérjük, az átutaláskor az ,,Egyenlegek és átutalások" résznél a megfelelő mezőbe írja be a következő bónuszkódot: 'RELOAD9K'
A befizetés összege nem lehet kevesebb 3000 Ft-nál.
Kifizetéshez a letétet és a bónusz összegét legalább 7 alkalommal kell megforgatnia.
Az ajánlat magyar idő szerint 2015. 04. 19-án 23:59-ig érvényes.

Teljesen korrektek. Pénteken küldtem el a dokumentumokat az ügyfélazonosításhoz, ma (hétfő) megjött a pénz. (Forintban 6 számjegyű.) Azon kívül, hogy levontak kezelési költséget (a honlapos tájékoztatójuknak megfelelő mértékben), minden a legnagyobb rendben volt velük.

A további kérdéseket ebbe a fórumtémába irjátok: Winmasters infó.