Coutinho naplója 2.0

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A fő oldali elemzéseknél rosszul van a ki nyer opció. 1es 2 es helyett

Én is észrevettem :)
Már írtam is a megfelelő topikba, de javítani még nem sikerült.

Idézetet írta: baseballfan Dátum április 06, 2015, 17:44:46
A fő oldali elemzéseknél rosszul van a ki nyer opció. 1es 2 es helyett
Pedig pont 1-es lett ::)

#243 április 11, 2015, 15:21:56, Coutinho
03:30
Jégkorong: USA: NHL

Edmonton Oilers - Los Angeles Kings
Tipp: 2
Odds: 1.60
Tét: 10 egység

Az NHL alapszakasza pár nap múlva véget ér, és számos csapat küzd még a Play Offs indulásért. A tavalyi bajnok is ehhez a társasághoz tartozik, mivel jelenleg a 9. helyen állnak, ami pont nem elég a rájátszáshoz.

A Kings mindössze rosszabb gólkülönbségével áll a 9. helyen, előttük a Calgary Flames csapata áll. Ma mindketten "könnyű" ellenféllel találkoznak, ezért egy esetleges vereség akár az egész szezonjukba is kerülhet. A Calgary következő meccsét idegenbe játssza a Winnipeg Jets otthonába, akik még szintén nagy erőkkel harcolnak a rájátszást érő helyért. A nevető harmadik tehát a Los Angeles lehet, mivel az ő sorsolásuk viszonylag kedvezőbb.

A mai ellenfél a gyengécske Edmonton Oilers, akiket 4 napja 8:2-re vertek. Akkor is fogadtam a Kings-re, és az első két negyedet meg is néztem. Brutális különbség volt a két csapat között, ami a gólokba meg is mutatkozott. Sokkal gyorsabbak, erőszakosabbak és technikásabbak is voltak. Az Oilers, Coyotes, Sabres trió egyértelműen az NHL szint alatt van. Az Edmontonnak volt egy "emlékezetes" sorozata is, amikor sorozatba 5 meccset nyertek, de ez olyan rég volt, hogy talán igaz se volt. Az eddigi 79 meccsükön 272 gólt kaptak, ami a legtöbb a ligába. A 3,44 kapott gól/meccs olyannyira borzasztó, hogy ilyenre utoljára 5 éve volt példa.

Sérültek terén is sokkal rosszabb a helyzet a hazai oldalon. A 8 sérült között ott van a csapat legjobbja Ryan Nugent-Hopkins is, de Nikita Nikitin is komoly hiányzónak számít.

A Kingsnél mindössze Andrej Sekera, Tanner Pearson, Slava Voynov trió sérült, de egyikük sem meghatározó játékos. A tavalyi Stanley Cup győztes csapat fog ma pályára, vagyis jégre lépni.

Véleményem szerint a Kings ma vért iszik, és belegyalulja a jégbe ezt a gyenge kanadai bandát. Én leginkább azon lennék meglepődve, ha az Edmonton képes lenne 2 gólos különbségen belül maradni. VENDÉG!

Végeredmény: 4-2

Induló bank: 100 egység (100€)
Aktuális bank: 158.76 egység

19:15
Labdarúgás, Csehország: Synot liga

Sparta Praha- Slavia Praha
Tipp: Sparta -1
Odds: 1.66
Tét: 15 egység

Csehország legnagyobb rangadója a Sparta Praha - Slavia Praha mérkőzés. Az egykor csúcsrangadónak számító derby mára már csak névbe az. Utoljára 2010-ben tudott nyerni a Slavia, azóta azonban nyolc Sparta győzelem és egy döntetlen született a Prágai derbin.

A ,,Železná Sparta" Csehország vitathatatlan bajnoka. A Csehszlovák korszakból 21 bajnoki címmel büszkélkedhet a gárda, míg a kettéválás után már 12-nél tartanak. 2010 után 3 év a Plzenről szólt, azonban tavaly sikerül a bajnoki cím begyűjtése. Idén nagyon úgy néz ki, hogy a Plzen lesz a bajnok, mivel 8 fordulóval a vége előtt 5 ponttal vezet a Viktoria. Természetesen még nem mondtak le a bajnoki címről és minden meg fognak tenni a hátralevő meccseken. A mai derby pont jókor jön, mivel ez egy lökést adhat a csapatnak. A Sparta trénere a cseh Vitezslav Lavicka számára nagyon fontos a városi rangadó megnyerése, mivel játékos korába maga is sok derbin játszott.

A Slavia Praha leginkább a csehszlovák időszakba volt tényező, mostanra már egy középcsapat lett belőlük. A mélypont a tavalyi szezon volt, ahol mindössze 1 ponttal végeztek a kieső hely előtt. Fájó szezon volt az a "Sešívaní" szurkolói számára, mert míg a csapatuk épp, hogy bentmaradt a városi rivális elképesztő magabiztosan lett bajnok. Idén talán nem lesz gond a kiesés elkerülése, viszont a 10. helynél előbb nem fognak most sem végezni.

Miroslav Beranek fiai számára az utolsó 5 mérkőzés borzasztóan sikerült. 3 vereség mellett mindössze 2 döntetlenre volt képes a Slavia. Ezen az 5 meccsen 11 alkalommal zörrent meg a Sešívaní hálója. Számomra az a tény, hogy a liga egyik legkevesebb gólt szerző csapata ellen (Brno) 3:0-ra kikapnak, az már sok. Városi derbi ide oda, csodát ma sem kell várni tőlük.

A hazai pálya és a keret adott, szóval itt ma nem lehet kérdéses a Sparta győzelme. Magabiztos 3-0-ás hazai sikert várok.

Kösz a Lamezia-Paganese tippet!
Nem tudom követted èlőben?  Èn igen, lett egy pár ősz hajszálam megint.  A hosszabìtás, hosszabításában egyenlítettek ki a hazaiak!!
Jöhetnek még ilyen tippek!   :beerchug: