OptiBet 2 euró free

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


www.optibet.ee regisztrálásra 2 eurót ad elvileg...

Fél óra alatt ellenőrizték a személyimet, és jóváírták a bónuszt.  :ok:

Mik a forgatási feltételek? Mennyitől lehet kivenni?

Nekem is 15 perc alatt ellenőrizték az iratokat!  :great:

Én is fél órán belül megkaptam. Köszi a tippet

Idézetet írta: 4eventeVB Dátum december 13, 2014, 13:09:12
Mik a forgatási feltételek? Mennyitől lehet kivenni?

Ha felviszem a 2€-t 100€-ra, akkor megmondom :D

Volt már valakinek kifizetése innen? Én sajnos elvesztettem a kezdőbónuszt. 10 eurós ingyenes fogadást adnak holnap a BC Kalev/Cramo - VEF Riga kosármeccsre, ezért gondolkozom a befizetésen. Ez egy kis észt fogadóiroda, ami a környező országok piacára koncentrál, egyelőre megbízhatónak tűnik, de azért jó lenne hallani sikeres kifizetésről.

Egy nov 30.-ai poszt egy egyéb fórumról:

"Received free spins and won around 4 Eur. Played for 1 hour and made 100 Eur withdrawal . Cash was in my Skrill account next day. Minimum deposit of 3 Eur is required for verification."

Hajnali háromkor kértem kifizetést, reggel 9-re már a Skrillen is volt.  :ok:
A chaten segítőkészek, vannak bónuszok, igaz, a szorzók átlag alattiak. Eddig bejött ez az iroda.

Idézetet írta: Irtis Dátum december 22, 2014, 10:23:43
Hajnali háromkor kértem kifizetést, reggel 9-re már a Skrillen is volt.  :ok:
A chaten segítőkészek, vannak bónuszok, igaz, a szorzók átlag alattiak. Eddig bejött ez az iroda.

En szombat este kertem ki, azt irtak 1 munkanap. Szoval hetvegen nem fizetnek, ezt tartsa szem elott, aki itt fogad. Amugy ma reggel, tehat az elso munkanap 08:03-kor esett be a penz, szoval gyorsan fizetnek.

Azzal vitatkoznek, hogy a chaten segitokeszek. Vagy hat.. ok segitenenek, de van, hogy az angoljuk se tokeletes, ha meg igen, akkor is csak a szabalyzatot linkelik. Persze, ez a dolguk, megis.. Ezt amugy harom kulonbozo chates segitseg utan mondom, szoval probalkoztam en rendesen, de pl. arra senki nem tudott valaszolni, hogy a 2 EUR no deponak van a rollover reqje :)

A szorzokat meg nezni kell, nekem a Kolding - Silkeborg ferfi kezin sikerult jobb oddsot elcsipni, mint a bet365-on, ami talan mondhato egy standardnak. Nekem is bejovos az iroda amugy :)

Az Optinal is bedobtak egy egy adventi kalendarra hajazo promot, ami a mai naptol (dec. 22) ujev napjaig fut.

Link: https://www.optibet.ee/joulukalender/?lang=en

Idézetet írta: Metanol Man Dátum december 22, 2014, 13:40:59
Az Optinal is bedobtak egy egy adventi kalendarra hajazo promot, ami a mai naptol (dec. 22) ujev napjaig fut.

Link: https://www.optibet.ee/joulukalender/?lang=en

Csak regizni kell vagybkell befizetes is?

Idézetet írta: soptei.gergo Dátum december 22, 2014, 14:16:55
Csak regizni kell vagybkell befizetes is?

Hat, ha megnezed a mai napi promot, ott az van, hogy megduplazzak a nyeremenyed ezen a bizonyos Secret Santa jatekon - szoval ha nem jatszol (nincs bent penzed) nem is nyersz. Persze ha regelsz, mar csak azert kapsz 2 EUR-t (no depo bonus). Mondjuk en nem szeretem az ilyen jatekokat.. risk free betre varok inkabb :) Gondolom a Boxing Dayen esedekes PL meccsekre ad majd ilyet, vagy hasonlok. De szvsz "elverheted" ezt a 2 EUR-t befizetes nelkul ezen a slot-on is, mivel semmilyen specialis feltetelt nem irnak sehol.

#13 december 23, 2014, 14:47:38, Irtis
Kellett nekem dicsérni őket... :bash:
1. Volt egy kosár tét-visszatérítős promó (https://kampaaniad.optibet.ee/landing/risk-free/eng.html). Elvesztettem a fogadást, de nem adták vissza a tétet arra hivatkozva, hogy az under 153,5 pont fogadásom nem single bet. :o A T&C erre a pontjára hivatkoztak: "Single bet – a betting transaction, by which only the final result of the event can be predicted. " Mivel én nem a győztesre, hanem a pontokra fogadtam, szerintük ez nem single bet. Agyam elszáll. Emailben azért még próbálkozom, hátha csak a chates nem tud angolul / nem ért hozzá.

2. Volt egy kaszinó promó is. (https://kampaaniad.optibet.ee/landing/casino/eng.html). Itt az 5+20 ingyenes pörgetésből csak 20-at adtak, azt is csak reklamálás után, és az 50%-os befizetési bónuszt sem kaptam meg. Arra hivatkoztak, hogy magyarországi játékosokra nem érvényes a promó. Mint kiderült, rosszul fordították le, mert az észt nyelvűben valóban ez van, de az angolban eredetileg nem, csak később tették bele.

Ejj nem igaz, hogy minden egyes bónuszért meg kell harcolni. :redchug:

Annyit azért sikerült elérnem, hogy megtudtam, hogy a karácsonyi kalendárium (https://www.optibet.ee/joulukalender/?lang=en) elvileg érvényes magyaroknak is. Mondjuk nem tűnt biztosnak a chates, percekig eltűnt, majd ennyit írt: it should be. Szerintem fingja sincs.  :)

Emailben azt ígérték, hogy az ünnepek után adnak 15€-t. Ugyan nem egészen az, amit kértem, de legalább gyorsan válaszoltak, és próbálnak valamit tenni.  :ok: Érdemes reklamálni, ha valami jár (más irodánál is).

A karácsonyi kalendárium viszont nem érvényes magyaroknak.