Tomka Sf.org-on eltöltött pályafutása...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


#30 február 13, 2015, 21:27:07, Tomka
Live:

Felett: 1.5   Brentford - U21 v Swansea - U21 (1.66)   

Jó estét!

Mivel a Holland meccsekről lemaradtam, továbbá a Belga pro ligában a Genk már lőtt is gólt. Így kicsit megfogyatkozott a mai overes meccsek száma.
Azonban az előbb beírt Angol ifi-t találtam, ahol kötelező a 1.5 over. Az igazság az, hogy vicces, hogy az idő előrehaladtával nem nő, hanem csökken az odds?! Némiképp volt 1.8 is, de most lement 1.53-ra. Sőt, most annyira lement, hogy gól nélkül is már +-ban vehetném ki? Ezek normálisak?!

#32 február 14, 2015, 11:00:34, Tomka
Live:

Görög U20:
Felett: 1.5   Levadiakos - U20 v Veria - U20 (1.50)

Jól indult a reggel, a Live tippem sikeres volt. Ami azt illeti, illet volna legalább 5 gólnak lennie, de nekem elég volt a kettő is. Rengeteg kapura rúgás, szöglet és veszélyes támadás volt. De az utolsó 10 percben beestek azért a gólok.

Ma még szerintem jövök Live tippekkel, de tudjátok Valentin nap van. :-))

Sok sikert mindenkinek!
Tomka

Idézetet írta: Tomka Dátum február 14, 2015, 09:32:50
Live:

Görög U20:
Felett: 1.5   Levadiakos - U20 v Veria - U20 (1.50)

#34 február 14, 2015, 19:30:21, Tomka
Kora délutáni gólvadászat (I): (1.5 felett)

Német Ifi:
- Hansa Rostock U19 v Wolfsburg U19 (12:00)
- E. Braunschweig U19 v RW Erfurt U19 (14:00)

Német Nord.:
- Hannover 96 II v Werder Bremen II (13:00)
- BSV Rehden v E. Braunschweig II (15:00)
(Itt az idegenek jóval erősebbek, azonban a Rehden-nek kellenek a pontok, így a hazaiak küzdeni fognak.)

Sok sikert mindenkinek!
Tomka

Megfogadtam, hogy Török meccsre nem fogadok, pedig vannak kedvezőek, de nem. Ez egyre jobban be is bizonyosodik, él csapatok döntetlent játszanak,
nem vezetnek le rendesen támadást és büntetőket hagynak ki. Ez történt az imént is, Traore A. kihagyta a büntetőt a Karabukspor - Kasimpasa meccsen.

#36 február 14, 2015, 19:26:12, Tomka
Live:

Német:
(0-0) Felett 0.5,1.0 Borussia M'gladbach v Cologne (1.500) (1/2)

Jó estét mindenkinek!

Pozitívan értékelem a napot, két live tipp is sikeres volt, továbbá az ajánlott mérkőzéseken is megvoltak a gólok, bár ott a gól fogadás nem minden meccsen volt jó odds-on
lehetséges, mert korán következett be a gól.

Holnap folytatjuk! :-))
Tomka

Gratulálok a naplódhoz Tomka. Nagyon jó tippjeid vannak, a naplód ment a kedvencek közé. :ok: Sok sikert kívánok! :)


tényleg nagyon klassz a napló és higgadt nyugodt a fogadásmenet.. :) példaértékű :)
nálam a kedvencekben

sokszor be szoktam ide nézni :)

ennek ellentétje az enyém, szörnyű és kusza, azon gondolkozok, hogy szólok, meg kellene szüntetni :)

Jó reggelt, sziasztok!

Köszönöm a szép szavakat, az első hozzászólásban már utaltam rá, hogy mivel foglalkozom. Ettől néha eltérek és AH is fogadok, de ez ritka. Többségében az over 1.5 az én területem. Fiatal létemre már voltak herdálásaim és nyugodtabb időszakok is. De megfogadtam (He-he, ezt is csak fogadással tudtam elérni!), hogy én pénzt akarok ezzel keresni és nem szórakozásnak tekintem. Nem akarom csak a szerencsére bízni a pénzem, szeretem legalább 80%-ban én eldönteni, hogy a tipp sikeres legyen. Mivel szerencsejáték, ezért 100%-ig sosem fogjuk ezt feltornászni, még egy 1.05-s odds-al sem. (Nem vagyok én a Perumal, hogy 100%-ra fogadjak. Hagyok a banknak is esély, néha túl sokat is...)
Továbbá több helyen már leírtam, hogy a kevesebb néha több és a Live fogadások ingerlik az embert egy-egy meccsen, hogy fogadjunk rá, de ezeknek ellenállni kell, mert különben veszít az ember.
Lehet, hogy túl sokat is foglalkoztam már a fogadásokkal, könyvek, site-k, fórumok. De mindig azt mondom, hogy nem a bank pénzével játszunk, hanem a sajátunkkal. Ezért ez az idő megfog térülni, ha betartjuk a kritériumainkat. Nem akarok kamuzni nektek és tényleg csak azokat játszom meg, amiket Ti is láttok. Egy dolgot nagyon utálok, amikor egy általam jó fogadónak vélt ember csak a tippjeinek egy részét rakja ki. Amikor pedig esetleg még párat megtesz és jön, akkor kirakja. Ha nem akkor megtartja, hogy a statisztikája jól nézzen ki. De miért? Ez egy fórum, nem tétre megy, nem kell kamuzni. Annyi ideje mindig van az embernek főleg, ha Live, hogy két kattintással bemásolja. Itt is volt olyan amire már nem tudtatok fogadni, mert berúgták. De többnyire a tippjeimet, ha valaki 15 percen belül megnézte, meg is tudta játszani. Jobb odds-on is.
Olvastam a napokban, hogy valaki azért akar áttérni más fogadási típusra, mert Lau már komolyan foglalkozik a gólokkal (Benedek). De ezt kérdeztem Lacibától is, miért akar egy jól bevált módszerről váltani, ami Őt sikeressé tette, sőt még pénze is volt belőle. Engem nem zavar, ha még van 10 vagy 100 gólvadász, hiszen annál többet tudunk tanulni egymás kiválasztási rendeszéből. Sőt én azt mondom, hogy jelenleg már nem a 1X2 fogadások a nyerők, hanem a gólok. Mert mindegy kilövi be, csak meglegyen a két gól.

De a legfontosabb dolog, hogy feltegyük a kérdést magunknak. Szórakozás vagy pénzkeresés? Mindkettőhöz kell a türelem és a nyugodtság, de az utóbbihoz még több.

Majd többet írok ilyen motiváló hozzászólásokat, mert akik nem annyira sikeresek, azoknak sokat jelent. Amikor még sokkal, tényleg sokkal rosszabbak voltak a tippjeimnek a sikeressége, nekem is mindig jót tett egy pozitív hozzászólás, ami rávilágított arra, hogy igenis lehet nyerni, de okosan és türelmesen kell csinálni.

Hajrá Overek, Hajrá Userek! :)
Tomka

#42 február 15, 2015, 17:23:56, Tomka
Gólvadászat érdemes mérkőzések (v1.0): (1.5 felett)

Német nők:
- Hoffenheim (W) - Bayern München (W) (11:00)
- Wolfsburg (W)   - Bayer Leverkusen (W) (14:00)

Német Ifik:
- Schalke U19 - Arminia Bielefeld U19 (12:30)
- Fortuna Düsseldorf U19 - Preußen Münster U19 (13:00)
- Mainz U19 - Waldhof Mann. U19 (13:00)

Reméljük tudunk majd rájuk jó határon és jó odds-n fogadni, mert gól gazdag mérkőzések lehetnek.

szia :)
Atletico meccset nem tetted? most jött le a gól, a naplómat szerkesztgettem 1,5 felettre akartam tenni, de amig vacakoltam lejött a gól :)
ránézek majd a meccsekre, gólgazdag napot, hello :)

Szia!

Azért nem tettem, mivel előzetesen már kihullik a listából. A Spain, 3ᵃ Div Grupo 7 Com. de Madrid csoportnak a gól átlaga 2.29, én csak 2.5 feletti csoportokat nézek. Mivel itt nem hozzák stabilan a gólokat, akkor inkább hagyom. Továbbá a két csapat egymás mögött van, vagy sok gól lesz vagy deffenzív játék mellett kevés. Nem kockáztatok. Rengeteg meccs van, minek kockáztatni? :)
Most ránéztem még egy árva szöglet sem volt? Megerősítésnek szeretem, ha legalább 5-6 szöglet is van egy félidőben, az jelzi, hogy sokat járnak a kapu környékén.

Ui.:
Sajnálom az Army gólt, erről beszéltem már. Jobb a hosszabbításban nyerni, mint veszíteni. ;)


Idézetet írta: Arzeen Dátum február 15, 2015, 10:36:58
szia :)
Atletico meccset nem tetted? most jött le a gól, a naplómat szerkesztgettem 1,5 felettre akartam tenni, de amig vacakoltam lejött a gól :)
ránézek majd a meccsekre, gólgazdag napot, hello :)