2015-ös világbajnokságok

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Alpesi sí VB

Kezdjük az Alpesi sí VB-vel, ami Február 3.-án kezdődött, és 15.-ig tart. Ide jöhetnek majd a tippek, megérzések mindenkitől.

www.youtube.com/watch?v=6oVW11ZT4JU


Cikk
http://www.sportfogadas.org/elozetesek/alpesi-si-vb-super-g-jansrud-a-favorit

#1 február 05, 2015, 14:57:13, Pozzato
Tegnapi Super-G futamot törölték, és ma este 6-tól rendezik meg. Ekkor kezdődik a közvetítés az Eurosporton is. Tegnap nem volt túlságosan jó idő, azonban mára napsütést várnak és 3-4 fokot. A verseny kezdetekor kisebb szellő várható, de utána már teljesen kitisztul az idő. Az időjárás tehát elvileg ma nem szólhat közbe.
Svindal nyilatkozata:
,,Jól éreztem magam a pályán. Egyes részei jók, más részei viszont rettenetesek voltak. Szerintem sok srác így érezte ezt ma, mert a feltételek nehezek voltak, sok hó volt a pályán. Az gondolom, hogy hosszú ideje az első siklásom volt, ami nem sikerült rosszul."

Valami meglepetést érzek, lehet hogy az egyik nagynak sikerül bejutnia az első 3-4-be. (Miller vagy Svindal) .Tegnap még nem gondoltam így, most azonban látok bennük fantáziát. Hosszú és megterhelő pálya, nagy ugratókkal, így ide egy kis rutin sem árt. Látok fantáziát Weibrechtben is. Be fog esni a dobogóra egy 5-10 közötti oddsal  rendelkező versenyző.