Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


február 05, 2018, 09:41:27, vmlinuz

A Winmasters irodát 2018 február 1-től fekete listára helyeztük, fizetési problémák miatt. Reméljük, hogy ezek a fizetés problémák a játékosokat nem fogják érinteni. Sajnos minket, mint marketingpartnert érintettek.

#1 április 20, 2015, 13:21:26, Milan
Korábbi hozzászólások:
Winmasters.com régi fórumtéma

Király iroda.Küldtek levelet, hogy van 5 free spin valami új nyerőgépre. Belépek, szerintetek lehet pörgetni?  :(

Pörgess ötöt játékpénzzel, nagyjából ugyanaz az élmény  :D


Idézetet írta: oakland23 Dátum április 24, 2015, 14:25:29
Pörgess ötöt játékpénzzel, nagyjából ugyanaz az élmény  :D

Meg az eredmény  ;D

#5 május 04, 2015, 12:21:23, Nezocsa
Ezt nem hiszem el:

ez az üzenetet kaptam:

The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.

Hogy telhet meg egy fő postafiók...........

Ja és a support.hun és a sima supportos emailra is ez a válsz jött.

Elég érdekesen fordítják az egyik sem opciót.

A kifizetés Skrillre 24 óra alatt teljesült. 

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne,hogy a minap regisztráltam és 3000ft értékben töltettem fel a számlámra és erre kaptam 1500Ft-os bónuszt!Ebből a 4500Ft-os összegből nyertem húszon pár ezer forintot!Olvastam a szabályzatot és láttam,hogy 7xer kell megforgatni..Na már most az lenne a kérdésem,hogy a teljes nyereményt vagy csak az 1500Ft-os bónuszt vagy 3000Ft-os befizetési összeget kell megjátszani? :D Illetve hol tudom nyomon követni?
Válaszotokat előre is köszönöm!

üdv mindenkinek

most regeltem az oldalra, depóztam is gyorsan 140 eurót, arra számítva, hogy megkapom az 50% os bónuszt. Viszont nem kaptam meg csak 53 eurót... Esetleg járt már igy más is?
Holnap mindenképpen megkeresem a magyar supportot ezügyben, de addig is ha esetleg van valakinek hasznos infója ezzel kapcsolatban, akkor azt szívesen venném :D
illetve kifizetésekkel mennyire szoktak cicózni?
köszi

További szép napot!  :D

Idézetet írta: RedMunchen2013 Dátum május 09, 2015, 09:48:50
A kifizetés Skrillre 24 óra alatt teljesült. 

Az újabb kifizetés is a számlám van. Lassabb volt, mint az előző - nagyjából 30 órát igényelt.

A magyar ügyfélszolgálatnak írtam kétszer is de nem válaszoltak ellenben az angoltól 20 percen belül jött a válasz, úgyhogy ha valakinek ilyen problémája lenne az írjon az angol ügyfeleseknek.

Másfél millió összértékű játékuk van.
Díjak:1×300 ezer huf, 4 db Iphone6, 5 db Samsung TAB
Időtartam: máj.11-jún.6.
Részvétel: minimum 2 eseményből álló foci fogadás minimum 1500 forintos téttel -ez egy sorsjegyet ér
Sok sikert!
Szerintem nem rossz.

Sziasztok, tudnátok linkelni, vagy írni egy gyors bónusz szabályzatot? Hányszor kell megforgatni a bónuszt? Mi a minimum odds? Élőfogadásokkal ki lehet e pörgetni? Így elsőre ez a három legfontosabb kérdés, ami érdekelne!

Köszönöm előre is!  :beerchug:

#14 május 24, 2015, 11:52:31, lulu65bj
Hali!
Ezeket találtam :
A winmasters a legjobb esélyeket és a legjobb bónuszlehetőségeket ajánlja. Regisztráljon most és első három befizetése után kérje mind a három bónuszt. Elvesztette az elsőt? Hajtson a következőre! Összesen 70 000 Ft bónusz várja!

Hogy juthat hozzá?

1. bónusz: Az első (minimum 3 000 Ft) befizetése után 50%-os, maximum 20 000 Ft értékű bónuszt kap. Használja a BONUS20KHU bónuszkódot az ,,egyenlegek és átutalások" részben.

2. bónusz: Második befizetése után 30%, legföljebb 20 000 Ft* értékű bónuszt kap. Fizessen be ismét, és ,,2. bónusz" tárgyú e-mailben küldje el nekünk felhasználónevét.

3. bónusz: Harmadik befizetése után 30%, legföljebb 30 000 Ft* értékű bónuszt kap. Fizessen be ismét, és ,,3. bónusz" tárgyú e-mailben küldje el nekünk felhasználónevét.

* A 2. és a 3. bónusz csak akkor igényelhető, ha az első bónusza elveszett, és ha nem vette ki a pénzét. A 2. és 3. bónuszt ügyfélszolgálati csoportunktól kell kérni ([email protected]).


Szerződési Feltételek



    winmasters bónusz: 1. bónusz: 50%, legfeljebb 20 000 Ft az első befizetés után, 2. bónusz: 30%, legfeljebb 20 000 Ft a második befizetés után, 3. bónusz: 30%, legfeljebb 30 000 Ft a harmadik befizetés után.
    A 2. bónusz akkor igényelhető, ha a felhasználó elveszítette az 1. bónuszt és nem vett ki nyereményt.
    A 3. bónusz akkor igényelhető, ha a felhasználó elveszítette az 1. és a 2. bónuszt, és nem vett ki nyereményt.
    A bónuszokat csak olyan személyek kaphatják meg, akik első alkalommal regisztrálnak a winmastersnél, és első, második és harmadik befizetésüket teljesítik. Aki már játékban van, nem igényelheti első befizetési bónuszát.
    A winmasters felhasználói fiókkal rendelkező játékosok nem csatlakozhatnak ehhez az ajánlathoz.
    A bónuszajánlat minden Magyarországon élő ügyfél számára elérhető.
    Ahhoz, hogy megkapja az első bónuszt, kérjük, a regisztráció, illetve az összeg átutalása során írja be az ,,Egyenlegek és átutalások" rész megfelelő mezőjébe a következő bónuszkódot: BONUS20KHU. A 2. és 3. bónusz a 2. és a 3. befizetés után igényelhető a [email protected] címre küldött ,,2. bónusz" és ,,3. bónusz" tárgyú, winmasters felhasználónevét tartalmazó e-mailben.
    A játékra jogosító befizetés összege nem lehet kevesebb 3 000 Ft-nál.
    Az igényelhető bónuszok teljes összege maximum 70 000 Ft.
    Amíg a bónusza aktív,nem vehet ki nyereményét és nem utalhat át pénzt a Sportfogadás/Kaszinóegyenlegéről másik egyenlegre, beleértve a Sportfogadás/Kaszinó számlára utalt újabb összegeket is, mindaddig, amíg a bónusz fogadási követelmények fennállnak. Amennyiben pókerezni szeretne a winmastersen, gondoskodjon arról, hogy a fiókjához tartozó számlán elég pénz legyen, majd utalja át közvetlenül a pókerszámlájára vagy tegye letétbe a Pókerkasszánál.
    Ahhoz, hogy minden bónusszal fogadni tudjon, a játékra jogosító befizetés összegét egyszer meg kell játszania a Sportfogadás vagy bármely más játékon. Pénzkivétel igénylését megelőzően a betét és a bónusz összegét hétszer meg kell megforgatnia.
    Az 1.80-asnál kisebb kumulatív nyerési esélyt tartalmazó tétek/szelvények nem számítanak megforgatásnak.
    A bónusz megjátszásának feltételei csak a SPORTFOGADÁS terméken játszva teljesülnek.
    A fogadási követelmények teljesítése után a bónuszpénzt készpénzre (valódi pénzre) váltjuk.
    Amennyiben az első játékra jogosító bónuszajánlat megforgatásának valamennyi feltétele nem teljesül 60 napon belül, a bónusz és a nyeremény teljes összege elvész.
    Az ázsiai hendikep játékokon, a tét nélküli játszmákon, előmérkőzéseken és az élő fogadásokon tett tétek nem számítanak megforgatásnak.
    Az élő fogadások nem számítanak bele a bónusz megforgatásába.
    A törölt tétek/mérkőzések, illetve a hiányzó versenyzőkre vagy az olyan eseményekre tett fogadások, amelyeknél bármilyen okból 1-es szorzóval számítják az esélyeket, nem számítanak a bónuszban.
    Ismétlődő vagy egymásnak ellentmondó fogadások nem számítanak a bónusz megforgatásának.
    A játékos a kezdő befizetésnél nagyobb összegű tétet csak azután tehet, miután (a bónuszminimum megjátszási feltételeinek eleget tevő) kezdő befizetésének összegével egyező összegű fogadást tett. Például ha a játékos 3 000 Ft-ot fizetett be és nyert 3000 Ft értékű bónuszt, akkor (a bónuszminimum megjátszási feltételek értelmében) a kezdő 3 000 Ft-tal egyenlő összegű fogadásokat kell kötnie, mielőtt emelné a téteket.
    A megforgatások számlálása azonnal elkezdődik, amint a bónusz összege megjelent az Ön winmasters fiókjában.
    Az ajánlat magyar idő szerint 2015. június 30-án éjfélig érvényes.
    A winmasters fenntartja magának a jogot, hogy módosítson, töröljön, vagy visszautasítson bármilyen promóciót saját belátása alapján előzetes figyelmeztetés nélkül.
    Az Általános winmasters Szerződési Feltételek is érvényesek.